Şimdi Ara

Hadi İnşallah (Murat Boz - Büşra Pekin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunculuk yeteneği olup olmamasına bakmıyorlar mankense direk oyuncu oluyor elemanlar. Kerem Bürsin, Murat Boz vs. vs. Kadınlarda da var bu. Bıktım artık.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    İzlediniz mi hocam filmi? Nasıl?
  • Busra Pekin mi
  • Murat Boz bir filmde oynar ve bu film nasıl olur? Düşünmek bile istemiyorum. Piyasaya çıkan kaliteli film yüzdesini düşürmekten öte başka hiç bir işe yaramaz.
  • Murat Boz nedir yav Bi o kalmıştı zaten.
  • Ben normalde bu filme gitmezdim mecburiyeten gittim ama beğendim kötü değil
  • Bugün sinemaya gitmedim ama önünden geçtim arkdaşın yanına uğramam lazımdıda sinemanın önü dersane kızları ve 19+20 yaş arası grup kızlarla dolu idi durum içler acısı ama bir grup gençler yıldızlararası muhabbeti ediyorlardı selamun alyküm dedim iyi seyirler dedim anladı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Oyunculuk yeteneği olup olmamasına bakmıyorlar mankense direk oyuncu oluyor elemanlar. Kerem Bürsin, Murat Boz vs. vs. Kadınlarda da var bu. Bıktım artık.

Kerem manken değil yalnız, uzun yıllar oyunculuk eğitimi almış, okumuş Amerikada.
    http://www.imdb.com/name/nm2792064/
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Oyunculuk yeteneği olup olmamasına bakmıyorlar mankense direk oyuncu oluyor elemanlar. Kerem Bürsin, Murat Boz vs. vs. Kadınlarda da var bu. Bıktım artık.

Kerem manken değil yalnız, uzun yıllar oyunculuk eğitimi almış, okumuş Amerikada.
    http://www.imdb.com/name/nm2792064/

Ne kadar eğitim alırsa alsın yeteneksiz birisi. Hem ne demek manken değil? O yüzden her ay dergilerde manken niyetine kapak oluyor. Zaten kaliteli bir oyuncu öyle aşk dizilerinde boy göstermez merak etme.

• 8.sınıf öğrencilerimi götürdüm.Hepsi köy çocuğu hayatlarında ilk defa sinemaya gittiler.Biz dahil hepimiz sıkıldık.Murat Boz müthiş oyunculuğunu konuşturmuş ! öyle söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

8.sınıf öğrencilerimi götürdüm.Hepsi köy çocuğu hayatlarında ilk defa sinemaya gittiler.Biz dahil hepimiz sıkıldık.Murat Boz müthiş oyunculuğunu konuşturmuş ! öyle söyleyim

Öğrencilerinizi daha düzgün daha kaliteli bir filme götüremediniz mi peki? Çocukları sinemadan soğutmuşsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

8.sınıf öğrencilerimi götürdüm.Hepsi köy çocuğu hayatlarında ilk defa sinemaya gittiler.Biz dahil hepimiz sıkıldık.Murat Boz müthiş oyunculuğunu konuşturmuş ! öyle söyleyim

Öğrencilerinizi daha düzgün daha kaliteli bir filme götüremediniz mi peki? Çocukları sinemadan soğutmuşsunuz.

Çakallarla Dans 3 vardı .Takdir edersin ki iyim bir seçim olmazdı o da.
  • otobüsde gelirken kızlar bu filmi konuşuyordu. çok beğendim bi daha gidelim falan diyorlardı.sineme da izlemem ama evde izleyebilirm.fazla ön yargılı olmamak lazım.
  • Bazı yerleri komik ama saçma geldi büşra Pekin'in oyunculuğunu beğenmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

ergenlerin tarzı beyaz perdede

+1 Gidicek kesim belli 14-19 yaş arası kız kesim ve dingil erkekler hahahahaha

Eleştirmicem diyorum ama bir sürü bu tarz millet var eee bunlara prim çok, murat boz bile oyuncu olduysa sende olursun açık ve net bunlar parasız kaldı acun bunları yine popüler etti şu saçma sapan o ses türkiye yeteneks şizsiniz tarzı programlardan yeter artık yılalrdan beri neyse biz izlemiyoruz'da ne edelerse etsinler, heleki şu 19 yaş arası kızcağızlar bilet içi kuyruk sırasını gördükten sonra hayattan soğudum, ama elit 2+5 bayan vardı aklı selim yıldızlararasına bilet aldı bir gurulandımki diyecekler bu filme giden kültürsüzmü cahilmi ergen işimi ? aslında pek değil ama sinema kültürü yerlerde, bu gişede bilet alma muhabbetini gördükten sonra bir gerçek yani..

• Eh işte.Zaten kim tvye çıkarsa bi şekilde ünlü oluyor.Ne yaptığın önemli değil.Oraya çık yeter İyice soğudum kendi halkımdan.Yazık :D Gülmekten başkada birşey yapamıyorum
  • quote:

Eh işte.Zaten kim tvye çıkarsa bi şekilde ünlü oluyor.Ne yaptığın önemli değil.Oraya çık yeter İyice soğudum kendi halkımdan.Yazık :D Gülmekten başkada birşey yapamıyorum
    quote:

Orijinalden alinti: Jim Carrey

Eh iste.Zaten kim tvye çikarsa bi sekilde ünlü oluyor.Ne yaptigin önemli degil.Oraya çik yeter Iyice sogudum kendi halkimdan.Yazik :D Gülmekten baskada birsey yapamiyorum

Belediye bir tamizlese'de kurtulsa bu millet

• www.youtube.com/watch?v=2PqyMCDTaSE aç ve uç.Boşver Yakında gidiyorum ben nasılsa.Bir şekilde kaçıcam burdan
  • quote:

www.youtube.com/watch?v=2PqyMCDTaSE aç ve uç.Boşver Yakında gidiyorum ben nasılsa.Bir şekilde kaçıcam burdan

Dinledim güzel ben anladım seni buda benden temsilli

• Ben teyzemin isteği ile mecburen girdim ön yargılı olarak cidden en az 4 5 sahnede kahkaha ile güldüm genel olarak da hep yüzümde bir tebessüm vardı film boyunca kesin gidin sinemada izleyin demiyorum ama evde de olsa eğlenmek için izleyin büşra pekin oyunculuk olarak da bence ülkedeki sayılı bayan isimlerdendir her role bürünebilen bir oyuncu murat boz deneyimsiz ama sırıtmamış fazla bi şans verin bu filme cidden kötü değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.