Şimdi Ara

HAARP ve 10 günlük soğuk hava dalgası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim mahalle eczacisinin birseyler cevirdigini biliyodum zaten.Herifi gorseniz tipinden belli.Ama ne yalan solim bu kadarinida beklemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya'nin elinde boyle bir teknoloji olsaydi temmuz agustos aylarnda Turkiye'ye ve dogal gaz sattigi diger ulkelere kar yagdirirdi sonrasinda gaz satisindan koseyi donerdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Allah izin vermese hiç.bişey olmaz.

ki,

Butun dunyanın duzenini sağlayan Allah-ü tealadır.

bunu namazlı niyazlı biri olarak diyorum.

helak ve benzeri müdahaleler kıyamete kadar yok artık.

şeytan yahudilerin malesef icatları çalışacak. Allah'ın müdahelesini beklemek hem kolaya kaçmak hem de boşa kürek çekmek gibi birşeydir.

Bu Arada Haarp bildiğim kaadarı ile kapatılmıştı geçtiğimiz günlerde..
  • Şu illumininaticiler birde HAARP çıların yazılarını okumak çok komik oluyor. Harcanıyorlar buralarda oturup totolarından hikaye uydurup kitap yazsalar sağlam para kazanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

almanlar bizi korur

Almanlar kendi dötünü kurtarsın önce

• Forumdada ne kadar ateist, putperest varmış
  • Hep israil var bunların arkasın da

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

ki,

Bu kadar bilim boşuna uğraşıyor zaten.Biz hastanede hastalar ölmesin diye niye çalışıp sabahlıyoruz ki ,nasıl olsa allah kurtarır.

hasta bakıcı detected

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dinine bağlı biriyim ancak bilimede saygım sonsuzdur , bazı arkadaşlar din konusunda bağnazlık yapmışlar bence bu kadar at gözlüğüyle bakmak yanlış.

100 yıl önce sorsalar telefon diye bir şey olacak diye kimse inanmazdı aynı şekilde 50 yıl önce deseler uzaya gideceğiz orada deney yapacağız herkes dalga geçerdi, şimdi de diyorlar hava faaliyetlerini bilimsel olarak değiştirebiliriz ki Allah izin vermezse olmaz.Bilim bu arkadaşlar ne zaman neyi başaracakları belli olmaz belki 50 yıl sonra ışınlanma bulunacak kim bilir?

HAARP'a sonuna kadar inanıyorum ve öyle şey olmaz diyenleri alttaki videoyu izlemeye davet ediyorum.

Saygılar

@farego @Treth @Michael Wittmann @kimone @ByAdmin

• Din ile bilim ne alaka şimdi? Geçmişte baktığımızda islam dini bilime önem veriyor,bilimin gelişmesinde kuran-ı keriminde katkısı da vardır.Yani iklimle oynacak kadar büyüdüklerini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

ki,

Bu kadar bilim boşuna uğraşıyor zaten.Biz hastanede hastalar ölmesin diye niye çalışıp sabahlıyoruz ki ,nasıl olsa allah kurtarır.

Kardeşim benim ben sadece görüşümün ve inancımın bu yönde olduğunu soyluyorum.

Saygı duymalısın.

olaya dine çekmek değil,amacım,

sadece tebliğ,ediyorum.

Allah istemezse, yerden yaprak bile oynamaz.

Deccal,da,gelecek,ve ona olağan ustu güçler verilecek,

Sırf,o yüzden ona inanıp onun arkasından cehenneme bir,çok insan girecek.

O yüzden benim demek istediğim şu.

içinizdeki doğru inancınız ile ilgili şüpheniz olmasın.

Allahu AQBAR

• ben de inanıyorum. üniversitedeki hocalarım bunun olabileceğini ama çok kötü sonuçlara neden olabileceğini anlatmıştı. tabii bunlar iddia yani ortada kesin bir şey yok diye de eklemişti. kuş ölümleri, kıyıya vuran ölü balıklar vs vs. bunlar birer gösterge bana göre.
  • Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Din ile bilim ne alaka şimdi? Geçmişte baktığımızda islam dini bilime önem veriyor,bilimin gelişmesinde kuran-ı keriminde katkısı da vardır.Yani iklimle oynacak kadar büyüdüklerini sanmıyorum.

İnançlıyım ama yazdıkların beni güldürdü kardeş. Bu arada sanmıyorum demişsin konu kapanmış forum da kapansın o zaman.

Bu kadar bilimselliği bu forum kaldırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Öncelikle dinine bağlı biriyim ancak bilimede saygım sonsuzdur , bazı arkadaşlar din konusunda bağnazlık yapmışlar bence bu kadar at gözlüğüyle bakmak yanlış.

100 yıl önce sorsalar telefon diye bir şey olacak diye kimse inanmazdı aynı şekilde 50 yıl önce deseler uzaya gideceğiz orada deney yapacağız herkes dalga geçerdi, şimdi de diyorlar hava faaliyetlerini bilimsel olarak değiştirebiliriz ki Allah izin vermezse olmaz.Bilim bu arkadaşlar ne zaman neyi başaracakları belli olmaz belki 50 yıl sonra ışınlanma bulunacak kim bilir?

HAARP'a sonuna kadar inanıyorum ve öyle şey olmaz diyenleri alttaki videoyu izlemeye davet ediyorum.

Saygılar

şu vidyodan haarpa inandın ya helal

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Öncelikle dinine bağlı biriyim ancak bilimede saygım sonsuzdur , bazı arkadaşlar din konusunda bağnazlık yapmışlar bence bu kadar at gözlüğüyle bakmak yanlış.

Saygılar

Valla Allah izin verir vermez orası beni ilgilendirmiyor ben sadece saçmaladığını kast etmiştim mesajımda halada öyle kast ediyorum

Dediğin gibi gidin kitap filan yazın en azından para kazanırsınız şu ergen aleminin bir haarpı bir iluuminatisi birde arada bir totodan uydurma kıyamet günleri bitmedi gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Ekim 2013; 10:15:35 >

• heyecanlandim lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Din ile bilim ne alaka şimdi? Geçmişte baktığımızda islam dini bilime önem veriyor,bilimin gelişmesinde kuran-ı keriminde katkısı da vardır.Yani iklimle oynacak kadar büyüdüklerini sanmıyorum.

İnançlıyım ama yazdıkların beni güldürdü kardeş. Bu arada sanmıyorum demişsin konu kapanmış forum da kapansın o zaman.

Valaha hocam böyle saçma bir konuya böyle saçma bir cevap gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Valaha hocam böyle saçma bir konuya böyle saçma bir cevap gelir.

Aslında konu gayet güzel. Çünkü çok nadir görünen bir hava olayı yaşadık gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.