Şimdi Ara

Hacettepe İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim direkt Hacettepe özelinde bir fikrim yok. ODTÜ'yü araştırıyordum bir ara. Linkedin'de Merkez Bankası, İş Bankası gibi kurumlarda çalışanların üniversitelerine bakmıştım. Hacettepe azımsanmayacak kadar çoktu. Burdaki hepimiz aşağı yukarı üniversiteye hiç gitmemiş öğrencileriz. Okuyan ve mezun olan insanlara ulaşmanız sizi daha doğru bir karar vermeye yönlendirecektir diye düşünüyorum.
  • Sağolun hocam bakayım linkedine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 15 Temmuz 2019; 20:11:40 >
  • Up

• Odtu boun harici isletme iktisat okunmaz diyenlere aldirmayin.Hacettepe isletmeden mezun olan arkadaslarim unilever p&g gibi sirketlerde mezun olur olmaz calismaya basladilar.Bu tamamen kendini ve yeteneklerini gosterebilmenle alakali bir sey.Hacettepenin ders programlarini ve hocalarini incelersen cok kaliteli oldugunu zaten gorursun. İlgin varsa secersen pisman olcagini dusunmuyorum.Ama iktisat mi isletme mi ona iyi karar ver ikisi cok farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: carrieb

Odtu boun harici isletme iktisat okunmaz diyenlere aldirmayin.Hacettepe isletmeden mezun olan arkadaslarim unilever p&g gibi sirketlerde mezun olur olmaz calismaya basladilar.Bu tamamen kendini ve yeteneklerini gosterebilmenle alakali bir sey.Hacettepenin ders programlarini ve hocalarini incelersen cok kaliteli oldugunu zaten gorursun. İlgin varsa secersen pisman olcagini dusunmuyorum.Ama iktisat mi isletme mi ona iyi karar ver ikisi cok farkli
    Yorumunuz için teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.