Şimdi Ara

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler #Yardımlaşma veSorularınız için# (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
25.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Sınava girmedim kuru etkilemiyor diye umarım gerçekten etkilemez. Başarısız f2 yazıyor bende de

Ayni seyi bende yaptim.umarim etkilemiyordur.bu konu hakkinda biriyle gorustunuz mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budgielover

Ogrenci odakli egitim derler bir de tamamen personelin keyfine odakli Turkiyede.Ben belgeyle gectim ya duyurmadilar cok endiseleniyorum sorun cikmissa diye

ben de belgeyle gectim sinava girmedim uyari kalkmadi bi turlu sihhiyedeki tip ogrenci islerine gittim adam diyo sizin ders kayitlariniz okul baslayinca ama internette carsamba gunu basliyor yaziyo ben de anlamadim sorumsuzluk diz boyu hic kimse de demiyo ki bunlar da insan ogrenci sinir oldum resmen sizin hangi bolum?

• Evet ydyo tanıtımından sonra bizzat açık açık sordum. Muafiyet kesinlikle kurunuzu etkilemez sadece seviye belirleme sınavı kurunuzu belirleyecek dendi. Benim anlayamadığım bu sınav ile insanlar advance kura giricek bu sınav bırakın advance'ı intermediate i bile belirleyecek düzeyde degildi bence. Lise boyunca pre-int ,int kitap kullandık. Birden vahiy geldi de benim derecem mi yükseldi sanki. Sonuçlar açıklanmadı önceden söylenemez ama bu sınav gerçekten çok yetersizdi.
    Aynı şeyleri muafiyet içinde söylüyor giren arkadaşlarım.
    Slaytta okulun vereceği egitimde yeterlilik düzeyinin intermediate(B1,B1+) olduğunu da gördüm sanırım okul daha fazlası için kastırmıyor eğitimi de vermiyor.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hazırlıkta pek zorlamıyolar, yatarak geçiyosun.Sınavlar kolay oluyor ama bu demek değildir ki eğitimi kötü .
    Ne çocuklar vardı be nerdeyse ingilizce konuşacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Evet ydyo tanıtımından sonra bizzat açık açık sordum. Muafiyet kesinlikle kurunuzu etkilemez sadece seviye belirleme sınavı kurunuzu belirleyecek dendi. Benim anlayamadığım bu sınav ile insanlar advance kura giricek bu sınav bırakın advance'ı intermediate i bile belirleyecek düzeyde degildi bence. Lise boyunca pre-int ,int kitap kullandık. Birden vahiy geldi de benim derecem mi yükseldi sanki. Sonuçlar açıklanmadı önceden söylenemez ama bu sınav gerçekten çok yetersizdi.
    Aynı şeyleri muafiyet içinde söylüyor giren arkadaşlarım.
    Slaytta okulun vereceği egitimde yeterlilik düzeyinin intermediate(B1,B1+) olduğunu da gördüm sanırım okul daha fazlası için kastırmıyor eğitimi de vermiyor.

Benim bildigim o sinav kurlari etkiliyor. en azindan ilk sinavi gecemeyenler en alt kurdan baslatilirken ikinci sinavda kalanlar biraz daha ust kurdan baslar. benim zamanimda boyleydi, degistiyse bilmiyorum.

3-5 hoca haric okuldaki hazik egitim seviyesi cok iyi degil. biraz daha kaliteli egitim gorebilmek icin ocak muafiyetinden sonra ogrenci sayisi azalmis siniflarda iyi bi hocaya denk gelmeniz gerekiyor. ama %95 hazirlikta ogrenecekleriniz size bagli. size sadece gramer, paragraf ve essay nasil yazilir gibi seyleri gosterirler.

Ogrenci islerine gelince; biraz erken tanismissiniz onlarla. ogrenciye kolaylik saglamaktan cok zorluk cikartirlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 19 Eylül 2014; 0:25:55 >

• İngilizce ogretmenligi sanirim bir bizimkini gecmemisler zaten gectigimizi dahi duyurmadilar.

• budgielover B kullanıcısına yanıt
    hakikaten öyle bi gectigimizi muaf oldugumuzu duyurmak ne kadar zor ki biz burda dokuz doğuruyoruz resmen

• Ya hala kalkmadi birazdsn ydyo ya gidecegim bu ne ya

• ing 111 ve ing 112 derslerinden ayin 10 undaki sinavdan b1 ve ustu alanlar muaf mi sayiliyor ? millet muafiyet sinavi diyor bu dediginiz sinav ilk 40 dk paragraf sonra 63 test sorusu olan sinav mi ? bir de ben muafsam 27 akts oluyor. danisman 1. sinifta secmeli yok diyor. bologna tanitiminda alabilirsin diyor. bu nasil istir valla beynim yandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danisman benim yerime kendi secmis bu seferde ya var mi boyle bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

ing 111 ve ing 112 derslerinden ayin 10 undaki sinavdan b1 ve ustu alanlar muaf mi sayiliyor ? millet muafiyet sinavi diyor bu dediginiz sinav ilk 40 dk paragraf sonra 63 test sorusu olan sinav mi ? bir de ben muafsam 27 akts oluyor. danisman 1. sinifta secmeli yok diyor. bologna tanitiminda alabilirsin diyor. bu nasil istir valla beynim yandi

eğer hazırlığı b1 veya daha iyi bir notla geçersen dil becerileri 1 ve dil becerileri 2'den muaf sayılıyorsun. transkriptte o dersler muaf olarak geçiyor. muhtemelen bu durum hazırlık atlama sınavı için de vardır.

normal şartlarda 1.sınıfta seçmeli ders alamazsın, bunun sebebi şudur; hiçbir dersten muafiyet sağlayamamış öğrenci 29 veya 30 akts lik ders almak zorundadır. 1.sınıfta da kredi sınırlaması 30 akts'dir. ancak sen ingilizceden muaf olursan o dersin kredisi kadar tutacak şekilde başka bir dersi alabilirsin. bu teorik kısım. ama işi pratiğe dökersek sen o seçmeli dersi yine alamazsın, çünkü 1.sınıfların ders seçimleri 2 gün sonra açıldı. bu süreçte 2,3 ve 4.sınıflar var olan seçmeli derslerin kontenjanlarını tamama yakın olacak şekilde doldurdular. muhtemelen sana yer kalmamıştır. sana yer kalmışsa bile bu istisnadır ve senin gibi olanların %95'ine yer kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 19 Eylül 2014; 15:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

ing 111 ve ing 112 derslerinden ayin 10 undaki sinavdan b1 ve ustu alanlar muaf mi sayiliyor ? millet muafiyet sinavi diyor bu dediginiz sinav ilk 40 dk paragraf sonra 63 test sorusu olan sinav mi ? bir de ben muafsam 27 akts oluyor. danisman 1. sinifta secmeli yok diyor. bologna tanitiminda alabilirsin diyor. bu nasil istir valla beynim yandi

eğer hazırlığı b1 veya daha iyi bir notla geçersen dil becerileri 1 ve dil becerileri 2'den muaf sayılıyorsun. transkriptte o dersler muaf olarak geçiyor. muhtemelen bu durum hazırlık atlama sınavı için de vardır.

normal şartlarda 1.sınıfta seçmeli ders alamazsın, bunun sebebi şudur; hiçbir dersten muafiyet sağlayamamış öğrenci 29 veya 30 akts lik ders almak zorundadır. 1.sınıfta da kredi sınırlaması 30 akts'dir. ancak sen ingilizceden muaf olursan o dersin kredisi kadar tutacak şekilde başka bir dersi alabilirsin. bu teorik kısım. ama işi pratiğe dökersek sen o seçmeli dersi yine alamazsın, çünkü 1.sınıfların ders seçimleri 2 gün sonra açıldı. bu süreçte 2,3 ve 4.sınıflar var olan seçmeli derslerin kontenjanlarını tamama yakın olacak şekilde doldurdular. muhtemelen sana yer kalmamıştır. sana yer kalmışsa bile bu istisnadır ve senin gibi olanların %95'ine yer kalmamıştır.

bugün kayıt yaparken sordum bunları, b1 olayı kalkmış. 2013 yılından itibaren ingilizce hazırlığı atlayan herkes o ingilizce derslerden de muaf sayılıyormuş c ile geçse bile. ben her sene için maksimum 30 akts alınabiliyor sanıyordum bu sonraki sınıflarda artıyormuş. 240 rahatlıkla dolar yani

• Hazirlikta hangi kitaplar kullaniliyor acaba ?(B1 kuruyum)

• quote:

Orijinalden alıntı: chimbo

Hazirlikta hangi kitaplar kullaniliyor acaba ?(B1 kuruyum)

http://www.ydyo.hacettepe.edu.tr/ing_ders_tanimlari.pdf
  • arkadaşlar kızılay beytepe metro yaklaşık ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ?
  • St.Owl kullanıcısına yanıt
    25-30 dakika
  • Türkishhitler T kullanıcısına yanıt
    Birader sen kaydı yeniledin mi.Adam bana sonra diyince döndüm memlekete hala hazırlık gözüküyor atladım halbuki kaydı bayramdan sonra yenilersin dedi sıkıntı olur mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Diabolik-

Birader sen kaydı yeniledin mi.Adam bana sonra diyince döndüm memlekete hala hazırlık gözüküyor atladım halbuki kaydı bayramdan sonra yenilersin dedi sıkıntı olur mu acaba

bayramdan önce okul başlıyor ? sorun olmaz mı ? bana da böyle söyledi de ben bilişim sınavına gidince o işi de yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

quote:

Orijinalden alıntı: -Diabolik-

bayramdan önce okul başlıyor ? sorun olmaz mı ? bana da böyle söyledi de ben bilişim sınavına gidince o işi de yapmayı düşünüyorum.

Gitmeyecegim ben o sınava degmez git gel yapmaya ilk üç günü ve açılışı kaçıracağım.Umarım sıkıntı olmaz zaten bilet de bulamam bayram öncesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @-Diabolik-
    anladım. sıkıntı olmaz bana da böyle söylediler. gerçi o adam aşırı soğuk bir tip , hiç güven vermiyor . bişey bildiği de yok. gelince görüşelim dostum. sen moonwalk yaparak gir ben de kırmızı karanfil takayım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.