Şimdi Ara

Hacettepe İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf yim ankarada mühendislik istiyorum gazi makine- endüstri olursa gideceğim fakat gelmeme ihtimali var. Gelmezse bi sonraki ünileri mi yazmalıyım yoksa hacettepe işletme-iktisatı listeme eklemeli miyim? Hacettepe işletme veya iktisat okuyan veya fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 15 Temmuz 2019; 19:11:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son Osmanlı Muhafızı kullanıcısına yanıt
    Son Osmanlı Muhafızı demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Son Osmanlı Muhafızı

hocam kazanamayan okumasın diye bi şey yok. benim de sıralamam hacettepe ekonomiye yetiyo yaptığım araştırmalar sonucu vazgeçtim.cunku hacettepe iibfsiyle ön plana çıkan bir üniversite değil hem de bu bölümlerden mezun cok fazla olduğu için özel sektör artık yukarıda bahsettiğim üniversite mezunlarını tercih ediyor.
    Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam Hacettepe işletme/ekonomi güzel yerlere gelmek için okunabilecek bir okul. Önemli olan okulu düzgünce okuyup ingilizceye hakim olarak mezun olmak.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birinde bulunan köklü bir bölümdür. Bünyesinde lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Bölümün lisans programı, işletmenin temel ilkelerini ve uygulamalarını kapsayan kapsamlı bir müfredata sahiptir. Öğrenciler, muhasebe, finans, pazarlama, yönetim ve ekonomi gibi alanlarda sağlam bir temel kazanırlar.

Hacettepe İşletme mezunları, iş dünyasının çeşitli sektörlerinde başarıyla çalışmaktadırlar. Finans, danışmanlık, pazarlama ve yönetim alanlarında kariyer yapmaktadırlar. Bölümün güçlü akademik kadrosu ve sektörle olan yakın işbirliği, öğrencilerin mezuniyet sonrası başarılarına katkıda bulunmaktadır.

Bölüm, İngilizce İşletme programı da sunmaktadır. Bu program, öğrencilere işletme eğitimlerini İngilizce olarak almalarına olanak tanıyarak küresel iş piyasasında rekabet avantajı sağlar.

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, bölümün akademik kalitesini, öğretim kadrosunun uzmanlığını ve kampüs olanaklarını takdir etmektedirler.

Hacettepe İşletme Okunur Mu?

Hacettepe İşletme Bölümü, Türkiye'nin en iyi işletme bölümlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Lisans programı, ÖSYM tarafından belirlenen taban puanları ile öğrenci almaktadır ve bu puanlar yüksek rekabeti yansıtmaktadır. Bölümün sağladığı eğitim kalitesi, mezunlarının iş dünyasında başarıları ve güçlü akademik itibarı, Hacettepe İşletme'yi tercih edilebilir bir seçenek haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Hacettepe İngilizce eğitim veriyor olmasıyla benim gözümde Boun,Bilkent,Odtü gibi okullardan sonra gelen üniversitedir.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Peki sizce istediğim Bölümler olmazsa yazmalı mıyım yoksa Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Endüstri-Makine mi yazmam doğru olur? Aybüden mezun olunca sıkıntı yaşar mıyım sizce

• HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    ne desem yanlış olur hocam bilgim dışında orası.
  • bence yazma. odtü bilkent koç boun sabancı gibi unilerde işletme varken hacettepe'nin yetersiz kalacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence yazma. odtü bilkent koç boun sabancı gibi unilerde işletme varken hacettepe'nin yetersiz kalacağını düşünüyorum
    Neden hocam?

ODTÜ, Bilkent, Koç, BOUN, Sabancı kazanamayan okumasın mı?
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    hocam kazanamayan okumasın diye bi şey yok. benim de sıralamam hacettepe ekonomiye yetiyo yaptığım araştırmalar sonucu vazgeçtim.cunku hacettepe iibfsiyle ön plana çıkan bir üniversite değil hem de bu bölümlerden mezun cok fazla olduğu için özel sektör artık yukarıda bahsettiğim üniversite mezunlarını tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Osmanlı Muhafızı -- 30 Haziran 2019; 14:59:13 >
  • quote:

Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam Hacettepe işletme/ekonomi güzel yerlere gelmek için okunabilecek bir okul. Önemli olan okulu düzgünce okuyup ingilizceye hakim olarak mezun olmak.

Düşüncemin yanlış olduğunu düşünmüyorum. siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız buyrun tercih edin hocam.

• quote:

Düşüncemin yanlış olduğunu düşünmüyorum. siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız buyrun tercih edin hocam.
    80 milyonluk ülkede Hacettepe mezunu da iş bulamayacaksa ülkeyi kapatalım. Hem karamsarsınız hem yanlış düşünüyorsunuz.

• Çok iyi üniversiteler haricinde iibf bölümlerine gitmek büyük risk bence.Hacettepe gerçekten iyi bir üniversite ama iibf konusunda pek öne çıkmış değil

hocam iş bulmak var iş bulmak var. ona bakılırsa ortalık asgari ücretle çalışan avukatlarla dolu. sizin deyiminizle onlar da şu an iş bulmuş durumdalar ama hayat standartları nasil. eğer siz iş olsun yeter ben çalışırım diyorsanız tamam. ama ben yerimde sabit kalmak istemiyorum zamanla yükselmek istiyorum diyorsanız bu hacettepe için biraz zor çünkü önünde odtulu bilkentli adam var. karamsar düşünmüyorum ülke gerçeklerini ele alıyorum ki hali hazırda hacettepe ekonomide okuyan arkadaşlarım var.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    bahsetmek istediğim şey buydu.

• quote:

hocam iş bulmak var iş bulmak var. ona bakılırsa ortalık asgari ücretle çalışan avukatlarla dolu. sizin deyiminizle onlar da şu an iş bulmuş durumdalar ama hayat standartları nasil. eğer siz iş olsun yeter ben çalışırım diyorsanız tamam. ama ben yerimde sabit kalmak istemiyorum zamanla yükselmek istiyorum diyorsanız bu hacettepe için biraz zor çünkü önünde odtulu bilkentli adam var. karamsar düşünmüyorum ülke gerçeklerini ele alıyorum ki hali hazırda hacettepe ekonomide okuyan arkadaşlarım var.
    Ne diyeyim yolun açık olsun hocam.

sagolun hocam sizin de.

• Arkadaşlar doğru söylemiş Bilkent Koç Boğaziçi Sabancı dışında işletme iktisat okunmaz, adamlar ODTÜ seçerken bile iki defa düşünüyor artık. Mühendislik okumanız sizin yararınıza olur

• Cevaplarınız için teşekkürler hepinize. Başka fikri olan varsa yazabilir

• Muhendislik gelmez okunur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.