Şimdi Ara

hadi bana en uygun motoru seçelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

az yakacak ama hızlı gidecek... Rahat konforlu olacak ama dışardan haşin ve gaddar gözükecek..

amacımız kuralları alt üst etmek otobanda 200km/s ile gitmek değil; kocaman gütültülü bir motor istemiyorum... ama ışıklarda mobilet gibide kalkmasın, atak manevra kabiliyeti yüksek, istbulun çukurlu, tepecikli dandik yollarında gidebilsin..

belkide böyle yüzlerce motor vardır ama herşeyden önemlisi bu motor ekonomik olacak, parçası servisi bulunacak.

alırsam bu benim ilk motorum olacak.. !? hiç bir bilgim yok ama ben şu motoru buldum..

honda cbr 125:

5000 lira etiket fiyatı.. verebileceğiğm miktar da en fazla bu kadar olur sanırım. bu parayı bile denkleştirmek zor benim için ?

sizce ?

bana bu tarzda motorlar önerin, ama nolur mobilet,(ayakları ön tarafa koyduğumuz) tipde şeyler önermeyin.. önerdiğiniz her marka modeli araştırmaya çalışacağım.. motoru kışın almak niyetindeyim..

• Bahsini ettiğiniz motor resimdeki ise gerçekten çok güzel...
  • Bahsini ettiğiniz motor resimdeki gerçekten çok güzel...
    İstersen kanuni DEER 152'ye bi göz at...işte linkiBUYUR KARDEŞ
    En azından parçaları daha ucuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompera -- 1 Ağustos 2006; 3:19:43 >
  • abi sana tek tercih olarak alabilirsen bu motoru al.bizim arkadaşta da var bundan 125 cc olmasına ragmen 185 yapıyo ve ibrede 200 gosteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

Rahat konforlu olacak ama dışardan haşin ve gaddar gözükecek..

Sanırım Honda Cbr 125 R 'ı hiç görmemişsin. Çünkü o motor hiç de öyle resimdeki gibi diil. Amacım motoru kötülemek deil ama hiç de öyle haşin ve gaddar gözükmüyo bilhassa bisiklet gibi duruyor. Bi canlı olarak gör istersen. Ne demek istediğimi anlayacaksın.

Chopper Düşün derim ben bana soracak olursan Jinlun 'un Chopperları gayet iyi hatta ben bir tane kırmızısını satıyorum bu aralar.

150 CC liklerin sıfırları 3500 YTL
    250 CC liklerin sıfırları 4500 YTL civarında

ama motor Harley Davidson gibi duruyor

http://www.jinlunmotosiklet.com adresinden de bakabilirsin.

• Biraz abartmadık mı?o motorun yaptığı taş çatlasa 130 dur.
    quote:

Orjinalden alıntı: saribelacartel47

abi sana tek tercih olarak alabilirsen bu motoru al.bizim arkadaşta da var bundan 125 cc olmasına ragmen 185 yapıyo ve ibrede 200 gosteriyor.
  • O motoru canlı gördüm tekerlekleri çok ince geldi bana. Yani yol tutuş falan da tekerleğe bağlı. Ama 5000 YTL ye 0 km Honda motosiklette iyi bi seçim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıklamanı okudum..Bence Çok doru bi karar vermişsin honda nın o modeline bayılıyorum bende:D O motor tam senlik bence(acıklamana göre:D)...Çok hızlı deil ama çok çabuk tepki verio ve fiziği muhteşem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_subaru -- 10 Ağustos 2006; 8:39:19 >
  • honda cg 125 e bi bak derim ha diyebilirsin tarzıma uymaz ammmaa şahane bir motor kesinlikle tavsiye ederim
  • honda cbr 125 güsell bir seçim olur
    bunun dışında sana honda ses 150 dylan'ı öneririm
    çok güsell bir motor
    dediğin gibi çok atak
    performansı yeterli bence
    yanlız fiyatı peşin 5300 ytl...
    ama motorun görüntüsü,kabini aynı 250'lik bi motor gibi bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 12 Ağustos 2006; 0:15:47 >
  • ARADIĞIN MOTOR KRİTERİNİ ANLADIM. HONDA CBR MODELİ İŞİNİ GÖRÜR TİPİ SENİN İSTEDİĞİN GİBİ HEYBETLİ. BASİT DURMUYOR. TIPKI ARKA TEKERİ KALIN OLAN VE GEÇTİĞİ YERDE GÜRÜLTÜDEN CAM ÇERÇEVE BIRAKMAYAN JAPON MOTORLARI GİBİ. MARKA TAKINTIN YOKSA KANUNİ RACER 200 DENİLEN MAKİNAYIDA GİT BUL İNCELE DERİM. MOTOR HACMİ 200CC GÜCÜ 15 BEYGİR YAKIT TÜKETİMİ 100 KM DE 2.9 LİTRE. 200 CC OLDUĞU İÇİN HONDA CBR Yİ PERFORMANSTA GEÇER.TİPİNİ İSE GERÇEKTEN HOŞ TASARLAMIŞLAR YANİ HONDAYLA YARIŞIR. HONDANIN TEK ARTISI İSMİ BİDE MOTORLARININ İSKELETİNİN İRİ KEMİKLİ OLMALARI. FİYATI HAKKINDA BİLGİM YOK AMA BUNU GÖRMEDEN CBR'Yİ ALMA.BİDE YAVAŞ KULLAN!!! MOTOR KAZASI ÇOK CANINI YAKAR. BEN HONDA TİTAN DENİLEN ZIMBIRTIYLA Bİ KAZA YAPTIM ONDAN BİLİYOM
  • Yaw o cbr benim altımda oyuncak gibi kalıyor. Ben Keeway Landcruiser 250 almaya karar verdim büyük ve güzel duruyor ama henüz araştırma yapıyorum hala. Sonuçta Honda Büyük bir artı. Bu sebeple ilk tercihin olması gayet mantıklı. Bu kadar küçük olmasaydı ben de düşünürdüm.
  • cbr 125 gerçekten iyi bir seçim
  • Cbr al derim ben bende düşünüyorum almayı
  • ben cbr 125 tarzı ince motorları çok seviyorum ayrıca ben o dylan ın siyahını gördüm çok güzel bi görüntüsü var çekici
  • Yamaha Bws en iyi tercih bence
  • Hocam kanuni racer 200cc ye bak derim hem daha ucuz böylece bütceni fazla zorlamazsın. bende ondan alcam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FİKRET*

Hocam kanuni racer 200cc ye bak derim hem daha ucuz böylece bütceni fazla zorlamazsın. bende ondan alcam :)

Hocam daha ucuz ama sorunLarıda kat ve kat daha fazLa. Ve Honda gibi seneLer geçtikçe haLa sağLamLığını korumayacaktır her çin maLı motosikLet gibi. Eğer beğeniyorsan düşünmeden CBR aL , Racer'e buLaşma. HeLe maddi durumunda varsa Honda - Yamaha gibi sağLam markaLardan vazgeçip sakın çin maLına yöneLme.
  • bilin bakalım ne oldu..

1.90 boyum olduğundan olsa gerek cbr 125 in üzerinde bi kapandım bi daha doğrulamadım.. yaw ben o pozisyonda 3 dakka dursam her tarafım fıtık olur ..

sağa baktım sola baktım, ve aslında hayallerimdeki motorun hiçde pahalı olmayan, rahat, ister şehir ister bayır her yerde gidebilen yamaha ybr 125 olduğuna karar verdim.

max 100, zorlayıncada 120 yaptığı yorumlarını okuduğum bu motor sanırım benim işimi görecek nitelikte.. anladığım kadarıyla da baya az yakıyor.. parça desen ülkedeki en yaygın servis ağlarından birine sahip..

ama şöyle bir sorunum var.. bu motoru şimdi mi almalıyım, kışın mı almalıyım, ne yapmalıyım ?!? ANLIYACAĞINIZ PİYASAYA OLDUKÇA YABANCI BİRİ OLARAK UYGUN ZAMANIN HANGİSİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM.

kışın 2007 modellerinden al, yaza kadar evde yatsın, bahar al, yazın al..vs gibi önerinize ihtiyacım var. yani ne zaman alsam en uygun ucuza kaparım bu işi ?

• öte yandan 4500 lira verip japon üretimi bir kawasaki sahibi olmak da ayrı bi duygu olsa gerek..

Kawasaki ER-5 :

http://www.kawasaki-turkiye.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.