Şimdi Ara

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler #Yardımlaşma veSorularınız için# (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
26
Favori
25.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tek ben kayıt yapamadım galiba. Öğrenci İşlerini aradım meşgul. Twit attım akşamı bekleyin dendi. Mail attım cevap gelmedi. Nasıl kayıt olcak hep aynı erroru verip duruyor.
  • İngilizce mütercim okucam hazırlık atlama sınavından A1 aldım fakat ders kaydı yapmak için giriş yaparken şu hatayla karşılaşıyorum ;
    Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.
    Ne yapmalıyım telefonlar sürekli meşgul sınavı geçmesine rağmen aynı hatayı alan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inSidieuX46 -- 17 Eylül 2014; 19:09:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • inSidieuX46 İ kullanıcısına yanıt
    Bende mütercim tercümanlık okuyorum ve hazırlığı atladım ve aynı hatayı alıyorum. Genel bir hata bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele şükür hocam ya sabahtan beri kafayı yedim. Ben de B2 ile geçtim, arıyorum meşgul, şimdi aradım herhalde kimse kalmamış. Twit attım akşama kaydınız yapılır dediler ama yapılmadı. E-mail attım dönen yok, böyle rezil okul görmedim. Millet dersleri seçiyor biz kaldık ortada, kontenjan kalmazsa ne yapacağız bunu düşünmüyorlar. Kafayı yedim sabahtan beri.
    Tek ben değilmişim demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahz-ı yed -- 17 Eylül 2014; 19:20:34 >
  • Oh yaa ben de rahatladım demek ki bölümle alakalı birşey ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kaydini yapabilen var mi?

• budgielover B kullanıcısına yanıt
    Bu uyarıyı alıyorsunuzdur yüksek ihtimalle:

Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.

Üniversiteye yeni kaydolan herkeste var galiba.
  • Evet bu uyari.

• hala uyariyi almaya devam ediyormusunuz acaba
  • Malesef kac gun oldu bu uyariyi hala aliyorum
  • Ya arkadaslar bilgi gozlemde de ben hazirlik ogrencisi gozukuyorum belgemi verdim bu imkansiz ya napacagim ben ,lutfen biri yardimci olsun.

• sıkıntı yok bende, rektörlüğün yanında öğrenci işleri şeyi var. ordan arka tarafta yabancı dil birimi gibi bir şey var tek oda. orayla konuşun acilen kontenjanlar hızla doluyor

@budgielover
  • Benim uyarı da kalktı dersleri aldım çok şükür.
  • Benim hala duruyor su an mrmleketimdeyim aradim hep mesgul caldi yarin ordayim cok stres yaptim simdi ya bilgi gozlemdede hairlik gozukuyorum sizde oyle bir sey var mi?

• Ne zaman kalkti acaba teker teker mi kaldiriyorlar?

Geceleyin kaldırmışlar benimkini sabah kalktığımda yaptım. Teker teker yapıyorlar yüksek ihtimalle ama siz yine de arayın öğrenci işlerini gerçi bu saatte kimse olmaz

• Gunduz bile acmadilar ki artik yarina kaldi cok sorumsuzca yalniz bu yaptiklari.

Hem sorumsuzluk hem amatörlük
    Kaç yıllık okulun yaptığı işe bak ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci odakli egitim derler bir de tamamen personelin keyfine odakli Turkiyede.Ben belgeyle gectim ya duyurmadilar cok endiseleniyorum sorun cikmissa diye

• quote:

Orijinalden alıntı: budgielover

Ogrenci odakli egitim derler bir de tamamen personelin keyfine odakli Turkiyede.Ben belgeyle gectim ya duyurmadilar cok endiseleniyorum sorun cikmissa diye

Öğrenci işlerine git. 10 dakikanı almaz zaten tüm derdini anlatman ile cevaplamaları.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.