Şimdi Ara

HaberTürk'ün vereceği manyetik yerküre (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: agili

gazetede sms ile kayıt bilgilendrmesi aynen şu şekilde:
    14mayıs-23 mayıs tarihleri arsında sms gönderilmelidir sms içeriği örnek olarak şu şekildedir.
    ÜRÜN KODU, BAYİ KODU, AD, SOYAD bilgilerini arada 1er boşluk bırakarak yazıp 1021e GÖNDERİYORSUNUZ

eğitici yer küre için kayıt: KURE BAYİKODU AD SOYAD ;) ayrıntılar gazetede:D

bu gazetenin neresinde yazıyor ya o kadar baktım görmedim. ayrıca dün gittim dağıtım yerine adam diyor gazetede form yayınlanacak onu alıp bize getireceksiniz. peki diyorum sms ile kayıt yaptırılabiliyormuş onu yapsak buraya gelmemize gerek var mı? adam diyor bize o formu getirmek zorundasınız.

quote:

Orjinalden alıntı: punto-gt

Arkadaslar Habertürk'ün reklamlarında gösteriyor hala..ilk kupon yarın falan deniyor..Dünde aynı reklamı izledim ve bugün aldım gazete ama bunun ilk kuponu bugünmüydü yoksa 11 Mayıs'mıydı ?? Kuponun yanındada kampanya 1,kampanya 2 ve karşısındada 1,2,3,4,5 falan biseyler yazıyor anlamadım onuda...

birden fazla dönem içeriyor. ilk aldığında kampanya kaç yeni başlamışsa o kampanyayı takip ediyorsun.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• sms ile kayıt yaptrıldığında sisteme geçiyorsnuz zaten
    tekrar bayiiye gidipte ayrıca birşey olmuyor

haa illa ki kuponla teslim yapacam diyorsanız al ilk kuponunu onaylat
    ptesi1daha arıcam bnide tereddüte düşürdünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahkoroglu

Arkadaşlar bende form yok ya ben bayiye ne götürcem... Bide sms ile kayıt yaptıran oldu mu hiç...

yptı patron sms ile kayıt
    ---gazetede sms ile kayıt bilgilendrmesi aynen şu şekilde:
    14mayıs-23 mayıs tarihleri arsında sms gönderilmelidir sms içeriği örnek olarak şu şekildedir.
    ÜRÜN KODU, BAYİ KODU, AD, SOYAD bilgilerini arada 1er boşluk bırakarak yazıp 1021e GÖNDERİYORSUNUZ

Orjinalden alıntı: emrahkoroglu

Arkadaşlar bende form yok ya ben bayiye ne götürcem... Bide sms ile kayıt yaptıran oldu mu hiç...

gazetede bayilerin olduğu sayfada, formda var sms ile kayıtın nasıl yapıldığıda. yalnız dikka türkçe karekter kullanmyın diyor.
    bu arada 16 mayıs kuponu hatalı bende 15 mayıs yazıyor. 2 tane 15 mayıs var ama biri 16 mayıstan alınma(basım hatası herhalde).
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• Merhaba,

kupon biriktiriyorum ancak SMS ya da bayi ile ilgili bir işlem yapmadım. Şu an gazetede SMS ile katılım kısmında "Yerküre" ile ilgili bir bilgi yer almıyor.

SMS ya da form ile ilgili bir işlem yapmadan sadece kupon ile ürünü almak mümkün mü?

Yok mu cevap verebilecek bir babayiğit?
  • Şimdi ben sms le kayıt olmazsam hiç kayıt falan olmazsam ürünü hiç alamayacak mıyım?

M.K.Atatürk
  • Forumda bunun kat kat manyağını yapacak mıknatıs dehaları var =)

Orijinalden alıntı: med_cezir91

arkdaşlar konu eski ama bir ümit yazıyorum bende bu küreden var ama adaptörünü kaybettim, acaba birisi kaç voltluk adaptörle çalıştığını yazabilirmi.

5 yüz milyar trilyarsı

Orijinalden alıntı: med_cezir91
    arkdaşlar konu eski ama bir ümit yazıyorum bende bu küreden var ama adaptörünü kaybettim, acaba birisi kaç voltluk adaptörle çalıştığını yazabilirmi.

Model:KYS-DY009
    Giriş: 100-240V AC
    Çıkış: 12V DC 1000mA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.