Şimdi Ara

HACETTEPE HUKUK VS ANKARA HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelip buraya tabikide ankara hukuk len vs.. yapacaklar yazmasın özellikle hukuk okuyanlar ve hukuk ile bilgisi olanlar nedenleri ile açıklarsa sevinirim. NOT:Hakim-Savcılık değil Avukatlık düşünüyorum.

• ankara hukuk len
  • aühf’de okuyan biri olduğum için söylemiyorum bunu normal değerlendiren biri olarak düşün beni.
    Affedersin de 6 senelik tabiri caiz ise “dünkü b*k” bir fakülte ile cumhuriyetin ilk hukuk fakültesi olan kalitesini belli etmiş gelenekleşmiş bir hukuk fakültesini kıyaslıyorsun.
    Fark belli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexi Pavlovich -- 24 Ekim 2018; 20:54:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacettepe hukukda yüz karasıdır!
  • Alexi Pavlovich kullanıcısına yanıt
    orası bariz belli lakin Hacettepe hukukta her sene daha iyi puanlarla kapatıyor ki ankara İstanbul sonra arkasını Hacettepe tutuyor. 6 senelik olması kötü olmasını nasıl kanıtlıyor ? bu arada cevaplar için teşekkür ediyorum.
  • Daha köklü olması hasebiyle ankara hukuk sanırım bir adım öne çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkentin kazanacağı kıyaslamadır akademik kadrolar mezunlar ve imkanlar ortada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepiniz hukuka gidin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Bilkentin kazanacağı kıyaslamadır akademik kadrolar mezunlar ve imkanlar ortada
    Yalnız bilkent'te derslere girmeden mezun olamazsınız ve ağır bir ingilizce eğitimi var. Geçen sene üniversite sınavında 40. olan arkadaşım 2 sene hazırlığı geçemedi diye okuldan atıldı
  • hacettepeyi ankara ile karşılaştırmak ne hocam allah aşkına ya...ben kırıklale hukuktayım bizim yar.doçent derslerine gidiyormuş...hukukta köklü üniler daha değerlidir...yüksek puanla almasında adının "hacettepe" olmasının büyük etkisi var...

• Dakath kullanıcısına yanıt
    geçen 2. olan arkadaşı da attılar benim haklısın hocam
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Akademik kadro,mezunlar,devlet alanındaki yada özel sektördeki istihdam,adli yargı sınavı başarı,farazi davaları,sertifika olanakları ve verilen eğitim.
    Araştır farkı görürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İngilizcem iyi olduğu için beni ilgilendirmeyen durum ingilizcem olmasaydı da verilen eğitim gayet yeterli zaten hazırlığın sistemi öğrenciyi çalıştırmaya zorluyor kalan tipler genelde burnu havada sorumluluk sahibi olmayan biraz zoru görünce korkup kaçanlarsa yine beni ilgilendirmeyen durum yok çalışıp da geçtilerse yine beni ilgilendirmeyen durum çünkü ben geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

İngilizcem iyi olduğu için beni ilgilendirmeyen durum ingilizcem olmasaydı da verilen eğitim gayet yeterli zaten hazırlığın sistemi öğrenciyi çalıştırmaya zorluyor kalan tipler genelde burnu havada sorumluluk sahibi olmayan biraz zoru görünce korkup kaçanlarsa yine beni ilgilendirmeyen durum yok çalışıp da geçtilerse yine beni ilgilendirmeyen durum çünkü ben geçerim
    sen önce bir sınava gir
    Sınava girmediğimi söylediğimi hatırlamıyorum Bilkentten selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.