Şimdi Ara

Hadi ateistler bunu bana aciklayin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=108915845983926&id=161723033856743

Konuyu seviyeli ve saygili tutalim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=108915845983926&id=161723033856743

Adam hersey bizim icin diyip durmus. Dinin temelinde hepbu ozel hissetme duygusu yatar. Ayni bakteriler ve mikroorganizmalar kopeklerin kedilerin bogalarin aslanlarin kaplanlarin da yasamasini sağliyo onlar da bizim icin diyor mudur sence ?

Dunyada yasanilabilir uzerinde su olan gezegenler var sadece oraya gitmemiz ve detayli incelemeleri yapmamiz birkac yuzyil suruyor mevcut teknolojiyle. Bizim uzay teknolojimiz ise 50 yillik. Anladin mi kardesim ? Teknoloji gelistikce teist dinler yok olacak birer birer. Bunu da herkes bildigi icin din bilime her zaman dusman olmustur ve olacaktir.

Bide su sakirtlerin zerre bilimsel arastirma yapmadiklari ve bundan cakmadiklari halde surekli bol sifirli orneklr vermeleri beni cok gulduruyyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 12 Ocak 2016; 13:31:06 >

• Yanlış bir anlaşılma var biz böyle olduğuz için şartlar böyle olmadı şartlar böyle olduğu için biz böyle olduk. Ve adamın anlattığı bu bilimin yüzde doksanı ataistler tarafından bulundu. Ayrıca bu Tanrı'nın varlığını ispatlama çabasınıda çok komik buluyorum. Bu kadar mı şüpheniz var Tanrı'dan bu kanıt arayışı niye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 12 Ocak 2016; 13:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orijinalden alıntı: potur

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=108915845983926&id=161723033856743

Adam hersey bizim icin diyip durmus. Dinin temelinde hepbu ozel hissetme duygusu yatar. Ayni bakteriler ve mikroorganizmalar kopeklerin kedilerin bogalarin aslanlarin kaplanlarin da yasamasini sağliyo onlar da bizim icin diyor mudur sence ?

Dunyada yasanilabilir uzerinde su olan gezegenler var sadece oraya gitmemiz ve detayli incelemeleri yapmamiz birkac yuzyil suruyor mevcut teknolojiyle. Bizim uzay teknolojimiz ise 50 yillik. Anladin mi kardesim ? Teknoloji gelistikce teist dinler yok olacak birer birer. Bunu da herkes bildigi icin din bilime her zaman dusman olmustur ve olacaktir.

Bide su sakirtlerin zerre bilimsel arastirma yapmadiklari ve bundan cakmadiklari halde surekli bol sifirli orneklr vermeleri beni cok gulduruyyo

nerde o eski müslüman bilimciler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.