Şimdi Ara

H.A.A.R.P projesi hakkında lütfen ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar elektronik forumuyla alakasız veyahutta biraz komplo teorisi gibi olcak ama düşünmeden edemiyorum, yıllar önce bir kitap okumuştum Amerika ,Üstad Tesla'nın fikirlerinden yola çıkarak bir proje geliştirmiş adı haarrp ve çalışma mantıgı çok yüksek elektromanyetik dalgalar oluşturarar uzak mesafelerdeki hedefleri parçalamak vs.vs. hatta bu kitapta 17 ağustos depreminin bu deneyler sonucu yapay olarak israilli bilimadamlarının yardımıyla yapıldıgı yazıyor ve çok ilginç saptamalar var.Neyse arkadaşlar geçenlerde haberlerde dinledim amerikanın 24 aralıktaki güney Asya depreminden sonra oluşan Tsunami yi bildigi ama ilgili ülkeleri uyarmadığı kesin olarak kanıtlanmış uydu fotoları falan filanla, ama depremden sonra ilerleyen çin ve hindistan a karşı stratejik öneme sahip sumatra adasına insani yardım olarak 1 uçak gemisi, 1 helikopter gemisi, 2 destroyer, 6 gemi ve 5 savaş gemisi USS Bonhomme Richard ve 6 eşlik gemisi, 15 bin asker ile birlikte 6 adet C-130 tipi uçak 5 adet KC-135 tipi uçak 9 adet P3 keşif uçağı 90 helikopter 1000 yatak kapasiteli askeri hastane gemisi göndermiş bu şerefsizler enteresan bir yardım şekli ŞİMDİ arkadaşlar
    ben son 10 gün içinde günde ikişer kez prof.lardan,bilimadamlarından,medyadan hatta amerikan medyasından Türkiyede İstanbul çevresi veya Doğuda büyük bir deprem olabilecegi gibi haberler duyuyorum.Günümüz şartlarında ırak ve kürdistan iran gibi handikaplar ve giderek amerikan medyası tarafından dile getirilen Türkiyenin zengin Bor ,Uranyum ,Petrol gibi kaynakları oldugu haberleri beni ister istemez tedirgin ediyor EVET arkadaşlar ne dersiniz Amerika Türkiyede suni bir 9 şiddetinde deprem oluşturup fırsattan istifade kürdistanı kurdurur bizim müdahelemizi engeller çünkü ordumuz deprem arama kurtarma çalışmalarında olacak ve Hakkaride oldugu gibi bir kısım vatandaşlarımızı kışkırtarak ayaklandırır ve insani yardım olarak küçük bir ordu yığarmı SANAYİ bölgesi ve CANDAMARIMIZ olan istanbul a veya ZENGİN yeraltıkaynaklara sahip olan DOĞU bölgemize.Nedersiniz arkadaşlar 17 ağustos ve güney asya depremini amerika tezgahlamasın ??? bu HAARP projesi gerçekten gerçekmi yoksa hikayemi?? veya bu proje ile alakalı bir deprem oluşturulabilirmi ?? manyetik rezonans veya yüksekfrekanslı elektromanyetik dalgalar ne demek bunlar gerçekten atom bombası gibi bir etki yapabilirmi ??ilmen ve bilmen mümkünmü ve en önemlisi bu yakınlarda DEPREM bekliyormusunuz VALLA arkadaşlar ne diyeyim ben parçaları birleştirince böyle bir komplo teorisi kafama dank etti saattlerdir içim içimi yiyor sizlerle paylaşayım dedim .Lütfen acil cevaplar bu konuyu bir nevi anket olarak düşünelim okuyan arkadaşlar yorum yazsınlar lütfen ....

• arkadsım fazla dert etme, bende boyle umursamamıs gıbı bır cevap olsun ıstemıyorum ama gercekten bu konuları cok yakın takıp etmekle gorevlı bırımler var ve onlar calısıyorlar bundan emın olabılırsın,eeklemek ıstedıgım bırsey de ordumuz depremle ılgılenırken ulkemız tehlıkeye gırermı falan dıye de dusunmene gerek yok cunku herzaman B ve C planları varddır guvenlık basıte ındırgenecek bırsey degıl ve ordular butun rısklerı gozonunde bulundururlar,bu konuları fazla abartmamak gerekır cunku bıraz da amerıka gıbı ulkelerın ınsanlar uzerındekı pskolojık oyunları bu tıp projeler,kısacası bakın bız herseyı yapabılırız ızlenımı vermek ıstıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasli -- 2 Şubat 2005, 3:46:47 >
  • Evet arkadaşım haklısın Şeytanın ve askerlerinin en büyük hilesi her zaman her yerde biz varız ne yaptıgınızı biliyoruz,biz çok güçlüyüz gibi imaj yaratmaktır ve böylece inananları sindirmektir ki mesela Türkiyede her üç kişiden biri mason olarak nitelendirilir :)aslında bende farkındayım bu bir psikolojik harp müslümanlara karşı, ama insan düşünmedende edemiyor mesela yine amerikan medyasında bazı dizi ve haber programlarında Türklerin terörist gibi gösterilmesi olayları var adamlar kendi kamuoylarını yavaş yavaş hazırlıyorlar ilerideki durumlara aynen ırak a yaptıkları gibi ve şuda bir gerçekki Türkiye askeri güçle yıkılmaz ama bir depremle sanayi ve ekonomi mahv olur 17 Ağustostan sonra çok büyük krizler atlattık bu krizler birazda depremden sonraki ekonominin bir yansımasıydı şimdi işler tam yolunda iken büyük bir deprem ve mahv olmuş bir sanayi ve ekonomi ve buarada halkın ilgisi dagıldıgından kurulmuş bir kürdistan zaten böyle bir ekonomi ile ordumuz savaşa girmez bunu kesinlikle söyleyebilirim ve buarada gizlikapaklı Türkiyenin en büyük sanayi kuruluşları ve şirketleri birer birer anlayamadıgım bir şekilde el degiştiriyor bazı emperyalist ve kapitalist güçleri agzını sulandırdığı bir gerçek mesela ki türkcell telsim çukurova grubu tekel pamukbank yapıkredi falan filan nede olsa İHANET heryeri sarmış bu görmek istemedigimiz bir gerçek

• Bu linkte byağı açıklama var

http://www.antrak.org.tr/gazete/012001/mutlu.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasli

arkadsım fazla dert etme, bende boyle umursamamıs gıbı bır cevap olsun ıstemıyorum ama gercekten bu konuları cok yakın takıp etmekle gorevlı bırımler var ve onlar calısıyorlar bundan emın olabılırsın,eeklemek ıstedıgım bırsey de ordumuz depremle ılgılenırken ulkemız tehlıkeye gırermı falan dıye de dusunmene gerek yok cunku herzaman B ve C planları varddır guvenlık basıte ındırgenecek bırsey degıl ve ordular butun rısklerı gozonunde bulundururlar,bu konuları fazla abartmamak gerekır cunku bıraz da amerıka gıbı ulkelerın ınsanlar uzerındekı pskolojık oyunları bu tıp projeler,kısacası bakın bız herseyı yapabılırız ızlenımı vermek ıstıyorlar...

+1 bak 17_jaunary amerikalıların gerçekten ileri bir teknolojisi var kabul edeyorum ve şunu söylemek istiyorum.Bence adamlar depremleri falan önceden tahmin ediyorlar ve böyle haarp gibi asılsız projeler üretiyorlar.Böylce kendilerine dünyanın hakimi izlenimi veriyorlar.Ayrıca TÜRKİYE nin askeri gücüne devletler kolay kolay karşı koyamaz merak etme.

• Ya strom kardeş argwin nickli arkadaşın verdigi linke bakarsan ne demek istedigimi anlarsın.Antrak gibi ciddi ve pfofesyonel kadroların söyledikleri benim indimde yüzlerce profesörün sözlerinden daha kıymetlidir ve buda endişelerimi dahada artırdı bu şerefsizler kamuoyunu bir deprem mevzusu ile hazırlıyorlar ve bence yakında suni bir deprem oluşturacaklar , tabii bunlar daha önceleri konuşuldugu için kimse olaydan şüphelenmiyecek .Gittikçe paranoyakmı oluyorum acaba....
  • Tesla bi ara , "dünyayı ikiye ayırabilirim" lafı da buna destek oluyo.

Bi de şuna bakın :http://www.geocities.com/sedatcelebi/haarp_kiyamet_teknolojisi.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyonesfer tabakası elektromagnetik dalgalarla neden ısınır, buna açıklık getirebilirmisiniz?
  • saçmalamayın be kardeşlerim, kelin ilacı olsa başına sürer. Sürekli fırtına ve hortumlara maruz kalan ama bunu hiç te öyle abarttırmayan amerikanın tabiat olaylarına böyle azcık kafası çalışsa milyarlarca dolarlık o kayıpları vermez.
    saçmalığın zirvesinde iddialar bunlar. deprem elektro magnetik bir olay mıdır? bir sürü bileşeni var depremin, deprem bilimciler güler böyle saçma iddialara.

her taşın altına amerika sokma alışkanlığı da nerden çıktı. Nedir bu rezalet anlamış değilim. Hadi Allah inancı olmayan bi toplum olsak deriz ki amerika yaptı, amerika yıktı. Yağmur yağıyo amerika yaptı, kuraklık oluyo amerika yaptı, tsunami oluyo amerika yaptı, ne bu saçmalık ya bunu anlamış değilim.
  • Newrelease arkadaşım, yıllardır benim okuduklarıı, gördüklerimi bir yana bırak, sadece yukarda verilen linklerdeki bilgiler bile Amerika'yı mahkum etmeye yeter. Irak'ta öldürülen insan sayısını biliyor musun? Hangi amaç için şimdilik yaklaşık 120 000 insan öldürüldü? Demokrasi getirmek için mi? Linklerdeki bazı anahtar kelimeleri nette tarayarak çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Biraz araştır, onun üzerine konuşalım.

Amerika mind control, telepati ve telekinezi de dahil pek çok araştırmayı 100 yıldır yapıyor. Soranlara da "Yok öyle bir araştırma" diyor. Acaba?

Amerika'daki doğal afetlerin neden önlenmediğine gelince: Amerika tamamen ekonomi odaklı yönetilir. Milyarlarca doların afetlerde kaybedilmesi demek, yine milyarlarca dolarlık bir iş hacminin de yaratılması demektir. O afetler olmasa Amerika'da kaç kişinin işsiz kalacağını bir düşün. Bu konuyla ilgili olarak Marshall planını da bir araştır istersen.

Dünyanın çekirdeği demirdir, hatta iki katman olduğu, birbirlerine olan hız farkı nedeniyle manyetik alan oluşturduğu bilinir. Böylesine devasa güçler kullanıldığında bu faktörü de hesaba katmak gerekir.

Bir asma köprüden binlerce araç geçer, birşey olmaz, bir bölük askeri uygun adımla, uygun frekansı tutturacak şekilde yürütün, köprü çöker. HAARP'ta da, frekans pulslar halinde gönderiliyor. Bir yapıya enerji verirseniz atom ve molekülleri daha çok hareketlenir. İyonosferdeki ısınma da bundan kaynaklanıyor sanırım. Bu enerjilenmiş, ısınmış iyonosfer aracılığıyla enerji yüklü frekans istenen bölgeye yansıtılıyor. Atmosferin üst kesimlerinde jet rüzgarlar denen çok hızlı hava akımları var. Burayı ısıtırsanız çok uç sonuçlar alacağınızı kestirmek güç değil. Hava haritalarındaki birkaç mbar basınç farkının nasıl fırtınalara neden olduğunu hatırlayın.

Ezcümle: İyonosfer ısıtılarak hava olayları, bu tabakadan yere yansıtılan pulslarla da deprem oluşturuluyor gibi anladım ben.

Hoş, Amerika'nın böyle şeyler yaptığını bilsek ne olacak? Engelleyebilecek miyiz? En doğrusu 17_january'nin yaptığı, halkı bilinçlendirmek.

• erroraesthumanum kardeş destegin için teşekür ederim söylediklerinde tamamen gerçek newrelease kardeş bu konuyu ciddiye almanı tavsiye ederim zaten bu haarp projesi ilmen mümkün ispat edilmiştir 100 seneden daha fazla geçmişi vardır Tesla nın hayatını okursan anlarsın.Adamlar Allahın yerine geçmek istemiyor Allahın verdigi akılla teknoloji geliştirip kullanıyorlar darısı bizim başımıza
  • elektrikle ilgisi yok ama müsadenizle bazı ülkelerin bizim üzerimizdeki diğer bir projesine dikkatinizi çekmek isterim.

D.Y.K.G.K.B.Y.P

yani;

Dili Yozlaştırarak Kültürel Genleri ve Kültürel Benliği Yoketme Projesi.

etrafımızdaki dükkanların isimlerine bir bakın.
    örneğin; ESKİDJİ (eskici), Barber Shop(malum)... say say bitmez bunlar.

ya da bazılarımızın "bu konunun farkında olmadan" kullandıkları lakaplara bir bakın.

şimdi bu adam tepemize bomba yağdırsa da son vatan evladı kalana kadar bu savaşı kazanamayacağını biliyor. ne yapıyor? gördüğünüz gibi dilimize ve kültürümüze saldırıyor. taa ki Atatürk öldükten beri.

şimdi maraşa düşman girdi deseler hiddetlenmez miyiz? oraya gitmek için can atmaz mıyız? işte dostlarım malesef düşman dilimize girdi!
    aynı özeni güzel Türkçemizde göstermeniz (kullanmanız kelimesi göstermeniz olarak değişti) dileğiyle...

küreselleşmek bence kendi benliğinden, dilinden vazgeçmek demek değildir.

hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakanat -- 3 Şubat 2005, 20:10:35 >

• ıste haarpın sıtesı bı goz atın ıstersenız
    http://www.haarp.alaska.edu/haarp/
  • ya bunlara gerçekten vaktinizi veriyorsunuz ya yazık ömrünüze.
    Ben haarpı da teslayı da zannediyorum oldukça fazla okumuşumdur. Elektronik ve elektroteknik bilgim de oldukça iyidir. Ama bakın hala gülüyorum.
    Araştırmaya değer bulmuşum araştırmışım, ama sonuç fıss, birilerinin hortlak amerika kabusları bunlar o kadar..
    Bunları freddynin filmi kadar ciddiye almayın. üzmeyin kendinizi..
  • Ya kardeşim açıkla bize o zaman bu işin neden olamayacağını kusra bakma ama senin sözünde bana hiç inandırıcı gelmedi bilgilerini paylaş bizimle..
  • sonuçta ortada kanıtlanmış hiçbirşey yok,birçok kişi yeterli kanıtlar olmadan bu işin olduğuna inandırmış kendini.bukadar çabuk kaptırmamamız gerek kendimizi.amerikanın gölcük depremini gerçekleştirmiş olması çok zor geliyor,zaten burada deprem olacağı biliniyordu,önümüzde istanbul depremi var ve bilimadamları depremin olacağını söylüyor,kimsenin hazırlık yaptığı yok.yine aynı polemikler bu deprem olduktan sonrada ortaya çıkacak,amerikaya falan laf atıcağımıza gereken önlemleri almamız gerek...
  • Arkadaşlar bu konu bence çok ciddi bir konu. Birçok arkadaşımız kestirip atıyor böyle bişey yok diye.Ama arkadaşlar bunların üzerinde amerika yıllardır araştırma yapıyor belki başarıya ulaşmamış olabilirler ama bu proje gerçek, sadece linkteki resim e bakılsa anlaşılacak.Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlarımız bizi dahada çok aydınlatırlarsa sevinirim ,itirazcı arkadaşlarda bu projenin olmadığı,çalışmadığı veya olamayacağına dair bize delil göstersinler bende bu tartışmaya noktayı koyayım, evet arkadaşlar ltfen ayrıntılı bilgi.....
  • @17_january kardesim..aslında güzel bir konudan bahsetmişssin...bu konuda Aydoğan VATANDAş In H.A.A.R.P isimli kitanıbı okumanızı tavsiye derim..bahsettigin konulardan bahsetmiş..elektro manyetik silahlardan ,deprem silahlarından bahsediyor

bu konuda uzman olmaya gerek varmı ki? eger 1 cep telefonunun yaydıgı sinyallerle-dalgalarla elektronik aygıtlar zarar görüyorsa ,araçların sisitemi bozuluyorsa ,tabiki amerika isterse uydusundan gönderdigi çok daha kuvvetli sinyallerle dünyanın herhangi bir yerindeki uçagı düşürebilir..

1999 da zannedersem durduk yere 2 ucagımız düşmüştü...acaba deneme mi yapıldı sorusu o zmanlar sorulmuştu..

Aydoğan VATANDAŞ ın kitap serileri gercekten cok orjinal..bakınız isterseniz
  • ya milletçe paranoyak(doğrumu yazdım acaba :) ) olucaz bu gidişle.uçağımızı amerika düşrdü,depremimizi amerika yaptı,bakalım daha neler çıkacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.