Bildirim
H100i Sorunları...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende dün aldım kurdum programı montaj bittikten sonra aynı dert bendede var nereden indirebiliriz. bir alt versionunu bulamadım internette son versiondan , kaynaklı oldugunu söyledi arkadaşım ama halen arıyorum bulamadım indirecek bir yer. _____________________________ If you want to be happy, dont expect anything from anyone. an empty stomach, an empty pocket and a broken heart, are the best teachers of life... -
H100i alma arifesinde bu konu açılır mı? :) _____________________________ -
http://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=209
buraya bi bak_____________________________ -
>>FULLSYSTEM OVERCLOCK REHBERİ i7 4790k Hava soğutmayla 4.8ghz<<
CPU>AMD Ryzen™5 1600X Soket AM4(16MB Cachle upto 4.4Ghz 1.3v)>MOTHERBOARD GIGABYTE X370-Gaming 5>Gpu Sapphire RX Vega⁵⁶ 8GB HBM2 Radeon™>RAM Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V(upto 3200mhz cl18 1.35v)>Case Desk Case>Klavye Motospeed CK888 NKRO Blue Switch>Monitör LG 29UM68 21:9 Ultrawide®IPS
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler