Şimdi Ara

H&M tarzı mağazalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H&M tarzı güzel markalar önerirmisiniz? İnternet satışı olması daha iyi olabilir. H&m veya o tarz markadan giyinen varsa bekliyorum cevapları

• Bershka olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H&m guzel marka falan degil avrupanin lcwsi

• Pull & Bear
    Bershka

• quote:

Orijinalden alıntı: PunchFly

H&m guzel marka falan degil avrupanin lcwsi

Kalite olarak LCW den kat kat iyi. Ayrıca tarz olarak gençlere hitap eden çok ürünü var. MGK adlı rapçinin tarzı çok sağlam bence ve en yakın hm de var ona yakın giysiler.
  • Hiç birinden bişey bulamadım. Biraz daha beklemek gerekiyor.
  • bana göre çöp,ürünleri 15-18 yaş arası ergenlere hitap ediyor,gidiyorsun bi pantolon deniyim diyorsun tayt gibi duruyor üstünde,50 kilo 1.60 boyundakiler gitsin giyinsin

ayrıca hm-bershka çok ayağa düştü bir tane mont vardı geçen kış giymeyen yoktu kapşonlu şişme beyaz-kahverengi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S 60 ve alternatifler...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jack Jones ve Loft öneririm.
  • Tayt gibi oluyor dedinde hocam hiç boru kesim bakmayı denedinizmi? Skinny pantolonları deniyor olmayasınız
  • PunchFly kullanıcısına yanıt
    Ondan reklamında David Beckham oynuyor.
  • loft ta iyi gibi.
  • Hocam Loft'u pek beğenmedim. Ben genelde dar kesim yada skinny fit giyiyorum pantolonları.
  • Pull&Bear ve Bershka Ankamall'de yanyana iki mağaza açtı , ne olduysa bir anda meşhur oldular , hiçbirşeye de benzemiyor ürünleri
  • Osmaniyede olduğum için burada o markaları bilmezler Ası Ordan bi pantolon ordan cıvık bi t-shirt giymekle markayı kirletirler anca. Alsınlar hocam bırakın :D
  • Stradivarius

Bershka

Pull&bear

Koton

C&a

• quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

Tayt gibi oluyor dedinde hocam hiç boru kesim bakmayı denedinizmi? Skinny pantolonları deniyor olmayasınız

usta bol paça pantolonu mu var sanki en geniş modeli bile dar oluyor,zara gibi kesimler,1.85 boyundayım iri yapılıyım tamam dar giyiyoruz ama öyle yapışan değil vücuda oturan kotlar giyerim,bunların ki olmuyor
  • skinny giyen erkek ılıktır net tayt gıbı bısı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Ondan reklamında David Beckham oynuyor.

Clear reklaminda oynayan adam cok kaliteli oldugu icin mi oynuyo acsgdjd
    Not: clear reklaminda oynayan adam; ironik bir isim tamlamasidir ve cr7yi temsil etmektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

bana göre çöp,ürünleri 15-18 yaş arası ergenlere hitap ediyor,gidiyorsun bi pantolon deniyim diyorsun tayt gibi duruyor üstünde,50 kilo 1.60 boyundakiler gitsin giyinsin

ayrıca hm-bershka çok ayağa düştü bir tane mont vardı geçen kış giymeyen yoktu kapşonlu şişme beyaz-kahverengi olan

sundayman
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

skinny giyen erkek ılıktır net tayt gıbı bısı o

Alakası bile yok hocam. Biraz zayıf adama yakışır Skinny pantolonlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.