Şimdi Ara

HACETTEPE üniversitesi 2014 Girişliler #Yardımlaşma veSorularınız için# (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
25.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ders seçimleri bugün yapılıyo ben demin hallettim çıktım
  • Beyler isteğe bağlı hazırlık okuyacağım da ders seçiminde bulunmam gerekiyor mu ?
    Oryantasyona ilk gün dışında katılmadım,katılmayacağım.
  • St.Owl kullanıcısına yanıt
    Muafiyet sonuçlarında ismimin yanında B1 BAŞARILI yazıyor
    Geçmiş olmam gerekmiyor mu?
    Acaba siz hazırlığı burada okuduğunuz için olabilir mi? Diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?
  • Arkadaşlar sizinde kredi sınırınız varmı. Ben 19kredi(30akts) den fazla alamıyorum. 2013 girişlilerden sonra kredi sınırı kalktı denilmişti.
  • Hocam siz hazırlık okudunuz mu?
  • ahz-ı yed A kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı ben bir donem okudum ara sınavda geçtim başarılı yazıyorsa eğer geçmişinizdir hazırlığı. bi ders kayıt sayfasından kayıt yapmayı deneyin olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.oid.hacettepe.edu.tr/kayit/

Kayıt sayfası bu değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Hocam siz hazırlık okudunuz mu?

Hazırlığı 2010-2011 döneminde okumuştum :)

Edit: Yatay geçiş yaptığım için 2013 girişliyim.

quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

http://www.oid.hacettepe.edu.tr/kayit/

Kayıt sayfası bu değil mi hocam?

Evet. Kayıt sayfası orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 17 Eylül 2014; 10:57:06 >
  • ahz-ı yed A kullanıcısına yanıt
    Evet orası bir de ders kodlarını öğrenmen gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Arkadaşlar sizinde kredi sınırınız varmı. Ben 19kredi(30akts) den fazla alamıyorum. 2013 girişlilerden sonra kredi sınırı kalktı denilmişti.

birinci sınıf kataloğundaki derslerin tamamını alınca 29 veya 30 kredi ediyor zaten bildiğim kadarıyla. siz katalog dışı ders mi almaya çalışıyorsunuz?

bir de ek bilgi olarak hazırlığı b1 ve üzeri notla geçen arkadaşlar dil becerileri 1 ve dil becerileri 2 derslerinden zorunlu muaf oluyorlar. yani atıyorum hazırlığı b1 ile geçtiniz ama ben dil becerileri dersine çalışıp a1 ile geçerim diyemiyorsunuz. sistem o dersi size vermiyor ve b1 ile geçmiş sayılıyorsunuz.

son olarak tavsiye olarak beb-650 dersinin muafiyet sınavına girerek muaf olmanızı tavsiye ederim. şimdi değişti mi bilmiyorum ama eskiden muafiyet sınavında kampüs içi curve yapılıp üzeri geçirilirken dönem içinde geçme notu uygulanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 17 Eylül 2014; 11:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Arkadaşlar sizinde kredi sınırınız varmı. Ben 19kredi(30akts) den fazla alamıyorum. 2013 girişlilerden sonra kredi sınırı kalktı denilmişti.

birinci sınıf kataloğundaki derslerin tamamını alınca 29 veya 30 kredi ediyor zaten bildiğim kadarıyla. siz katalog dışı ders mi almaya çalışıyorsunuz?

bir de ek bilgi olarak hazırlığı b1 ve üzeri notla geçen arkadaşlar dil becerileri 1 ve dil becerileri 2 derslerinden zorunlu muaf oluyorlar. yani atıyorum hazırlığı b1 ile geçtiniz ama ben dil becerileri dersine çalışıp a1 ile geçerim diyemiyorsunuz. sistem o dersi size vermiyor ve b1 ile geçmiş sayılıyorsunuz.

son olarak tavsiye olarak beb-650 dersinin muafiyet sınavına girerek muaf olmanızı tavsiye ederim. şimdi değişti mi bilmiyorum ama eskiden muafiyet sınavında kampüs içi curve yapılıp üzeri geçirilirken dönem içinde geçme notu uygulanıyordu.

BEB650 dersini önceki bölümümde verdiğim için muaf tutuldum. 2 akts BEB650 + 2 akts Türk Dili toplamda 4 kredi boşluğum var. Ben okulu erken bitirmek için üstten(BBM205 ve İST285) ders almaya çalıştım ancak sistem 30 krediyi(akts) aşamazsın diye tutturdu.
    Ders proğramımda çok fazla boşluk var :(
    Bu arada hazırlığı sınırdan geçmiştim :)

• quote:

quote:

quote:

BEB650 dersini önceki bölümümde verdiğim için muaf tutuldum. 2 akts BEB650 + 2 akts Türk Dili toplamda 4 kredi boşluğum var. Ben okulu erken bitirmek için üstten(BBM205 ve İST285) ders almaya çalıştım ancak sistem 30 krediyi(akts) aşamazsın diye tutturdu.

hiç üstten ders almayı denemediğim için kredi sınırını bilmiyorum açıkcası :)

programın boş kalmasını istemiyorsanız diğer seçmelileri deneyin bence. nasıl olsa ilerki yıllarda seçmeli ders almanız gerekecek. şimdiye doğru düzgün seçmelilerin hepsi dolmuştur gerçi ama maksat program doldurmaksa illa ki çıkar bir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 17 Eylül 2014; 11:34:52 >

• hazırlık okuyacakların ders kayıt falan yapmasına gerek var mı? kayıt için giriş yaptım şöyle bir uyarı verdi
    D İ K K A T !!!
    Öğrenci (12345678) aşağıda tespit edilen durumlar sebebiyle kayıt yapamaz:
    Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.

öğrenci işlerine mi gitmem gerek
  • stroma44 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okuyacaksan gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stroma44

hazırlık okuyacakların ders kayıt falan yapmasına gerek var mı? kayıt için giriş yaptım şöyle bir uyarı verdi
    D İ K K A T !!!
    Öğrenci (12345678) aşağıda tespit edilen durumlar sebebiyle kayıt yapamaz:
    Öğrenci 'Hazırlık Öğrencisi' durumundadır, buradan elektronik kayıt yapamaz. Hazırlık kaydı için Y.D.Y.O. ile görüşünüz.

öğrenci işlerine mi gitmem gerek

hazırlık okuyacaklar için standart bir program vardır, ona uyarsınız zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiç üstten ders almayı denemediğim için kredi sınırını bilmiyorum açıkcası :)

programın boş kalmasını istemiyorsanız diğer seçmelileri deneyin bence. nasıl olsa ilerki yıllarda seçmeli ders almanız gerekecek. şimdiye doğru düzgün seçmelilerin hepsi dolmuştur gerçi ama maksat program doldurmaksa illa ki çıkar bir şeyler.

Diğer seçmeliler pazartesi dolmuştu çoktan :)
    Öğrenci işleriyle konuştum 1. ve 2. dönem 30 akts sınırı varmış. 3. dönemden itibaren 42 akts oluyormuş. Şimdi 2. dönemim. Artık bahar döneminde alabilcem üstten ders.

Sen kaçıncı sınıfsın?

• Öğrenci İşlerinin yavaşlığıymış sorun. Sisteme girişler devam ediyormuş akşama deneyin dediler.
  • Kaydimi sabah kutuphanede yaptim ogleden sonra yurt muduruyle konustum yurt isi icin. Umutlu konusmadi ama bakicaz..

• size sorum olacakti.
    ben bu sene zorunlu hazirlik okuyacağim .
    deneme sinavina girdim geçememişim.
    bu hafta da oryantasyona katilmadim.
    haftaya da ankara dişinda olacağimdan okula gidemiyecem.
    hazilrik için kayit felan gerekiyor mu :? tam olarak ne zmn başliyor :? haftaya için gelmesem sıkıntı olur mu:?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.