Sağa sola not düşüp fuzuli iş çıkartma. İşin gücün israf |
Bildirim
Sağa sola not düşüp fuzuli iş çıkartma. İşin gücün israf |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 18 Mayıs 2024; 18:22:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nickin Fransızca mı kardeş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar :D Bari bugünlerde keşfettiğim bir müziği atayım buraya. Sevdim bayağı. Barış Akarsu - Topicyoutube Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş.
Adın Çıkar Deliye · Barış Akarsu · Barış Akarsu · Neşe Açıker · Neşe Açıker · Ayhan Orhontaş · Ercüneyt Özdemir · Ergin Altınel
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek
℗ SEYHAN MÜZİK PROD.
Released on: 2006-08-03
Auto-generated by YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=VFP6kkT32q4&pp=ygUWYWTEsW7EsSDDp8Sxa2FyIGRlbGl5ZQ%3D%3D |
Yok sallamasyon |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 24 Mayıs 2024; 9:56:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farklı bir olay. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2013 sonları saç sakal traşı olurken berber dükkanında tanıştıydım kendisi ile. Kendisi Bonzaiciydi. Ot içmek için kendisi ile görüştüydüm. İlk başlarda Ot aldıydı, daha sonra Ot bulamayıp Bonzai aldığını söylemeye başladı. Ben 4 kere Bonzai içtikten sonra bir daha telefonlarını açmadıydım. Görüşmemi sonlandırdıydım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 3 Haziran 2024; 15:34:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ömür bitti bu konu bitmedi yav :) |
8 - 9 yıl önce konu sahibiyle, Jeopol ile sohbet ederdik ne güzel ama forumda aktif olmadığım için epeydir, onlar çoktan beni unuttu :( |
Ben de zaman zaman burada yazardım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |