Şimdi Ara

Hıncal Uluç:BURSA-BJK maçı tekrarlanmalı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hıncal Uluç, "Bursaspor-Beşiktaş maçının 19. dakikasında Bursasporlu savunma oyuncusu kalecisine geri pas veriyor. kaleci Ömer de topu tutunca hakem Beşiktaş lehine ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kararı veriyor. Ancak yan hakem orta hakemi uyararak Bursalı oyuncunun ayağıyla değil diziyle geri pası verdiğini belirtiyor. Oyunu durduran hakem maçı yeniden başlatıyor. Ancak maç hava atışıyla veya serbest atışla değil Ömer'in degajıyla başladı. Bu düpedüz kural hatasıdır. kurallar ortada. Bu maç tekrar edilmelidir. Başka yolu yok" dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: zeak13

Hıncal Uluç, "Bursaspor-Beşiktaş maçının 19. dakikasında Bursasporlu savunma oyuncusu kalecisine geri pas veriyor. kaleci Ömer de topu tutunca hakem Beşiktaş lehine ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kararı veriyor. Ancak yan hakem orta hakemi uyararak Bursalı oyuncunun ayağıyla değil diziyle geri pası verdiğini belirtiyor. Oyunu durduran hakem maçı yeniden başlatıyor. Ancak maç hava atışıyla veya serbest atışla değil Ömer'in degajıyla başladı. Bu düpedüz kural hatasıdır. kurallar ortada. Bu maç tekrar edilmelidir. Başka yolu yok" dedi.

Bende seyrettim 90 dakika programını,anladımki adam FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONluğunu sinderememiş gündem yaratmakta üstüne yok,böyle yapıp şampiyonluğumuzun zevkini yaşatmak istemiyor çok basit biryansıtma denir buna,sindirememiş gaz yapıyor soda lazım ona

• hıncal yaşlanndıkça daha da çekilemez bir hal alıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: MTC

hıncal yaşlanndıkça daha da çekilemez bir hal alıyor
  • söylediği gibiyse grçekten kural hatası var ama hiç ihtimal vermiyorum tekrarlanacağına, unutulup gidecektir.
  • quote:

Zaten yaşlıki,ben bıraktım 2 senedir izlemiyorum onun programını,2000'de fatih terim'i yerden yere vurdu uefa'yı aldılar,2002'de şenol güneş'e yüklendi takım 3. oldu,lucescu'ya yüklendi bjk 100. yılonda şampiyon,gerets'e yüklendi gs öyle veya böyle şampiyon oldu,ne derse tersi çıkıyo..
  • Hincal artik futboldan elini cekde futbol yazarliginin kalitesi yukselsin. Git tenisle ugras golfle ugras neyle ugrasirsan ugran ama futbolla ugrasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bjk sanirim iki mac icinde basvuruda bulunmus hem FB maci hemde bursaspor macinda kural hatasi oldugunu iddia ediyorlar.
  • BEŞİKTAŞIN BU OLAYLARLA İLGİSİ YOKTUR OLMAMISTIR
    BEŞİKTAŞ ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA CALISAN ACİZ İNSANLARIN SORUNUDUR
    SACMA SALAK Bİ OLAY!
  • Hıncalı bir kenara bırakalım ..

olay ciddi olsa bile Fenerbahçe 'ye uymaz . Hadi uydu diyelim Fedarasyon kukla olmuş hasi federasyonuda geçdik

medya var kapı gibi , taraftar olarak yazı yazanlar, televizyonlarda konuşanlar ,kadrolulur, passat sahipleri var ...

Zaten geçmişde yaşanan örnekdeki takım dışındaki başka takım da böyle işlere tenezül etmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Hıncalı bir kenara bırakalım ..

olay ciddi olsa bile Fenerbahçe 'ye uymaz . Hadi uydu diyelim Fedarasyon kukla olmuş hasi federasyonuda geçdik

medya var kapı gibi , taraftar olarak yazı yazanlar, televizyonlarda konuşanlar ,kadrolulur, passat sahipleri var ...

Zaten geçmişde yaşanan örnekdeki takım dışındaki başka takım da böyle işlere tenezül etmez...

sen hangi boyuttansın birader salagan biri kuyuya tas atmıs senin yaptıgın yoruma bak
    bo kadar sacma salak insan icin bunları soylemen gercekten dusundurucu
  • ben ntvdeki programını izledim öylebirşeyden bahsetmedi
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: zeak13

Hıncal Uluç, "Bursaspor-Beşiktaş maçının 19. dakikasında Bursasporlu savunma oyuncusu kalecisine geri pas veriyor. kaleci Ömer de topu tutunca hakem Beşiktaş lehine ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kararı veriyor. Ancak yan hakem orta hakemi uyararak Bursalı oyuncunun ayağıyla değil diziyle geri pası verdiğini belirtiyor. Oyunu durduran hakem maçı yeniden başlatıyor. Ancak maç hava atışıyla veya serbest atışla değil Ömer'in degajıyla başladı. Bu düpedüz kural hatasıdır. kurallar ortada. Bu maç tekrar edilmelidir. Başka yolu yok" dedi.

HIncal, bu son trajikomik yorumuyla artık "BUNADIĞINI" resmi ve gayri resmi olarak kanıtladı......

Asasmaz, şakacıııııııı

• Kural hatası olabilir, hata futbolun içindedir, hakemlerde insandır
  • bi hıncal eksikti..kendisi 14-17 yaş güzellik yarışmalarında jüri görevine kaldığı yerden devam etsin..kimin ne olduğunu biliyoruz..her yenilgiden sonra kural hatası aranmaya başladı..bursada bizde alnımızın akıyla yendik..bu kudurmalar boşuna
  • keşke tekrarlansa gecen macta bilet bulamamıstım ama buna kesin giderim.beşiktaş sahaya cıktıgında tribünlerden cenaze marşları ve tekbir sesleri yükseldi..
  • ben o programı hiç kaçırmadan izliyorum çünkü çok komik bir komedi programı
  • HINÇ-AL
  • 2 maçta trt 3 te tekrarlandı.biri hıncala anlatsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.