HACETTEPE İSLETME

-
-
neden işletme peki?
-
Hukuk istemiyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hacettepeyi boşver hocam top okul olmayacaksa sektöre yakın olmaya çalış. ytü ve marmara'nın işletme ve iktisat bölümlerine bak. istanbul ybs de yeni açıldı o da mantıklı marmaradan farkı yoktur
-
hocam ankarada kalmak istediğiniz için mi hacettepe dediniz çünkü 6.5k dan 52.5klık bir bölüme inmenizi istetebilecek bir neden görmüyorum
-
arada çok uçurum var sıralamaya yazık olur.
-
İstanbul beni korkutuyor hocam her tarafı mülteci kaynıyor suç oranı yüksek pahalı vs...
Geçen sene hacettepeye 8 k yapan adam girmiş yotubeda da yorumları iyi gibiydi kararsızım ya of
YTÜ mu marmara mi peki hocam ne düşünüyorsunuz?
+
Up
peki hocam istanbul ybs mi yoksa istanbulda apartman unilerde burslu ceng mi yeniden girmeyi düşünüyorum yatay geçişle marmara ybs tutuyor ama ailemi ikna edemiyorum karşıda okumaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 25 Haziran 2023; 13:55:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe gitme o sıralamayla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okumak için istanbuldan çekiniyorsan işletme okuman bana mantıklı gelmedi açıkçası. Atılgan ve dayanıklı olman lazım. Hatta böyle olabilmek için İstanbul’a gitmen daha iyi olur bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
marmara sosyal bilimde daha köklüdür ama ytünün de markası daha iyi ne yapmak istediğine bağlı akademide marmara özel sektörde ytü bi tık daha mantıklı gibi
-
tabi ki istanbul veya marmara ybs
-
ben sadece eğitimime bakarım mekan benim için önemli değil diyorsan marmara daha mantıklı
ama diğer türlü yeni konumu itibarıyla çok pişman olursun.yoksa ben de marmara iktisat yazmayı planlıyordum
-
Göztepe'de değil mi ya işletme fakültesi
başıbüyüğe taşınıyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- amfoter metaller zayıf asitlerle tepkime verir mi
- kitapyurdu güvenilir mi
- 90 tyt 40 ayt kaç bin
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- pkob fasikül
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X