Şimdi Ara

Hacettepe Fransızca Hazırlık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hacettepe mütercim tercümanlık fransızca düşünüyorum ama hazırlığı geçebilirmiyim ondan şüpheliyim . Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naptınız hocam? Marmarayı seçtiniz sanırım? Neden ? bölüm nasıl memnun musunuz? fransızca öğrenebildiniz mi
  • Evet hocam . Marmara'yı seçtim geçen sene hazırlığı bitirip bu sene lisansa geçtim. Hazırlıktan aşırı derecede memnundum belki de görüp görebilceğin en iyi hazırlıktır .Lisans da güzel fakat geçen senenin etkisinden sonra bu sene daha düşük kaldı.O da bu senenin kötü olmasından değil geçen senenin mükemmelliğindendi.Fransızcayla birlikte ikinci senem bitmek üzere .Fransızcada iyi bir düzeyde olduğumu düşünüyorum.Marmara'yı seçmemin sebebi ise İstanbul'u terkedip Ankara'ya gitmek istemememdi.Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum en azından.Hacettepe de belki iyidir bilemem tabi.Böyle işte.Bu sene Erasmus sınavına girdim . Rouen'i kazandım , hibe durumuna göre eğer çıkarsa gitmeyi düşünüyorum.Merak ettiğin bir şey olursa yazabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ HAZIRLIK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.