Şimdi Ara

Hades Türkçe Yama [Devredildi] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi yapmışsınız hocam. Size yük oluyorsa gerek yok yok ücretsizmiş yok ücretlimiymiş muhabbetlerine. Anonymous bu oyuna hak edecek yamayı hazırlayacaktır. Bir yama daha anonymousa kurban gitti diyenleri de takmayın zaten şuan en çok projesi olan ekip anonymous ve hiç bir yamalarını yarıda bırakmadılar şuana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum şimdi bu kadar bekleyen insan oyunun yarı fiyatını bide yamaya mı verecek..başladığınız işi bitirmek hangi işi yaptığından daha önemli.bu şekilde kendinize olan güveni zedelemekten başka birşey yapmamış olursunuz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelesSy -- 19 Kasım 2020; 0:43:29 >
  • Yine türemeye başladı bir çeviriyi bitirmeden diğerine atlayanlar. Kesin konuşmayım ama bir çeviriden diğerine atlayanlar bunu insanları ücretsiz yamalardan soğutmak için kasıtlı yapıyor izlenimi vermeye başladı bana.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Yeni trend bu hocam.Ücretsiz yama diye başlatıp insanları topladıktan sonra ''AH KAFFAM'' diyip paralı yamacılara kanalize ediyorlar  .Bu iş dershanelerin kapatılmasına benzedi halk eğitim>etüt merkezi >vip merkez... iyi parra var.

  • Doom eternal oyununu da yarıda bırakacaksanız şimdiden bırakın bence. Zaten Anonymous cevirecekti o oyunu.

  • Merhabalar, yamayı vermeyi ben teklif ettim arkadaşlara, para kazanmak gibi bir amacım olsaydı yamayı ücretli çıkartırdım olur biterdi.

    Asıl komik olan yama yapılma aşamasındayken bir "kolay gelsin" yazıp destek olmak yerine yama devredilince sanki iptal edilmiş gibi gelip burada böyle mesajlar yazmanızdır.

    Ben yamayı iptal etmemiş olmak için devrettim, Anonymous olmasa iptel edecektim. Tepkinizi anlıyorum ancak böyle ithamlarda bulunmanız insanı ister istemez yıpratıyor. Yamayı bekleyen ve şu ana kadar nezaketten ödün vermemiş birkaç arkadaş vardı, para vermekten çekiniyorlarsa bana discord üzerinden yazsınlar. Yama çıkınca onlar için üyelik alırım, üzülmeyi hak etmeyen kimse üzülmemiş olur.

    Daha da konuya yazıp konuyu öne çıkarmanın manası yok, tüm olay bu mesajda yazıyor. Mesajı görmeniz için sizi etiketliyorum, merak eden varsa okusun ve lütfen çok öenmli değilse konuya daha yazmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 19 Kasım 2020; 8:6:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • atessivas kullanıcısına yanıt
    O sadece benim emek verdiğim bir proje olmadığından bırakmam, ISKA hocamın da sağ olsun çok yardımı var.

    Zaten Hades yamasını bırakma sebebim Doom'un tool sorununun çözülmesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

    Anladım. Kolay gelsin ozaman hocam.

  • yav bide zeytinyağı gibi üste çıkmıyorlarmı insanı çileden çıkartır bu yüzsüzler. ücretli olsa ne olacak olmasa ne olacakmış?!?!?!? arkadaş kafayımı yediniz siz? oyunun fiyatı 40 lira indirimde 30 liraya filan satılıyor yama yapıyoruz adı altında 20 liradan kaktıracaklar millete ve paralı olsa nolur olmasa nolur diyor beyimiz. çevirmenler taş mı yesin diye sormuşsun ya çevirmen beyefendi taş yesinler hatta gerekirse... önce insan olsunlar insan.

  • Dostumuz böyle bir karar vermiş. İsteyen parayı verip alır istemeyen de translate yamasıyla birlikte oynar.

  • Ücretli çevirmenler ile ne problemin var anlamadım. Emek veriyor ve karşılığını istiyorlar. İnsan olmaktan kastettiğin ücretsiz vermek herhalde her şeyi.


    Verdiğin 20 TL'yi sadece bir oyun için versen sinirini anlarım. Güzel bir şekilde açıklamama rağmen hala burada saçma sapan söylemlerde bulunuyorsun.


    Siz oyuncu düşmanı dediniz diye projemi mi vermeyeceğim? Benim projem değil mi? Kendi projem üzerinde verdiğim karar yüzünden gelip burada laf yiyorum, arkadaşım ne zannediyorsun sen bu işi? Translate'e atmak kadar kolay olsaydı düzgün çevirmek para istemezlerdi zaten merak etme.


    Sanırım anlattıklarımı anlamamışsın:

    Devretmesem iptal edecektim. Siz para vermek istemiyorsanız bile başkaları vermek isteyebilir.

  • çevirenin çıktığı iyi olmuş kimse beğenmiyodu translate yamamı  yamayı tam sürüm çıkardıklarında makine çeviri bölümünden kaldırıcam şuan alternatif olarak kullansınlar çıkana kadar yama çıkarsa konu üzerinden veya özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    isterse 500 lira derler sanane? kafana silah mı dayıyorlar alman için? adamlar kendi "zamanlarından" ayırıp çeviri yapıyorlar. buna değer biçmek sana bana düşmez. kaldı ki proje sahibinin kararı devretmek, sana mı soracak ne yapacağını? adamın kendi emeği. sadece iki tık yapıp hazır yamayı oyuna uygulayıp türkçe oyun oynuyorsun sonra da millete "nEğ PARğZsı YaVv" diyorsun. git kendin çeviri yap, bedava dağıt, elini tutan yok. ama zamanını ayırıp bir şeyler ortaya koymaya çalışan insanlara da dil uzatma. ücretli yamaları falan geçtim en başta projenin sahibine saygısızlık yapıyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    yav bide zeytinyağı gibi üste çıkmıyorlarmı insanı çileden çıkartır bu yüzsüzler. ücretli olsa ne olacak olmasa ne olacakmış?!?!?!? arkadaş kafayımı yediniz siz? oyunun fiyatı 40 lira indirimde 30 liraya filan satılıyor yama yapıyoruz adı altında 20 liradan kaktıracaklar millete ve paralı olsa nolur olmasa nolur diyor beyimiz. çevirmenler taş mı yesin diye sormuşsun ya çevirmen beyefendi taş yesinler hatta gerekirse... önce insan olsunlar insan.

    Rokettt rokettt trolrokettt hadi sus :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

    iptal et. çevirsin kendileri.

    ayrıca laf yemek istemiyorsan, ben bu forumda yıllardır aynı şeyi söylüyorum. insanları beklentiye sokmayın. yama yapacam %30 da oldu bakın diyip sonra hooop vazgeçtim, ara verdim, devrettim, hoplattım, zıplattım dersen dalga geçer gibi her gelen vurur gider lafını. apaçık insanlarla dalga geçiyorsun. şaka mısın sen? hala cevap verip bir de yama benim ne istersem yaparım diyor hala yüzsüz yüzsüz. töbee yaaaa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 19 Kasım 2020; 12:35:49 >
  • Sanki yamada emeği var da nasıl devredersin niye adama saldırıyor...

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım, zaten sizleri beklentiye soktuğum için devrettim. İptal etmem sadece senin işine geliyor. Ne bencil herifsin arkadaş sen, para vermek istemiyorsun diye diğer insanlar da mı yamadan mahrum kalsın? Git ötede oyna.

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Yapar tabii. Dosyaları açan kendisi, gömen kendisi, çeviren kendisi, konuyu açan kendisi, duyuran kendisi, devretmek isteyen kendisi. Sana kimse beklentiye gir demiyor, böyle böyle çalışıyorum biterse oynarsınız demiş. Sanırsın ön sipariş açıp herkesten para toplamış da Uruguay'a gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 19 Kasım 2020; 12:37:42 >
  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

    sen ne utanmaz arlanmaz bi tipsin bilader.

    hala konuşuyorsun hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

    ben paralı yama karşıtı değilim sizin düzenbazlığınızın karşısındayım.

    beni ad ederek işin içinden sıyrılmaya çalışma alırım aklınızı.

    neyin peşindesiniz olum siz?

    yamaya beleşe başladık ayağı yap, insanları bekletiye sok sonra yamayı devrettim diyip paralı satışa geç.

    bazıları saf olabilir kandırabilirsiniz ama bu forumda defalarca görüldü anonymous çevirinin düzenbazlıkları.

    kimse yemez bu safsataları.

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Gidip Dark Arisen yaması istesene ne işin var hala burada senin? Ücretsiz değilse sayıp sövmeyi unutma ama.


    Benim üste çıkmaya ihtiyacım yok, çok istersen translate yamasını oynar zıbarırsın.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.