Şimdi Ara

Hacıosmanoğlu'na helal olsun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeniden yargılama sonu sizde anlayacaksınız gerçekleri ama zaten muhabbet bu değil Hacıosmanoğlu'nun 6222 den yargılanmiyor olması hala
    Ataköy'de havalar berbat efsane kar var ❄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

quote:

quote:

quote:

2011 a.y. biz sike yapmadik
    2013 a.y. sike yapmayanmi var
    2014 a.y. yaptiysak klubumuz icin yaptik.

Kime neye inanacaksin. Aciklanmayan tapeler delillerden bahsediliyor bunlar kamuoyu ile paylasilsa iki tarafinda kafasinda soru isaretleri kalmayacak ...

Sizin yedikleriniz sizde nasıl etki bırakıyo ya

Yaw arkadaş yalan söyleme. sen bu yazdıklarını bana bulsana. Yaptıysak kulübümüz için yaptıkmış. Aziz başkan ceza evinden çıktıktan sonraki ilk genel kurulda konuştu. Videonun tamamını bul da dediğini o söylediğin şekildemi söyledi bul. Ya yaşın 13-14 insanların konuşmasını anlamıyosun. Ya da olayı çarpıtıyosun yalan söyleyerek.

Tapeeler 1500 küsür sayfa her yerde var gir bak. Aziz başkanın hiç bir konuşmasında "ya başkan fener maçında iyi oynayında gabriçmiydi neydi o adamı size verelim" diye bişey yok. Bunu soran mahkemede de biz onu şaka için konuştuk diyecek kadar küçük düşmemiştir.

Yalancı seni

Abi , abiii bu arada tape diyorsun ya şunu bi izle abi senin için aradım buldum. tape mape değil haa başkanın kendi konuşması

https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM

Boş konuştuğunu youtube videosuylamı bide belli ediyosun. Sana ben diyorumki , o kestiğin kısım ile ilgilenşrsen evet doğru dediğin gibi konusuyo.
    O konuşmasının tamamını izle bence ondan sonra konuş. Boş konuşma. Başkan orda nei nereye bağlıyo. Utanmadan bide gülücük koyuyosun.

Adama orada kişilerle kurumların ayrılması mevzusu konuşulduğunda cevap verdi. Kişi ve kurumlar ayrılamaz diye. Ben ben bunu yapmışsam fener için yaparım öyle saçma şeymi olur dedi.

Tam videosunu bulurum. 19 saniyelik o cümlnin başından başlayan videolarla bana gelme cahilliğinde bu kadarı

şike yapmayanmi var ?.. bunu da kurtar hadi bakalım sayın kaleci

Kimseyi kurtarma derdimiz yok. Aksine sevmiyorum başkanı. Ama yalan söylersen cevap veririm. 1 saat 50 dakika süren o divan kurulu toplantısı var. İzle onu ondan sonra konuş. Burda senin gibi bilmeden atıp tutan çok adam var

Belli yaşın üstündeyden tamamını izleyince anlarsın. He yaşın 14-15se daha alıntılamada.

Bn barajda takildim
    Hoca kanaat notuda kullannadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İHO açıklamasa kimse bilemezmiş konuştuğunu. Konuştuğu adam zaten rapor ediyor. Hadi onu geçtim siz kimin telefonu dinleniyor kimin ki dinlenmiyor onu da mı biliyorsunuz?

Aramasının suç olduğunu bilip hala neyin tatavasının yapıldığını da anlamıyorum. Yok tapelerde varmış da bilmem neymiş. Salla salla tapede var de geç. Hakem listesi hakem listesi dediler listenin 2009'daki gazete haberi olduğunu söyleyince "nasıl girdiği önemli değil iddianamede var ya" deyip işin içinden çıktılar. Bunu yazan adama bir şey anlatmaya gerek yok. Bildiğin düz adam, tipik Trabzonlu. Adam aka kara karaya ak demeyi düstur edinmiş. Delil olmuş ya yalan da olsa ona ne dimi ama. Hepsi aynı .okun laciverdi şike diye ağlayanların. Ben konunun hak hukuk aramak olmadığına çok net kanaat getirdim.

Adam hakem listesi nasıl girdiyse girdi delil oldu ben anlamam diyorsa nasıl olursa olsun şampiyon olmak istiyor demektir. Şike diye ağlar da, bir tarafını yırtar da. Sen bir milyon tane tezini de çürütsen başka tez üretir. Bak "savcılar çalıştı iddianame yazdı" diyor. Adam hukuk sisteminden bi haber. Bahsettiği savcılar görevini kötüye kullanmış, soruştuma altındaymış, usulsüz davranmı, delil uydurmuş falan filan onun umrunda olmayacak.

Bütün şampiyonlukları al Trabizonuna ver nereden geldi demez kabul eder. Hakkını hukukunu sevdiklerim. Şirketi kurdular galatasaraylılar ile, polis tutanağını yolladılar mahkeme kararı diye sonra "tüm dünya şike dedi". Senin bir numaralı otoriten "iddiayı" kesin delil diye yollarsa der tabi.

Son söz olarak az bile ceza almış. Bence komple futboldan ihraç edilmeli. Tüm ortamı geren de kendisidir. Stadımıza gelip orada da ortamı germişti. Futboldan da kamuoyu önünden de uzaklaştırılması gereken bir insandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

Şu bursasporun ve beşiktaşın tertemiz gibi yorum yapması

Video'nun sonunda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.