Şimdi Ara

Haberleşme Okudum Muhasebeci Olucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ön lisans dan elektronik haberleşme mezunuyum bu sene ama yarın özel bi şirkette muhasebeci olarak işe başlıyorum yorumlarınız nedir beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllığı bile çok zor haberleşmenin 4 yıllığını sen düşün ama çalışırsan yaparsın. 80 kişilik sınıftan benimle beraber 7 kişi mezun oldu. Bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaş mikroişlem dersini 4.sınıfta görücekmiş biz 2.sınıfta 2 dönem boyunca gördük o dersten zaten sadece 7 kişi geçti. Gözünü korkutmak değil amacım sadece biraz daha fazla çalışman lazım inşllah hayırlısı olur.

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Muhasebe işini seviyor isen en iyisini yapmışsın.

Açıkcası hiçbir bilgim yok dostum zaten yetiştirilmek üzere aldılar bakalım hayırlısı ne bekliyo beni merak ediyorum

Orijinalden alıntı: club marina

ön lisans dan elektronik haberleşme mezunuyum bu sene ama yarın özel bi şirkette muhasebeci olarak işe başlıyorum yorumlarınız nedir beyler

tebrik ederim:)
    muhasebecilik zor ve stresli bir iş pozitif olursan olumlu düşünürsen kendine moral verirsen üstesinden gelirsin

2 yıllığı bile çok zor haberleşmenin 4 yıllığını sen düşün ama çalışırsan yaparsın. 80 kişilik sınıftan benimle beraber 7 kişi mezun oldu. Bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaş mikroişlem dersini 4.sınıfta görücekmiş biz 2.sınıfta 2 dönem boyunca gördük o dersten zaten sadece 7 kişi geçti. Gözünü korkutmak değil amacım sadece biraz daha fazla çalışman lazım inşllah hayırlısı olur.

biraz korktum iş bulma imkanları nasıl? Mezun olduktan sonra hemen bulabilirmiyim mesela?

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Muhasebe işini seviyor isen en iyisini yapmışsın.

Açıkcası hiçbir bilgim yok dostum zaten yetiştirilmek üzere aldılar bakalım hayırlısı ne bekliyo beni merak ediyorum

Ben de görüntü ve ses mezunuyum. Şaka gibi gelecek ama iett şoförü olmak istiyorum. Ailem çok engelliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevdiğim işte çalışmak istiyorum. 7 yıldır otobüsler ile İçli dışlıyım.

Edit: lise mezunuyum yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 17 Eylül 2013; 19:00:29 >

• @R3DROS3V3RTIGO

Teşekkür ederim

@Lothlórien

Valla ben 3 ay içerisinde kendi bölümümle alakalı olarak 3-4 yer ile iş görüşmesi yaptım ama onlarda ya askerlik istedi yada en az 2 yıllık bir tecrübe. Yani o biraz sana kalmış okul okurkende kendini geliştirmen lazım.

ön lisans dan elektronik haberleşme mezunuyum bu sene ama yarın özel bi şirkette muhasebeci olarak işe başlıyorum yorumlarınız nedir beyler

birşey soracağım şu an okuduğum bölüm ile şirketlerde herhangi bir konumda iş bulabilir miyim?
    yani işe alınırken okudugun bölümün çok önemi var mı ? yoksa onlar için 4 yıllık lisans veya 2 yıllık yüksek lisans bitirmen mi önemli
    bunu neden sordum sen haberleşme mezunusun ama muhasebeci olarak aldılar seni
    bende siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyorum ama diplomat vs olmak istemiyorum şirketlerde çalışmak istiyorum böyler bir şey mümkün mü?

aslında bu sorum herkese:)

• 4 yıllık bitirmek önemli değil aslında. Hangi okulu okudun ? Neler biliyorsun? Önemli olan bunlar Hem okuduğun okul hatrı sayılır bir okul olacak hemde kendini geliştirmiş konu hakkında bilgisi olan bir kişi olucaksın. Anca o zaman istediğin yere girersin.

iett şöförü olmak istemen garip ama her iş gibi onunda zorlukları vardır illaki allah kolaylık versin inşllah istediğin işi yaparsın hocam :)

4 yıllık bitirmek önemli değil aslında. Hangi okulu okudun ? Neler biliyorsun? Önemli olan bunlar Hem okuduğun okul hatrı sayılır bir okul olacak hemde kendini geliştirmiş konu hakkında bilgisi olan bir kişi olucaksın. Anca o zaman istediğin yere girersin.

iett şöförü olmak istemen garip ama her iş gibi onunda zorlukları vardır illaki allah kolaylık versin inşllah istediğin işi yaparsın hocam :)

Amin hocam sağ olun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.