Bildirim
Hacıosmanoğlu'na helal olsun (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyi cocuk
Bazı arkadaşlar yorumumla dalga geçmiş kafası iyi falan diye 6222 yi okumadan gelmeyin Gençler açın biraz bilgilenin evet hakemi maç öncesi araması 6222 ye göre idamlık bir oluşum
Benim ile konuşurken üslubunu bilmeyen bir laz var sanırım kıyamam sana ben yağı da kaymayı da burada çok farklı şekilde kullanırım ama gururunu incitecek değilim ve burada çok sevdiğim admin kardeşlerim var onlara ayıp olsun istemiyorum gereksizlik yapma üslubuna da dikkat et yazarken de düzgün kullan Türkçe'yi en azından
Konuşma sahaya yansımamis diyen bir arkadaş var adam öldürmeye teşebbüs kaç yıldan başlıyor bak ona göre spor hukuku üzerine söz söyleyin
Lafın özü arkadaşlar eğitimin öğrenimin yaşı zamanı yok biri çıkıp da adam araştırmış bakmış öğrenmiş yazıyor demiyor sadece muhalefetlik yapıyor onu da bilgisizlikle yapıyor iğrenç bir görüntü oluyor
Amma dirdir ettin. Laf salatasi yapacagina aziz yildirimin icinde oldugu bir futbol sisteminden be bekliyorsun seyin ucu size dokundugundami yasalar geldi akliniza. Vasjan acik yureklilikle cikmis aradim demis. Sizinkiler o isleri gizli sakli yapiyor adammi oluyorlar. Boyle saca boyle tarak kardesim isinize geliyorsa ...
Ha bu arada yasalari cok iyi biliyorsan niye avruoada yoksunuz avrupada yoksaniz niye super ligtesiniz bunh acikla bi zahmet. Tabi diyceksin tekrar yargilana felan . Hukuk bu anasini satayim yap itiraz dur uzadikca uzasin nasilsa burasi tukiye adaletin en yawas isledigi ulke ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her açıklamayı ben yapıyorum sizler işinize geldiğince sorun peki cevaplayalim
UEFA der ki herhangi bir mahkeme de şike olayı teşebbüsü veyahut maçın doğru oynanılmadigina dair şüpheler varsa bu şüpheler mahkeme tarafından incelenmeye alındı ise tedbir amaçlı kulüpler pek çok yıl avrupaya kabul etmeme hakkına sahip (yani örneğin yarın 6222 den hakemi aradı diye Hacıosmanoğlu hakkında mahkeme kararı çıkarsa uefa der ki aynısını burada da yapabilir trabzonspor kulübünü iki yıl ceza veriyoruz diyebilir ancak mahkemeye taşınmış olması şartı var)
Peki gelelim bu uefa dediğimiz kurum çok mu şeffaf sayın trabzonsporlu İngiltere de premier lig de zamanında Şike olayları oldu yargılamalar oldu uefa kılını kıpırdatmadi İtalya da Aynı olaylar oldu seri a nin yarısı küme düştü bakın (bakın bizde sözde şike yaptığımız takımlar değil sadece biz yargılandik arasında ki farkı hiç bir hukukçu nasıl olduğunu anlatamaz ama ben anlatırım onu da istersen) Berlusconi ve tayfası mahvoldu o yıl şampiyonlar ligi şampiyonu lige şike yaptı diye eksi puan ile başlayan Milan aldı şike ile değil uefa mekanizması siz bunları anlayamıyorsunuz (gerçi Trabzonlular milliyetçi insanlardır anlarlar ama işinize geleni anlamayı da seviyorsunuz değişik bir yapınız var)
UEFA yi şimdi geçtim asıl onun da büyüğü var Fifa bak şimdi Fifa da başkanlıkta ortalık karışmış bir şekilde herkes o para aldı bu bilerek buraya verdi diye yeterince karışık
Şimdi Fenerbahçe şike yaptı konusuna gelince duygun bey herseyi söyledi zaten (gerçi Trabzonda nurcu da çok inşallah fetocu azdır) bir hukukçu bunu söyledikten sonra burada hukuk bilmeyenlerin ahkam kesmesi bana artık saçma geliyor kapatın şu şike meselesini illa şunu mu bekliyorsunuz bir gün 'uefa: özür dileriz biz bir yargılanma operasyonunun tezgahına geldik Fenerbahçe'yi bu yüzden almadık kupaya şimdi ne halt yiyeceğimizi bilmiyoruz (mahkeme kararı ile o yılki turnuva iptal bile olur farkında değilsiniz)
Tff: Özür dileriz biz bilmiyorduk Fenerbahçe bizim oyununa geldiğimiz bir operasyon yüzünden uefa ile konuştuk bu yüzden takım oyuncularını sattı manevi olarak çöküşe geçti Başkanları boşuna hapis yattı (bu açıklama TFF yi yerin dibine sokar Fifa da önemi kalmaz hatta) eğer ki bu açıklamayı bekliyorsanız boşuna beklemeyin yeniden yargılama ile herşey ortaya çıktı zaten yeter şu konu...
-
2011 a.y. biz sike yapmadik
2013 a.y. sike yapmayanmi var
2014 a.y. yaptiysak klubumuz icin yaptik.
Kime neye inanacaksin. Aciklanmayan tapeler delillerden bahsediliyor bunlar kamuoyu ile paylasilsa iki tarafinda kafasinda soru isaretleri kalmayacak ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakeme adam gibi maç yönet demek suç oldu.Bazıları adamlıktan anlamadığı için zoruna gitmiş.Malum her maç haksız yere penaltıdan 3 puan alıyorlardı -
quote:
Her açıklamayı ben yapıyorum sizler işinize geldiğince sorun peki cevaplayalim
UEFA der ki herhangi bir mahkeme de şike olayı teşebbüsü veyahut maçın doğru oynanılmadigina dair şüpheler varsa bu şüpheler mahkeme tarafından incelenmeye alındı ise tedbir amaçlı kulüpler pek çok yıl avrupaya kabul etmeme hakkına sahip (yani örneğin yarın 6222 den hakemi aradı diye Hacıosmanoğlu hakkında mahkeme kararı çıkarsa uefa der ki aynısını burada da yapabilir trabzonspor kulübünü iki yıl ceza veriyoruz diyebilir ancak mahkemeye taşınmış olması şartı var)
Peki gelelim bu uefa dediğimiz kurum çok mu şeffaf sayın trabzonsporlu İngiltere de premier lig de zamanında Şike olayları oldu yargılamalar oldu uefa kılını kıpırdatmadi İtalya da Aynı olaylar oldu seri a nin yarısı küme düştü bakın (bakın bizde sözde şike yaptığımız takımlar değil sadece biz yargılandik arasında ki farkı hiç bir hukukçu nasıl olduğunu anlatamaz ama ben anlatırım onu da istersen) Berlusconi ve tayfası mahvoldu o yıl şampiyonlar ligi şampiyonu lige şike yaptı diye eksi puan ile başlayan Milan aldı şike ile değil uefa mekanizması siz bunları anlayamıyorsunuz (gerçi Trabzonlular milliyetçi insanlardır anlarlar ama işinize geleni anlamayı da seviyorsunuz değişik bir yapınız var)
UEFA yi şimdi geçtim asıl onun da büyüğü var Fifa bak şimdi Fifa da başkanlıkta ortalık karışmış bir şekilde herkes o para aldı bu bilerek buraya verdi diye yeterince karışık
Şimdi Fenerbahçe şike yaptı konusuna gelince duygun bey herseyi söyledi zaten (gerçi Trabzonda nurcu da çok inşallah fetocu azdır) bir hukukçu bunu söyledikten sonra burada hukuk bilmeyenlerin ahkam kesmesi bana artık saçma geliyor kapatın şu şike meselesini illa şunu mu bekliyorsunuz bir gün 'uefa: özür dileriz biz bir yargılanma operasyonunun tezgahına geldik Fenerbahçe'yi bu yüzden almadık kupaya şimdi ne halt yiyeceğimizi bilmiyoruz (mahkeme kararı ile o yılki turnuva iptal bile olur farkında değilsiniz)
Tff: Özür dileriz biz bilmiyorduk Fenerbahçe bizim oyununa geldiğimiz bir operasyon yüzünden uefa ile konuştuk bu yüzden takım oyuncularını sattı manevi olarak çöküşe geçti Başkanları boşuna hapis yattı (bu açıklama TFF yi yerin dibine sokar Fifa da önemi kalmaz hatta) eğer ki bu açıklamayı bekliyorsanız boşuna beklemeyin yeniden yargılama ile herşey ortaya çıktı zaten yeter şu konu...
Ne anlatıyorsun sen arkadaşım, yeniden yargılamaymış falanmış filanmış. Tapelerde Kahe için "Bu adamın tarladan haberi yok mu niye iyi oynuyor" diyen bir başkanınız var. Cemaatmiş, şuymuş buymuş. Afedersin de insanları salak mı sanıyorsunuz siz?
Dinsizin hakkından imansız gelir. Hacı başkan yerden göğe kadar haklı. Trabzonlular iyi dayanıyor yine, ben olsam o federasyon binasını çoktan ateşe vermiştim. Zaten arkadaşların dediği gibi Hacı başkanın sözleri sahaya yansımadığına göre bir sorun yok. Dilil yok yani...
-
Her kelime doğru..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniden yargılanma konusunu sadece son cümlede belirtmişim ne alakası var konunun bunla bak diyorum ki senin başkanın var ya hukukçu olan duygun bey adam kendisi söylüyor ben hukuk adamına mi güvenmicem hemde rakip başkan olan hukuk profesörüne
Ben insanları salak sanmıyorum ama okuduğunu anlamıyorsan sözünü kendi üzerine alabilirsin muhtemelen
Dinsiz imansız da dün kendini belli etti biz sineye problem değil ama elbet çıkar acısı bununda
Federasyon binasını yıkamazsın Beyefendi kimse de yıkamaz önce takımının bir haline sonra burada gel laflar yap
6222 yi okuduğun için de sende biliyorsun sahaya yansıma diye birşey gecmiyor kanunda maç öncesi iletişimde bulunamazsin diyor biraz daha iyi incele anlarsın ne demek istediğimi
quote:
Yeniden yargılanma konusunu sadece son cümlede belirtmişim ne alakası var konunun bunla bak diyorum ki senin başkanın var ya hukukçu olan duygun bey adam kendisi söylüyor ben hukuk adamına mi güvenmicem hemde rakip başkan olan hukuk profesörüne
Ben insanları salak sanmıyorum ama okuduğunu anlamıyorsan sözünü kendi üzerine alabilirsin muhtemelen
Dinsiz imansız da dün kendini belli etti biz sineye problem değil ama elbet çıkar acısı bununda
Federasyon binasını yıkamazsın Beyefendi kimse de yıkamaz önce takımının bir haline sonra burada gel laflar yap
6222 yi okuduğun için de sende biliyorsun sahaya yansıma diye birşey gecmiyor kanunda maç öncesi iletişimde bulunamazsin diyor biraz daha iyi incele anlarsın ne demek istediğimi
Peki hakemi aramak yasakfa o 6222 ye gore mhk baskanini aramak serbestmi? Tspelerde hangi hakemin arandigi kimin hakemlerle karanlik odalarda gorustugu var. Bnm baskanimin aciklamalari bu yonde bn baskanima guveniyorum inaniyorum. Sonuna kadarda arkasindayim.
Dunku mactada sizin alehinize dgl bize var. Egemen kirmizi karti gormedikten sonra sen ne anlatirsan bos ...
Ama dunden beri belirtiyorum fb iyi oynadi tebrik etmekten vaska birsey gelmez elden. Hajan iyi gunundeydi dun ...
-
Bakın diyorum ki size Türkiye'nin en büyük hukuk profesörlerinden biri Avrupa ceza komisyonunda yıllarca üst düzey yetkili olarak bulunmuş kişi Duygun Yarsuvat herseyi açıkladı cemaat tapeleri doldurdu para istedi diye açıklama yaptı bu adamdan tapeleri okuyan bir hukuk profesörün den daha mı iyi biliyorsunuz da sürekli şu tape bu tape diyorsunuz
Mhk Başkanı ile ilgili hiç bir kanun yasa madde 6222 de yer almıyor bakın etik suç olabilir resmiyeti varsa etik suçlardan dava açılsın ben buna da karşıyım ama sayın Ahmet Çakar a büyük başkan Aziz Yıldırım a 6222 uygulanırken Hacıosmanoğlu nun "iyi yönet ha" sözü 6222 den hala yargılanmiyor olması bana dokunuyor
Egemen olayında hakem pozisyon içinde yoktu ama yardımcısı uyardığı için sarı kart gösterdi yardımcısı uzaktan tokat olduğunu görmemiştir dokundu sanmıştır ki bu yüzden hakemi uyarıp sarı göstertti illa da kırmızı lazımdı derseniz Bruno beleşe sarı kart aldı buna da benim itirazım var buyrun
-
Yaw he he herseyi cemaat yapti aziz temiz futbolu korumaya calisti.
Kesinlikle doğru. Hacıosmanoğlu'nun dediği gibi haksız galibiyet alamadığı için fbliler ağlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2010-11 sezonundaki hakkı için birşey yapmayan ve Taraftarlara unutmayan bir Başkana helal olsun diyemem.Başkanın yaptıgı kuru sıkı sıkmaktır.Aziz yıldırımda aynısını yapıyor.Türkiyede yöneticilik yapabilecek kapasitede çok az insan vardır,başkanlık yapan malesef yok.Bunlar yapsa yapsa Siyasi lider olabilirler.Ordada atıp tutan çok ama sorgulayan yok. -
quote:
Bakın diyorum ki size Türkiye'nin en büyük hukuk profesörlerinden biri Avrupa ceza komisyonunda yıllarca üst düzey yetkili olarak bulunmuş kişi Duygun Yarsuvat herseyi açıkladı cemaat tapeleri doldurdu para istedi diye açıklama yaptı bu adamdan tapeleri okuyan bir hukuk profesörün den daha mı iyi biliyorsunuz da sürekli şu tape bu tape diyorsunuz
Mhk Başkanı ile ilgili hiç bir kanun yasa madde 6222 de yer almıyor bakın etik suç olabilir resmiyeti varsa etik suçlardan dava açılsın ben buna da karşıyım ama sayın Ahmet Çakar a büyük başkan Aziz Yıldırım a 6222 uygulanırken Hacıosmanoğlu nun "iyi yönet ha" sözü 6222 den hala yargılanmiyor olması bana dokunuyor
Egemen olayında hakem pozisyon içinde yoktu ama yardımcısı uyardığı için sarı kart gösterdi yardımcısı uzaktan tokat olduğunu görmemiştir dokundu sanmıştır ki bu yüzden hakemi uyarıp sarı göstertti illa da kırmızı lazımdı derseniz Bruno beleşe sarı kart aldı buna da benim itirazım var buyrun
Senin başkanın 50 milyonluk olayı yalanladı.Duygun yarsuvat birisi konuşurken duydum kesin birşey degil dedi.Dünya şike dedi hala şöyleydi böyledi.Mahmut uslu Başbakan dan Hukukdışı yeniden yargılama sözü aldıda Hapisten kurtuldu.Sizi bu olaya sokan şahıs Başkanınız,pazarlıkla olaydan kurtaran Başbakandı.Kulübe bu lekeyi süren Adam biraz olsun Tepki gösterseydinizde gerçek bir Fb li oldugunuzu görebilseydik.
-
Bakın siz beni yanlış anladınız 9-10 gün önce Duygun Yarsuvat hoca fenerbahçe ye komplo kurulduğunu, tepelerin cemaat tarafından dolduruldugunu aynı olayların balyozda da yapıldığını televizyon programında söyledi
Duyum dediği ifade resmi belgesinde yazan şu Duygun Yarsuvat diyor ki "atilla gökçe ile konuşuyoruz Aziz Bey'in özel yetkili mahkeme yargılanması gerekiyor ilk günden beri, ona komplo kuruluyor dedim atilla bey de cemaat konusunda birkaç şey söyleyince bende ona Aziz Bey'den 50 m istemişler diye duydum..." bu belge 2014 ün sonlarına doğru verilen bir ifade de yazıyor benim ise bahsettiğim cemaat işini yakın bir zamanda kendisi açıklıyor
Evet Fenerbahçeliler olarak 2011 temmuzun dan beri biz cemaat dedik Aziz Yıldırım cemaat dedi ama kimse umruna almadı adamların hükümeti bile düşürmek için sahte rapor yayınladığını bilakis kendim İstanbul Üniversitesi Tübitak araştırma alanında kendi gözlerim ile gördüm (ki hatta okuduğum bölümüm de aynı binada)
Mahmut Bey hayatımda gördüğüm en Fenerbahçeli insanlardan biri laf aramızda bir gün maçı izliyor tribündeyiz diyor ki "(Fenerbahçe için) ulan şu takım NBA de olsa en az playoff lara kalırız avrupada ligde bişey oluyor sanki takıma" diye söylenen tatlı bir insan özel yetkili mahkeme konusunu gündeme getiren sayın Erdoğan ile konuşması zaten doğal birsey yeniden yargılanma tabii ki olmak zorunda herkes tapelerin kimler tarafından dolduruldugunu artık biliyor bu yüzden elbet eski yargılnma geçersiz sayılacak (bu arada Mahmut Bey diyor ki biz af değil resmi belgeler ile tekrar yargılanma istiyoruz suçlu bulunursak zaten yatarız diyor başkanımız diye konuya başladığını unutmayın)
Gerçek Fenerbahçelilik 15 yıldır başarılı bir şekilde başkanlık yapmış insana yapılan operasyonu halk önüne sergilemektir ülkesini satan insanların oyununa gelip paralel oyunlara gelmek dünyanın hatası zaten biz Aziz Yıldırım'ın arkasında durmadigimiz gün Fenerbahçelilik bitmiş demektir
Benim için hayatta gördüğüm en büyük başkan Özhan Canaydın ondan sonra gelen en büyük ise Aziz Yıldırım dir (Süleyman Seba yi pek tanımıyorum)
-
Bu ülkede işler öncelik sırasına göre yapılacak. Bizim başkana sıra gelmeden önce şu işleri bir halledelim.
1-Önce şike yapanlar bu ülkede bir ceza alsın.
2-Hakem odası basanlar bi ceza alsın.
Bunlar halledildikten sonra bizim başkanın maçtan önce "maçı hakkaniyetle yönet" şeklindeki telefon aramasının cezası neyse verilsin. Biz razıyız.
Onlara ceza vermeyip bizim başkana cezanın konuşulması bile akla ziyandır. -
Konu burada adalet ise eğer adalet arayan tiplerin aleyhinde konuştuğu şeyleri yapmaması gerekir. Yok hem yaparım hem de rakibime .ok atarım diyorsanız orası ayrı. o da onun karakteri tabii. -
Adalet arıyoruz ancak Türkiyede adaletin sağlanmadığını da görüyoruz. Adalet sağlanmıyorsa insanlar kendi adalet sınırlarını çizer ve adaleti kendi sağlamaya çalışır. Bu sadece futbolla ilişkili bir şey değil. Bunu her tür olayda gözlemliyoruz.
Haksızlığa uğrayan bir insanın çok adil olmasını bekleyemezsiniz. Dünyanın en tehlikeli insanları haksızlığa uğrayan insanlardır. Gösterecekleri reflekslerin ne olacağı bilinemez.
Ayrıca biz oynanan maçta hakemin telefondan etkilendiğini kabul ediyoruz ama bizden yana kararlar verdiğini düşünmüyoruz. O telefon ya da hacıosmanoğlunun açıklamaları hakemin sizden yana kararlar vermesini etkiledi ve maçı mininum hatayla tamamlamasını sağladı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X