Bildirim
HACETTEPE HUKUK VS ANKARA HUKUK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ankara hukuk len -
aühf’de okuyan biri olduğum için söylemiyorum bunu normal değerlendiren biri olarak düşün beni.
Affedersin de 6 senelik tabiri caiz ise “dünkü b*k” bir fakülte ile cumhuriyetin ilk hukuk fakültesi olan kalitesini belli etmiş gelenekleşmiş bir hukuk fakültesini kıyaslıyorsun.
Fark belli bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexi Pavlovich -- 24 Ekim 2018; 20:54:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hacettepe hukukda yüz karasıdır! -
orası bariz belli lakin Hacettepe hukukta her sene daha iyi puanlarla kapatıyor ki ankara İstanbul sonra arkasını Hacettepe tutuyor. 6 senelik olması kötü olmasını nasıl kanıtlıyor ? bu arada cevaplar için teşekkür ediyorum. -
Daha köklü olması hasebiyle ankara hukuk sanırım bir adım öne çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkentin kazanacağı kıyaslamadır akademik kadrolar mezunlar ve imkanlar ortada
hepiniz hukuka gidin lütfen -
Yalnız bilkent'te derslere girmeden mezun olamazsınız ve ağır bir ingilizce eğitimi var. Geçen sene üniversite sınavında 40. olan arkadaşım 2 sene hazırlığı geçemedi diye okuldan atıldıquote:
Orijinalden alıntı: Cax10
Bilkentin kazanacağı kıyaslamadır akademik kadrolar mezunlar ve imkanlar ortada -
hacettepeyi ankara ile karşılaştırmak ne hocam allah aşkına ya...ben kırıklale hukuktayım bizim yar.doçent derslerine gidiyormuş...hukukta köklü üniler daha değerlidir...yüksek puanla almasında adının "hacettepe" olmasının büyük etkisi var...
geçen 2. olan arkadaşı da attılar benim haklısın hocam -
Akademik kadro,mezunlar,devlet alanındaki yada özel sektördeki istihdam,adli yargı sınavı başarı,farazi davaları,sertifika olanakları ve verilen eğitim.
Araştır farkı görürsün.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizcem iyi olduğu için beni ilgilendirmeyen durum ingilizcem olmasaydı da verilen eğitim gayet yeterli zaten hazırlığın sistemi öğrenciyi çalıştırmaya zorluyor kalan tipler genelde burnu havada sorumluluk sahibi olmayan biraz zoru görünce korkup kaçanlarsa yine beni ilgilendirmeyen durum yok çalışıp da geçtilerse yine beni ilgilendirmeyen durum çünkü ben geçerim
sen önce bir sınava girquote:
Orijinalden alıntı: Cax10
İngilizcem iyi olduğu için beni ilgilendirmeyen durum ingilizcem olmasaydı da verilen eğitim gayet yeterli zaten hazırlığın sistemi öğrenciyi çalıştırmaya zorluyor kalan tipler genelde burnu havada sorumluluk sahibi olmayan biraz zoru görünce korkup kaçanlarsa yine beni ilgilendirmeyen durum yok çalışıp da geçtilerse yine beni ilgilendirmeyen durum çünkü ben geçerim -
Sınava girmediğimi söylediğimi hatırlamıyorum Bilkentten selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bilkentin kazanacağı kıyaslamadır akademik kadrolar mezunlar ve imkanlar ortada
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X