Şimdi Ara

Hack :S (Tickete Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar charım hacklendi nasıl oldu anlamadım koxp makro falan ıvır zıvırla işim olmaz illegal hiç bi program yok sadece forumdan x-trap dosyalarını indiriyorum....

Nasıl kurtarabilirim rollback attıran arkadaşlar nasıl bi ticket atmalıyım... Yardımcı olursanız çok sewinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziiiiz -- 8 Haziran 2007; 23:15:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

durduk yere hacklenmiyeceğine göre forumdaki x-trap derken brother dışındakilerse trojan olabilir

Brother ın ki mi bilmiyorum ama üst konulardan birinden işte...

Çok kötü ya bi ton itemim gitti :S
    I'm The ziiiiz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Arkadaşlar charım hacklendi nasıl oldu anlamadım koxp makro falan ıvır zıvırla işim olmaz illegal hiç bi program yok sadece forumdan x-trap dosyalarını indiriyorum....

Nasıl kurtarabilirim rollback attıran arkadaşlar nasıl bi ticket atmalıyım... Yardımcı olursanız çok sewinirim...

tek diyecegim yarasin
    her seferinde yziyorum guvenmeyin ama nafile
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • k2 network resmi sitesi dışından bişe indirmeyin zaten adamlar kendılerı soluo
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.