Şimdi Ara

H110-B150-Q150-H170-Q170-Z170 Çipset Tablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, skylake işlemcili DDR4 bi system kuracağım. Bu yüzden anakart araştırmasındayım. Bu kapsamda çipsetleri karşılaştıran bu tabloyu buldum. Anakarta kullanmayacağım özellik için para ödemek istemiyorum. Bu noktada ne anlama geldiğini bilmediğim şu işaretli özelliği açıklayabilecek biri var mıdır? Neyi ifade ediyor?

H110-B150-Q150-H170-Q170-Z170 Çipset Tablosu

Bu sorumun dışında da tabloyu yorumlayarak çipsetler arasında kıyas niteliğinde yorum yaparsanız da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 30 Kasım 2015; 18:35:14 >

• Normal bir oyuncu için tek kart kullanıp oc ile uğraşmayacaksa b150/h110 chipset yeterlidir

http://www.hepsiburada.com/msi-b150-gaming-m3-intel-b150-express-2133mhz-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-BD804254
    Misal :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Ben h110 ve b150 çipsetlerin daha ucuz olacağını düşünürken attığınız anakart 400 lira :D bu fiyata z170 ler bile var. Bu fark nereden geliyor? Malzeme kalitesi ya da o teknolojisi bu teknolojisi gibi ek özellikler mi var? Bu konuda aydınlatabilirseniz çok memnun olucam :)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h110m-pro-vd-intel-h110-soket-1151-ddr4-2133mhz-vgadvi-anakart.html

Buda isini gorur ben onu maksat daha kaliteli ses karti daha fazla sata slotu vb ozellikleri var diye attim performans olarak su anakarttan hic farki yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öğrenmek istediğim buydu. Teşekkürler :) bende gözüme o kartı kestirdim. Hem ucuz, hemde kurmayı düşündüğüm 2x8 GB 2133mhz ram + i5 6600 skylake + gtx 970 li sistemi destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Tam olarak öğrenmek istediğim buydu. Teşekkürler :) bende gözüme o kartı kestirdim. Hem ucuz, hemde kurmayı düşündüğüm 2x8 GB 2133mhz ram + i5 6600 skylake + gtx 970 li sistemi destekliyor.

"Southbridge PCI Express configuration"; güney köprüsü, yani yongasetinin desteklediği PCI yuva sayısını ve spesifikasyonunu (2.0 - 3.0 gibi) gösteriyor. Ancak Intel sistemlerde PCIe kontrolcüsü işlemciye gömülü olduğu ve PCIex16 kontrolü işlemci tarafından yapıldığı için, ekran kartı için anakartın Z, B yada H olması farketmiyor. Arkadaşların önerdiği MSI H110M Pro VD sistemin için güzel bir tercih olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 7700 / msi b250m
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.