Şimdi Ara

Hacı Sayid’de 1 kilogram Cevizli Baklava 28 TL yerine %50 grupfoni fırsatı ile sadece 14 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lezzet ustasından damaklarınıza muhteşem tat! Hacı Sayid’de 1 kilogram Cevizli Baklava 28 TL yerine %50 grupfoni fırsatı ile sadece 14 TL! (İstanbul genelinde 37 şubede 20 Temmuz’a kadar geçerli!)

• sıkışık olmasam alırdım gerçi fazla begenmiyorum baklavasini ama fiyatı iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link yok vereydin iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

link yok vereydin iyiydi

http://www.grupfoni.com/Istanbul-Avrupa/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

sıkışık olmasam alırdım gerçi fazla begenmiyorum baklavasini ama fiyatı iyi

yapma be, kötü diyosun yani baklavasına, bende 2 tane kupon alayım mı diyordum
  • bence baklavası gayet güzel bu fiyata alınacak en güzel baklava diyebilirim..
  • Fıstıklı olsa sıcak olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük bir ihtimalle bu kuponlar için ayri bir ürün üretirler. normalde sattiklari ürünleri o fiyattan vereceğini sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gun onceden siparis verilmeli demesi suphe uyandiriyor.sonunda baklava bu herkes bi tepsi istemiyorki altiustu 1kg alacagiz sanki devamli bulunmayan bir urun.

bolulu hsan usta firsati aldim gittim direkt aldim pizza bulls aldim direkt gittim aldim.restaurant degilki onceden rezervasyon yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Büyük bir ihtimalle bu kuponlar için ayri bir ürün üretirler. normalde sattiklari ürünleri o fiyattan vereceğini sanmiyorum.

Aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum.
    "Fırsattan yararlanmak istediğiniz şubeye, siparişlerinizi 1 gün öncesinden bilgilendirmek amaçlı vermeniz geremektedir."
    Kuponum var deyip hazırlatacaz ve ertesi gün gidip alacaz. Tabi bu şekilde olunca malzemeden çalabilirler.
  • 14 tl ye baklava olmaz.

Fiyat indi ise kalitede inmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

sıkışık olmasam alırdım gerçi fazla begenmiyorum baklavasini ama fiyatı iyi

yapma be, kötü diyosun yani baklavasına, bende 2 tane kupon alayım mı diyordum

bu fiyata alınır hocm ama 28 tl hayatta verilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

1 gun onceden siparis verilmeli demesi suphe uyandiriyor.sonunda baklava bu herkes bi tepsi istemiyorki altiustu 1kg alacagiz sanki devamli bulunmayan bir urun.

bolulu hsan usta firsati aldim gittim direkt aldim pizza bulls aldim direkt gittim aldim.restaurant degilki onceden rezervasyon yapacam

ya gülmekten öldüm.

bir insan bu kadar alenî gösterir mi ne yapacağını...!

• Burdan 1 kilo ne odugu belirsiz 1 gun onceden siparisi verilmis ve ona gore hazirlanmis urun alacagima gider hacibabadan babalar gibi sicak sicak yarim kilo baklavami alirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar cevizliye 28tl diyorlarsa baklavalarının çok iyi olması beklenir.

Ankara'nın en kral baklavacılarından Hacıbaba'da antep fıstıklı baklava bi kaç ay önce 34tl idi. Cevizli daha ucuzdur, tahminen 30 tl'dir.

• Adam gibi tezgahında sattığı baklavadan verirlerse alın.

Bir gün önceden telefonla aramak yaş iş! Ya da ertesi gün hazır paketi değil tezgahtan tartmalarını isteyin.

• Arkadaşlar kusura bakmayın ama grupfoni 'de yazan "birgün önceden haber verin" şeklindeki uyarıya neden uymak zorunluluğu hissediyorsunuz.Hemen her fırsatta 1 gün önceden haber verin, yer ayırtın gibi ibareler var.Bugüne kadar hiçbir şekilde bunlara uymadım, direk gidiyor, alıyorum.Baklava fırsatını bende satın aldım, yarın şubeye gideceğim 1 kg.baklava tartıracağım ve paketleteceğim, en sonunda da grupfoni fırsat kuponunu göstereceğim.Yok olmaz mı diyecekler, kutuyu gerimi açacaklar ?Hiç sanmam.
  • arkadaşlar biraz mantıklı olun. bir gün önce haber verin ibaresini tamamen geçin bir kere. el alışkanlığı gibi bişey olmuş herkes onu yazıyor. kuponla gelenlere başka baklavada vermezler sonuçta esenlerde kilosunu 5 liraya satan baklavacılardan değil burası. adam güzel baklava vericekki reklamı güzel olsun...
  • alınmaz kesin malzeme çalarlar yazık paranıza
  • Ya direk gidip alin sonra soyleyin odeme esnasinda.

Ya da onceden soyleyin ama orda sergilenenden tek bir adet isteyin fark var ise "bu ne la" diyin

Bu arada yukarida "SIKISIK olmasam alirdim.." diyen kisi vucut kilo vs anlaminda mi soledi bunu anlayamadim

14 TL icin maddi SIKISIKLIK konusulacak degil herhalde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.