Şimdi Ara

H1 led ampul tavsiyesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kolay gelsin. Konuyu açacak yeri gözüme kestiremedim, daha doğrusu yeri bulamadım. Elektronik bölümü ile burası arasında kararsız kaldım. Burada en azından tecrübeli arkadaşlar vardır diyerek burada açayım dedim. Yanlış yerse taşınabilir.

Kendi aracımda (seat ibiza) uzunlar h1, kısalar h7 tungsram marka led kullanıyorum. iki setim de 6000k ve gayet memnunum. bendekiler galiba megalight led gen 2 olan versiyon. kutusu yeşilliydi diye hatırlıyorum. offroad ampul olarak yazıyor üzerinde ama hafif kusur olarak muayeneden geçirdim. Farlarımın ufuk çizgisi merceksiz olmasına rağmen gayet iyi.

Arkadaşımda fiat maria var. kısaları h1, normal halojen takılıydı. kısa farların çok loş olmasından aydınlatmamasında şikayetçi. kendi aracımda kullandığım uzun led ampulleri ona taktığımızda canavar gibi bunlar, bana bunlardan al dedi. Şuan onda takılı, Ama sorun şu ki piyasada bulamıyoruz aynısını, hb, n11, trendyolda yok 😀 ben geçen sene her bir seti 700 liradan almıştım. şuan tahminim 1800 civarıdır.

1600-1800 lira civarı H1, kaliteli, csp ya da cree led ampul arıyoruz. kesinlikle cob aramıyoruz.
    Benim kafamda photon milestone h1 2plus ya da philips h1 led var.

4300k bulabilirsek daha iyi olur ama 6000k da olur.

Ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son durumdan bahsedeyim, Philips h1 led getirttim. Mariaya taktık. Farları vidalarından son yüksek ayara getirmemize rağmen çok alçak kaldı. Benim araçtaki tungsramlerde böyle bir problem yaşamadım. Arkadaşa tungramleri verip kendim philipsleri uzunlarıma taktım. Sonuç ikimiz içinde mükemmel diyebilirim 😂 o da memnun bende 😂

Ben arabamın uzunlarından memnunum diye biliyordum, meğer değilmişim 😀, tungsramlar çok yüksek kalıyormuş, valla philipsleri takınca gözlerim cavladı 😀

Gel gelelim Philips uzun deneyimlerine, tek kelime harika 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 25 Kasım 2023; 11:33:38 >
  • Beyaz ledler kışın yağışlı sisli puslu havalarda bir işe yaramaz. Hatta taktığınıza pişman bile eder. Onun yerine osram night breaker gibi ampuller çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben yıllardır yaz kış, karda siste çamurda araba kullanırım.

Şu aşağıdaki videoda gördüğün gibi bence bir mahsuru yok led lambanın, daha kötü şartlarda da kullandım, bir sıkıntı yaşamadım. Sizin tercihiniz kullanmaktan yanaysa birşey diyemem, kalın sağlıcakla 🤗

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.