Şimdi Ara

HaberTürkü Açın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açın izleyin gerçekleri et tüketimi nekadar artmış tarımda iyileşme mi yoksa kötüleşme mi var hepsini öğrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:46:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direkt Akepenin sitesinden bakalım daha iyi olur en azından ilk ağızdan...

• Açın izleyin rakamlarla konuşuyorlar ve kötülüyorlar genelde

• Kel adam gerçekten iyi konuşuyor

• Bir an oturup dusunuyorum da acaba Tayyip George Orwellin 1984unu okuyup cok begendi de bizim ustumuzde mi uygulamak istiyor. Kitapta ki telesecreenleri kisitlanmis ozgurlukler, fislemeler olarak dusunebiliriz. Sonra kitapta devamli hukumetin uretimde ilerleme kaydettigi soyleniyor, mesela ayakkabi uretimi artti denmesine ragmen cogu kisinin ayakkabisiz dolasmasi. Bu da akpnin kisi basina dusen gelir artti deyip her tarafta gecinemeyen insanlarin olmasi. Sonra Big Brotherin her turlu olaydan ya dusman ulkeleri yada partisinden ayrilan birini suclamasi. Bknz: Kader, fitrat, cehape, cemaat, faiz lobisi. Birde dusunce polisi var tabi. Bknz: polislerin iceri alinmasi, yasal dayanagi olmayan tutuklamalar, darbe yalanlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: anil9

Bir an oturup dusunuyorum da acaba Tayyip George Orwellin 1984unu okuyup cok begendi de bizim ustumuzde mi uygulamak istiyor. Kitapta ki telesecreenleri kisitlanmis ozgurlukler, fislemeler olarak dusunebiliriz. Sonra kitapta devamli hukumetin uretimde ilerleme kaydettigi soyleniyor, mesela ayakkabi uretimi artti denmesine ragmen cogu kisinin ayakkabisiz dolasmasi. Bu da akpnin kisi basina dusen gelir artti deyip her tarafta gecinemeyen insanlarin olmasi. Sonra Big Brotherin her turlu olaydan ya dusman ulkeleri yada partisinden ayrilan birini suclamasi. Bknz: Kader, fitrat, cehape, cemaat, faiz lobisi. Birde dusunce polisi var tabi. Bknz: polislerin iceri alinmasi, yasal dayanagi olmayan tutuklamalar, darbe yalanlari.

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser in bugünkü yaptığı açıklamayı duydun mu? Peki bu adamın derdi ne sencede böyle demiş?

HERKES TÜRKİYE'Yİ SORUYOR

Dünya Bankası Türkiye Ofisi'ne gelen pek çok ülkenin "Türkiye ne yaptı da bu dönüşümü gerçekleştirdi. Biz Türkiye'nin yaptığı neleri yaparsak benzer bir değişimi dönüşümü gerçekleştiririz" diye sorduğunu dile getiren Raiser, Türkiye'nin 2023 yılı için son derece iddialı hedefler ortaya koyduğunu söyledi.

YOKSULLUK AZALDI, ORTA SINIF BÜYÜDÜ

İstatistiki veriler ve tablolar eşliğinde yaptığı sunumda Türkiye'de kişi başına milli geliri, Avrupa Birliği ve ABD ortalamasıyla karşılaştıran Raiser, 1960'lardan 1990'ların ortasına kadar bakıldığında ülkenin çok fazla gelişme kaydetmediğini, 2001'den sonra bunun değişmeye başladığını ve AB ile ABD ortalamasıyla yakınsama içine girdiğini dile getirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Muhabbet Kralını Açın
    14 yıl önce açıldı
    Yeni konu açın yav
    geçen ay açıldı
    Konu açın
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: anil9

Bir an oturup dusunuyorum da acaba Tayyip George Orwellin 1984unu okuyup cok begendi de bizim ustumuzde mi uygulamak istiyor. Kitapta ki telesecreenleri kisitlanmis ozgurlukler, fislemeler olarak dusunebiliriz. Sonra kitapta devamli hukumetin uretimde ilerleme kaydettigi soyleniyor, mesela ayakkabi uretimi artti denmesine ragmen cogu kisinin ayakkabisiz dolasmasi. Bu da akpnin kisi basina dusen gelir artti deyip her tarafta gecinemeyen insanlarin olmasi. Sonra Big Brotherin her turlu olaydan ya dusman ulkeleri yada partisinden ayrilan birini suclamasi. Bknz: Kader, fitrat, cehape, cemaat, faiz lobisi. Birde dusunce polisi var tabi. Bknz: polislerin iceri alinmasi, yasal dayanagi olmayan tutuklamalar, darbe yalanlari.

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser in bugünkü yaptığı açıklamayı duydun mu? Peki bu adamın derdi ne sencede böyle demiş?

HERKES TÜRKİYE'Yİ SORUYOR

Dünya Bankası Türkiye Ofisi'ne gelen pek çok ülkenin "Türkiye ne yaptı da bu dönüşümü gerçekleştirdi. Biz Türkiye'nin yaptığı neleri yaparsak benzer bir değişimi dönüşümü gerçekleştiririz" diye sorduğunu dile getiren Raiser, Türkiye'nin 2023 yılı için son derece iddialı hedefler ortaya koyduğunu söyledi.

YOKSULLUK AZALDI, ORTA SINIF BÜYÜDÜ

İstatistiki veriler ve tablolar eşliğinde yaptığı sunumda Türkiye'de kişi başına milli geliri, Avrupa Birliği ve ABD ortalamasıyla karşılaştıran Raiser, 1960'lardan 1990'ların ortasına kadar bakıldığında ülkenin çok fazla gelişme kaydetmediğini, 2001'den sonra bunun değişmeye başladığını ve AB ile ABD ortalamasıyla yakınsama içine girdiğini dile getirdi.

Kardes bu kadar ahmsk olmayin.kim sene 70 milyR dllacari acik veren ulkeyi ornek almak ister? He ben soyleyeyim ne var ne yoksa satip disardanda 200 milyar dolar borc alsin onunla insaat yapsin.

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Diger konunda cevaplari verdim sanirim. Tekrar buraya kopyala yapistir yapmak istemiyorum.

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Yolsuzluk azaldı kısmını kalın puntolarla yazman iyi olmuş gereksiz yere vakit kaybetmemiş oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala devam ediyor, güzel muhabbetler oluyor, hiçbirine inanın ya da inanmayın demiyorum, mantığınızca çözümleme yapın, gerçek rakamlari görün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.