Şimdi Ara

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler #Yardımlaşma veSorularınız için# (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
25.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx#
  • İlk gün bok gibi geçti bir daha da oryantasyona gitmem.

Tek kelime ile rezillik.
    Üniversite hayatımın ilk günü bu kadar küfür edeceğim aklıma gelmezdi doğrusu.
    Bilgi alabileceğimiz kimse yoktu,bir yerden bir yere yolluyorlar her birinin arası yarım saat sürdü.

Şuan bacaklarımın ağrısından duramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baby HAIM

ya bu konuya da hep ben bir şeyler soruyorum ve hep cevap buluyorum,herkese çok teşekkürler.
    bi tane daha sorum var.
    o beytepe köprüsü dedikleri yer bizim ring otobüslerine bindiğimiz yer mi? ve sabahları orda beklerken başka otobüslerin geçtiğini,durduğunu görüyorum,yani tek ulaşım yolu metro değil? bu otobüslerin neler olduğunu nasıl öğrenebiliriz? bi yerde güzergahında Eskişehir yolu olan her araç Beytepe Köprüsünden geçer diye bir şey okudum da.

1 ay öncesine kadar ring filandan ziyade okula tek otobüs(ek olarak okulun semt servisleri) ile ulaşım vardı merkezden, fakat yeni gelen bu ulaşım düzenlemesi ile otobüs filan kalmadı pek fazla, hepsi kaldırıldı. Eskiden Eskişehir yolundan geçen 25-30 tane farklı belediye otobüsü hattı varken şu an sadece özel toplu taşıma araçları geçiyor o yolda. Yani paralı otobüsler ile ulaşım var o köprüye bir tek. Aklıma geldiği kadarıyla "521,532,541,517,530,512,511" bu numaraya sahip ötalar var Beytepe Köprüsü durağından geçen.

• oryantasyona falan gitmeyin arkadaşlar, işe yarar hiçbir şey olmaz. yüzlerce kişi koyun gibi ordan oraya gidersiniz. ordaki yoklama sistemi kartların ilgili sunumlardan önce cihazlara okutulması şeklinde oluyor. ve bu okutma işine de öğrenciler bakıyor. sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ileriki yıllarda illa bunu yapın derlerse ordaki öğrencilerden rica edersiniz, okuturlar kartınızı.

kızılay'dan eryaman, etimesgut, elvankent, sincan yönüne giden bütün özel toplu taşıma araçları beysukent köprüsü'nün yanından geçer, isteyen arkadaşlar kullanabilir. ancak zaten sıkıntı köprüden okula gidene kadar yaşanıyor. bugün izdiham oldu demişsiniz ama bugün okulda olanlar sadece yeni kayıtların bir kısmıydı, siz onu 4 ile çarpın.

bu ulaşım işi nasıl olacak bilmiyorum, eskiden semtlerden gelen ego otobüsleri ve 230 ile kör topal da olsa ilerliyordu. yani en azından 10-15 dakika geç de olsa kesin olarak otobüse binebiliyordunuz. şimdi ise tamamen içine edilmiş durumda. imkanı olan arkadaşlar araba ile gelmeli ve mutlaka otostop çeken garibanları da almalı.

• o otobus sirasi beklenmez arkadas. kaldirima bakiyorsun 300 kisi toplanmis karsi tarafta 1000 kisi var. en iyisi herhangi bir kiza beraber otostop cekelim mi demeniz. dun gectim kizin arkasina 1 dk icerisinde birisi durdu. neyse alan kisi amfitiyatro yerine yildiz amfiye goturdu. kizla yuruttu 5 10 dk sonra yine otostop cektik bu sefer saniyesinde durdu. donuste de 2 adam araba durdurdu. ben de hemen metro mu diye kosarak geldim boyle dondum. simdi de dusunuyorum salaklik mi ettim kizla tanismayarak. gida da okuyormus tek bildigim bu ama tatli bir seydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bi sey sorcam benin programimda yarin erasmus tanitimi var mesela ona bugun katildam yarin katilmasam olur mu? Yoksa gununde ve saatinde mi katilmak gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aciklanmis sinavlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baby HAIM

ya bu konuya da hep ben bir şeyler soruyorum ve hep cevap buluyorum,herkese çok teşekkürler.
    bi tane daha sorum var.
    o beytepe köprüsü dedikleri yer bizim ring otobüslerine bindiğimiz yer mi? ve sabahları orda beklerken başka otobüslerin geçtiğini,durduğunu görüyorum,yani tek ulaşım yolu metro değil? bu otobüslerin neler olduğunu nasıl öğrenebiliriz? bi yerde güzergahında Eskişehir yolu olan her araç Beytepe Köprüsünden geçer diye bir şey okudum da.

Beytepe köprüsü denilen yer metro çıkışı olması lazım orda 130 nolu belediye otobüsü kalkıyor ankara öğrenci kartın varsa 3 aktarma ücretsiz 75 dk boyunca tam kart varsa 67 kuris kesiyor birde ring ler var ucretsiz diyorlar ama ben bindim 1 lira ücret aldılar

• Ya ben isteğe bağlı hazırlık okuyacağım seneye büyük ihtimal hacettepe de olmam bu yıl sadece zaman geçsin diye hazırlık seçtim yatay geçiş yapcam özel uni ye yanlış tercih kurbaniyim düzey belirleme sınavın a ve uni tanitima gelmedim gelmeyi de düşünmüyorum her neyse. Iste ge bağlı okuyacak olanlar var mı bi mesaj atın bana

• Sonuçlar açıklanmış başarılı yazdığı hâlde bu sayfada şöyle yazıyorhttp://www.oid.hacettepe.edu.tr/kayit/login.cgi :

D İ K K A T !!!
    Öğrenci (xxxxxxxx) aşağıda tespit edilen durumlar sebebiyle kayıt yapamaz:
    Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.

Öğrencinin, Öğrenci İşleri Dairesi ile görüşmesi gerekmektedir.

Sizde de böyle mi durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahz-ı yed -- 16 Eylül 2014; 19:44:38 >
  • ahz-ı yed A kullanıcısına yanıt
    evt ben de muaf oldugunm halde boyle bi sey yaziyor.bi bilgi edinebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkishhitler -- 16 Eylül 2014; 19:58:10 >
  • Türkishhitler T kullanıcısına yanıt
    Yarın değiştirirler herhalde değil mi? Ders seçimleri başlayacak.
  • Sınava girmedim kuru etkilemiyor diye umarım gerçekten etkilemez. Başarısız f2 yazıyor bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Yarın değiştirirler herhalde değil mi? Ders seçimleri başlayacak.

Ydyo akademik takviminde bugün muafiyetin oid e bildirilmesinin son günü. Rahat olun.

• Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıfa başlıyorum. Beni de ekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Oryantasyonun ilk gününden geldim. Açılış ve bilmem ne tanıtımına katıldım. Ben hayatımda bu kadar eziyet çektiğimi hatırlamıyorum. Tam 1 saat metronun karşısından ringe binmek için ugraştım insanlar birbirini eziyor binebilmek için. Açılışın yapıldığı yerden yani amfi tiyatrodan mehmet akif ersoy salonuna 30-45 dakika yürüdüm. O konuşmanın en sonunda çıkıp youtubedaki komik videoları anlatıp espri yapan adamında allah belasını versin. 45 dakika stand up gösterisi yapmaya çalıştı ne okulla ilgili bilgi verdi ne mantıklı bir şey söyledi. O sıcakta resmen öldük öldük dirildik. Semt servislerinin kaldırılmasına sesini dahil çıkartmayan rektöre de sahip. İlk gün böyle başladık sanırım ben okula her gün söve söve gideceğim.

bende bilgisayara geçen sene girdim kardeşim şu an 2'ye geçtim ve geçen sene yaşadıklarımın aynısını özetlemişsin.Lanet şehre ve okula 1 sene geçmesine rağmen alışamadım.Allah kolaylık versin hepimize.

• Hazirligi gectigim halde hale hazirlik ogrencisidir uyarisi aliyorum hala duzelmedi mi?Zaten belgeyle gecenleri duyurmamislar gectigimiz halde 2. asama hakki kazanamadi diye duyurdular,olur mu boyle sey!

• Beyler halen aynı hatayı alıyorum ya nasıl kayıt olacağız anlamadım.
    Sizde de durum öyle mi?

D İ K K A T !!!
    Öğrenci (xxxxxxxx) aşağıda tespit edilen durumlar sebebiyle kayıt yapamaz:
    Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.

Öğrencinin, Öğrenci İşleri Dairesi ile görüşmesi gerekmektedir.
  • Hocam sabah açılması gerekmiyor mu bu sistem?
  • Yuksek lisansa girdim gensler sizden sayilir miyim bilmem ama

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.