Şimdi Ara

Hacıosmanoğlu'na helal olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanorhan

Taşıma su ile değirmen dönmez. Bu 4. sezon fenerbahçe 3 sezonda iki 2.lik bir şampiyonluk yaşadı. Gs bir sezonda üst düzey performans göstermese yada ünal Aysal büyük yatırımlar yapmasa idi fenerbahçe daha rahat şampiyon olurdu
    Neyse hile ile gizli iş çevirme ile kaç maç kaç sezon alabilirsin fenerbahçe hep şampiyonluk yarışında var bu takımın ruhuna yansımış
    TS ise hala 2011de kalmış

Kalmasinda ne yapiypsin. Anlayanadiginiz hususta bu. Bzm sampiyon kadromuz dagilinca yenisini toparlamanadi. Sizse uzerine koydunuz. Bzm gibi Ekonomik gucluk cekmediniz. Bu sezon iyi bir kadro toparladik. Zamanla is gorecek bir takim olmaya calisiyoruz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

Taşıma su ile değirmen dönmez. Bu 4. sezon fenerbahçe 3 sezonda iki 2.lik bir şampiyonluk yaşadı. Gs bir sezonda üst düzey performans göstermese yada ünal Aysal büyük yatırımlar yapmasa idi fenerbahçe daha rahat şampiyon olurdu
    Neyse hile ile gizli iş çevirme ile kaç maç kaç sezon alabilirsin fenerbahçe hep şampiyonluk yarışında var bu takımın ruhuna yansımış
    TS ise hala 2011de kalmış

Kalmasinda ne yapiypsin. Anlayanadiginiz hususta bu. Bzm sampiyon kadromuz dagilinca yenisini toparlamanadi. Sizse uzerine koydunuz. Bzm gibi Ekonomik gucluk cekmediniz. Bu sezon iyi bir kadro toparladik. Zamanla is gorecek bir takim olmaya calisiyoruz ...

Sabreder iseniz olur elbet. Zaten o şampiyonluğa oynayan kadroyuda Ersun Yanal kurmuştu şimdide Ersun Yanal var

• Evf Zmn lazim ...

• loko kullanıcısına yanıt
    Tübitak İstanbul araştırma kurumu üniversitemde kendi bölümümun içinde zaten yargıda olan bir konu kimse atıp tutmuyor siyaseti ben karıştırmiyorum sürekli siyasi alandan söz eden sizsiniz
    Özel mesaj atmaya gerek yok tüm dünya gerçekleri görsün bir kişi bilmesin sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

trabzonspor başkanı bu ülkede adalet olsa gözaltına alınıp sorgulanması gerekirdi. ama nerde bu ülkede o adalet. güçlü olanın sözü geçiyor siyasette trabzon rüzgarı esiyor. ve hep böyle haksız hukuksuz yolları denediklerinde hep kaybediyorlar, orta sıralarda...

doğru diyorsun ,bu ülkede adalet olsaydı 2.ligdeydin
    başkanın ve onun tetikci amigolarıda hapisteydi

ee hadi madem adalet iho gözaltına biz 2. lige

Vay anasini yaa . Sumdiye kdr nerdeydun hemserim. Niye fb. 2.lige demedinde simdi diyorsun.

Hemşerisi bak demeye çalıştığım sizin tutarsızlığınız, kendiniz söz konusu olunca helal süper, aziz Yıldırım söz konusu olunca tu kaka. Bu yüzden eğer ki trabzon aleyhine bi adaletsizlik oluyorsa, -ki bilakis tersi söz konusu- çok çok iyi oluyor.

Herkes hakettiğini bulsun inşallah

Tutarsizlik diyen adamin logogosunu kes. Logoya gellll adalet ve durustluk hatfa ve hatta tutarlilik abidesi fenere gellll gel vatandas gellll ...

Cevab veremedi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

Tübitak İstanbul araştırma kurumu üniversitemde kendi bölümümun içinde zaten yargıda olan bir konu kimse atıp tutmuyor siyaseti ben karıştırmiyorum sürekli siyasi alandan söz eden sizsiniz
    Özel mesaj atmaya gerek yok tüm dünya gerçekleri görsün bir kişi bilmesin sadece

Tübitak ciddi bir kurummiş gibi ne diye ikidebir orda çalıştıgınızı söylüyorsunuz?Nerde çalıştıgınız beni ilginedirmiyor.Burası spor bölümü ve sizi Absürd siyasi iddialarınıza yer yok.Her mesajınızda paralel diye iktidar sözcülügü yapan sizsiniz.Siyaset konuşacaksanız Özel den yazabilirsiniz ama Mantıklı Spor veya Futbol konuşacagım derseniz burdan devam edersiniz.

Unutmadan tüm Dünyada Fenerbahçenin reklamınıda yaptı sevdiginiz Aziz yıldırım.Uefa,Fifa,Tff ve Cas onaylı Şike yaptıgınızı tüm Dünyaya yaydı.

• Yoksa siz fbnin ne avrupaya neden alinmadigini gercekten bilmiyormusunuz ...

Michel platini

@loko

TFF uefa CAS Fifa gibi unsurları daha önce yazdım istersen okuyabilirsin
    Siyaseti önce ben bulaştırmadim paralel yapı demek siyasi bir kavram demek değil boş bir yapının yaptıklarını söylemektir burada futbol konuşuyorum 6222 madde 2 de Hacıosmanoğlu nun yapmaması gereken şey yazıyor neden hala bu adam yargılanmiyor
    TÜBİTAK ülkemin bilime dayalı en büyük kurumu Atatürk ün sözleri ile bizlere bıraktığı en büyük mirastır beğenmiyorsan daha büyük bir bilim kurumu yap yapamıyorsan sus yapılanın sözlerine itimat et ben TÜBİTAK ta çalışmıyorum okulumda gördüğümden bahsediyorum
    Ayrıca iktidar sözcülugu yapacak biri değilim yapmam da ben sizlere bilimsel olarak kanıtlanan yargıda olan örneklerden bahsediyorum siz medyadan duyduğunuz çoğu yanlış haberlere inanıyor buralara yazıyorsunuz

• quote:

TFF uefa CAS Fifa gibi unsurları daha önce yazdım istersen okuyabilirsin
    Siyaseti önce ben bulaştırmadim paralel yapı demek siyasi bir kavram demek değil boş bir yapının yaptıklarını söylemektir burada futbol konuşuyorum 6222 madde 2 de Hacıosmanoğlu nun yapmaması gereken şey yazıyor neden hala bu adam yargılanmiyor
    TÜBİTAK ülkemin bilime dayalı en büyük kurumu Atatürk ün sözleri ile bizlere bıraktığı en büyük mirastır beğenmiyorsan daha büyük bir bilim kurumu yap yapamıyorsan sus yapılanın sözlerine itimat et ben TÜBİTAK ta çalışmıyorum okulumda gördüğümden bahsediyorum
    Ayrıca iktidar sözcülugu yapacak biri değilim yapmam da ben sizlere bilimsel olarak kanıtlanan yargıda olan örneklerden bahsediyorum siz medyadan duyduğunuz çoğu yanlış haberlere inanıyor buralara yazıyorsunuz

Hacıosmanoglunu 3 gündür en çok eleştiren benden başka Trabzonsporlu yoktur ama onu 6222 den yargılanmasını istiyorsanız önce Aziz yıldırım ve Tayfasını yargılama istediginde bulunmanız gerekir.Siyasilerin yardımıyla Sporda şiddet yasasını Tff üzerinden sizin için degiştirdiler.Eski haliyle kaç yöneticiniz ceza alacaktı ama iktidarla iş birligi yaptıgınızdan dolayı onlarıda yeniden yargılama isterdiniz herhalde.Bu ülkede Adalet olsaydı çok yöneticileriniz cezasını çekmek üzere Hapisteydi.
    Tübitakı bana anlatmanıza gerek yok.Eski tübitak neydi şimdi içi boşaltılmış ve vasıfsız insanlarla dolu Tübitak ne.O kurumda olan bitenler içler acısı.
    Birde bilimsel olarak yargıda kanıtlanmış şeylerden bahsediyorum diyorsunuz.Siz kapı gibi saglam kanıtları görmezden gelip Hukuk dışı yeniden yargılama ve Ayarlanmış Hakim ile yapılanlara inanıyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz derim.Biraz dünyadaki Hukuk sistemini araştırın ve İnsanları oy ve Taraftar ugruna ne yalanlar söyler onu araştırın.Tecrübe kazandıkça sizde bazı gerçekleri farkedeceksiniz.

Öncelikle Aziz Yıldırım zaten 6222 den yargılanıyor aynı yasadan tekrar yargılanma talebinde bulunmak değişik bir düşünce yani hukuk sisteminde böyle birşey yok henüz
    Tübitak bilimsel kanıtlara başvurulan tek yer bilimsel her hangi bir çalışmanız var mı yada her hangi bir idea halinde bulunan teoriniz de Tübitak i biliyorum diyorsunuz neyini biliyorsunuz Tübitak in dışarıdan ahkam kesmek kolay tabii hayatınız da kaç kere hesap yaptınız da Tübitak içi boş dersiniz
    Kapı gibi sağlam kanıt dediğiniz kanıtlar eklemeli (montaj) tape diye geçersiz kabul edilen belgeler sadece ama siz olsun varsın bilime değil bilgisizlige inanın
    Uluslararası hukuk konusu derseniz arkadaşlarımın %50 si hukukçu %30 ü psikolog ben neyin nasıl olduğunu inanın ki çok iyi araştırıyorum bundan emin olabilirsiniz
    Ayrıca ayarlanmış hakim diye birşey ağzımdan çıkmadı ama olsun hayal dünyasında kim yaşıyor herkes görüyor zaten problem değil...

• Bak güzel kardeşim onu diyorum ben de zaten. Tekrar yaparsa tekrar şikayet ederim. Bu ülkede maalesef herkese gücümüz yetmiyor.Yettirdiğim kadar devam ederim hakkımı aramaya. Gidip aynı haltı yemem.
    Örnek vermek gerekirse,
    Üst komşumuzu 3 ay boyunca uyardık düzeltmedi hatasını. Mahkemeye verdik. Yİne düzeltmedi. Gittik tekrar söyledik şimdi düzelir gibi oldu. Şİmdi ben mahkemede düzeltmedi diye aynı haltı yemek zorunda mıyım? o zaman niye adalet arıyorum ki. Kendim verebiliyorum bana göre adaleti. Hukuk devleti olmanın pek bir manası kalmıyor bu şekilde hareket edince. Yok hukuka inanmıyoruz diyorsanız " hakkımızı hukuken arıyoruz" demeden çingeneliğe başvurmak gerekiyor.
  • quote:

Öncelikle Aziz Yıldırım zaten 6222 den yargılanıyor aynı yasadan tekrar yargılanma talebinde bulunmak değişik bir düşünce yani hukuk sisteminde böyle birşey yok henüz
    Tübitak bilimsel kanıtlara başvurulan tek yer bilimsel her hangi bir çalışmanız var mı yada her hangi bir idea halinde bulunan teoriniz de Tübitak i biliyorum diyorsunuz neyini biliyorsunuz Tübitak in dışarıdan ahkam kesmek kolay tabii hayatınız da kaç kere hesap yaptınız da Tübitak içi boş dersiniz
    Kapı gibi sağlam kanıt dediğiniz kanıtlar eklemeli (montaj) tape diye geçersiz kabul edilen belgeler sadece ama siz olsun varsın bilime değil bilgisizlige inanın
    Uluslararası hukuk konusu derseniz arkadaşlarımın %50 si hukukçu %30 ü psikolog ben neyin nasıl olduğunu inanın ki çok iyi araştırıyorum bundan emin olabilirsiniz
    Ayrıca ayarlanmış hakim diye birşey ağzımdan çıkmadı ama olsun hayal dünyasında kim yaşıyor herkes görüyor zaten problem değil...

bu nasıl bir cevap?Tanıdıklarınızın Çogunlugu Hukukçu veya Psikolog olunca Bilgilimi oluyorsunuz?Böyle kendinizi ifade ediyorsunuz?Egitim durumunuzu sorarlarsa Hukukçu ve psikolog tanıyorummu diyeceksiniz?Başkkalarını bırakın kendinizi ön plana çıkartarak bazı şeyleri ıspat etmeye çalışın.Yazdıklarınız hep varsayım üzerine kurulmuş.Lütfen rica ediyorum Emin olmadan varsayıımlar üzerinde durmayın.Ögrenciyseniz bu şekil size yarar getirmez zarar getirir.Ayrıca "ayarlanmış Hakim" konusunda ben bunu siz söylediniz demedim.Yazdıklarımı anlamıyorsanız Cevap vermeyin lütfen.Size tavsiyem bol bol egitin kendinizi.Bunu bir hakaret olarak görmeyin,bir tavsiyedir sadece.

• quote:

2011 a.y. biz sike yapmadik
    2013 a.y. sike yapmayanmi var
    2014 a.y. yaptiysak klubumuz icin yaptik.

Kime neye inanacaksin. Aciklanmayan tapeler delillerden bahsediliyor bunlar kamuoyu ile paylasilsa iki tarafinda kafasinda soru isaretleri kalmayacak ...

Sizin yedikleriniz sizde nasıl etki bırakıyo ya

Yaw arkadaş yalan söyleme. sen bu yazdıklarını bana bulsana. Yaptıysak kulübümüz için yaptıkmış. Aziz başkan ceza evinden çıktıktan sonraki ilk genel kurulda konuştu. Videonun tamamını bul da dediğini o söylediğin şekildemi söyledi bul. Ya yaşın 13-14 insanların konuşmasını anlamıyosun. Ya da olayı çarpıtıyosun yalan söyleyerek.

Tapeeler 1500 küsür sayfa her yerde var gir bak. Aziz başkanın hiç bir konuşmasında "ya başkan fener maçında iyi oynayında gabriçmiydi neydi o adamı size verelim" diye bişey yok. Bunu soran mahkemede de biz onu şaka için konuştuk diyecek kadar küçük düşmemiştir.

Yalancı seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

Kime neye inanacaksin. Aciklanmayan tapeler delillerden bahsediliyor bunlar kamuoyu ile paylasilsa iki tarafinda kafasinda soru isaretleri kalmayacak ...

Yaw arkadaş yalan söyleme. sen bu yazdıklarını bana bulsana. Yaptıysak kulübümüz için yaptıkmış. Aziz başkan ceza evinden çıktıktan sonraki ilk genel kurulda konuştu. Videonun tamamını bul da dediğini o söylediğin şekildemi söyledi bul. Ya yaşın 13-14 insanların konuşmasını anlamıyosun. Ya da olayı çarpıtıyosun yalan söyleyerek.

Tapeeler 1500 küsür sayfa her yerde var gir bak. Aziz başkanın hiç bir konuşmasında "ya başkan fener maçında iyi oynayında gabriçmiydi neydi o adamı size verelim" diye bişey yok. Bunu soran mahkemede de biz onu şaka için konuştuk diyecek kadar küçük düşmemiştir.

Yalancı seni

Evet bunlar yalan benim yaşımda 10 . Çocukluğuma ver abi.

• quote:

quote:

Yalancı seni

Abi , abiii bu arada tape diyorsun ya şunu bi izle abi senin için aradım buldum. tape mape değil haa başkanın kendi konuşması

https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM

Bilmiyorum sizin arkadaş ortamınizi ancak biz arkadaşlarım ile her akşam buluşmaya çalışır ilmi sohbetler yaparız herkes kendi alanı ile ilgili çalışmalarını bilgilerini paylaşır yaşımız büyük olduğundan geyik devrini atlatalı çok oldu bu sohbetler içinde elbette bazı bilgileri öğreniyorsunuz kitap tavsiyesi alıp okuyorsunuz insan davranışları üzerine olan bir konu üzerine o ilmi okumaya gerek olduğunu düşünmüyorum sizi çevrenizde geliştirir bunu sizde biliyorsunuz
    Ben bilim insanı olduğum için bu kadar bilimsel yargılar üzerine konuşuyorum rahatça bu yüzden Tübitak diyorum sürekli ve bu sebeple kendimi hep ön plana koyuyorum
    Varsayım olarak nitelendirdiğiz yazılarım yargıya intikal ettiği için yeniden Yargılanma olacak resmi belgeleri istediğiniz yerden bulabilirsiniz

• quote:

Bilmiyorum sizin arkadaş ortamınizi ancak biz arkadaşlarım ile her akşam buluşmaya çalışır ilmi sohbetler yaparız herkes kendi alanı ile ilgili çalışmalarını bilgilerini paylaşır yaşımız büyük olduğundan geyik devrini atlatalı çok oldu bu sohbetler içinde elbette bazı bilgileri öğreniyorsunuz kitap tavsiyesi alıp okuyorsunuz insan davranışları üzerine olan bir konu üzerine o ilmi okumaya gerek olduğunu düşünmüyorum sizi çevrenizde geliştirir bunu sizde biliyorsunuz
    Ben bilim insanı olduğum için bu kadar bilimsel yargılar üzerine konuşuyorum rahatça bu yüzden Tübitak diyorum sürekli ve bu sebeple kendimi hep ön plana koyuyorum
    Varsayım olarak nitelendirdiğiz yazılarım yargıya intikal ettiği için yeniden Yargılanma olacak resmi belgeleri istediğiniz yerden bulabilirsiniz

O zaman şu yeniden yargılanma süreci sonlanana kadar skunete çekilelim mi ?.. çünkü bu muhabbetin sonu yok ne yaparsanız yapın ve ya ne yaparsak yapalım ne siz ne de biz tatmin olmayacağız, ve uzadıkça uzayacak. Hatta yeniden yargılanma bitecek suçlu cezasını çekecek ama biz hala devam ediyor olabiliriz ...

eee havalar nasıl sizin oralarda çoluk çocuk iyiler mi ?.. (konuyu değişelim )

• quote:

quote:

quote:

Yalancı seni

Abi , abiii bu arada tape diyorsun ya şunu bi izle abi senin için aradım buldum. tape mape değil haa başkanın kendi konuşması

Boş konuştuğunu youtube videosuylamı bide belli ediyosun. Sana ben diyorumki , o kestiğin kısım ile ilgilenşrsen evet doğru dediğin gibi konusuyo.
    O konuşmasının tamamını izle bence ondan sonra konuş. Boş konuşma. Başkan orda nei nereye bağlıyo. Utanmadan bide gülücük koyuyosun.

Adama orada kişilerle kurumların ayrılması mevzusu konuşulduğunda cevap verdi. Kişi ve kurumlar ayrılamaz diye. Ben ben bunu yapmışsam fener için yaparım öyle saçma şeymi olur dedi.

Tam videosunu bulurum. 19 saniyelik o cümlnin başından başlayan videolarla bana gelme cahilliğinde bu kadarı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalancı seni

Boş konuştuğunu youtube videosuylamı bide belli ediyosun. Sana ben diyorumki , o kestiğin kısım ile ilgilenşrsen evet doğru dediğin gibi konusuyo.
    O konuşmasının tamamını izle bence ondan sonra konuş. Boş konuşma. Başkan orda nei nereye bağlıyo. Utanmadan bide gülücük koyuyosun.

Adama orada kişilerle kurumların ayrılması mevzusu konuşulduğunda cevap verdi. Kişi ve kurumlar ayrılamaz diye. Ben ben bunu yapmışsam fener için yaparım öyle saçma şeymi olur dedi.

Tam videosunu bulurum. 19 saniyelik o cümlnin başından başlayan videolarla bana gelme cahilliğinde bu kadarı

şike yapmayanmi var ?.. bunu da kurtar hadi bakalım sayın kaleci

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalancı seni

şike yapmayanmi var ?.. bunu da kurtar hadi bakalım sayın kaleci

Kimseyi kurtarma derdimiz yok. Aksine sevmiyorum başkanı. Ama yalan söylersen cevap veririm. 1 saat 50 dakika süren o divan kurulu toplantısı var. İzle onu ondan sonra konuş. Burda senin gibi bilmeden atıp tutan çok adam var

Belli yaşın üstündeyden tamamını izleyince anlarsın. He yaşın 14-15se daha alıntılamada.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.