|
Arkadaşlar telefonumun başına gelenler eminim çiğ tavuğun başına gelmemiştir, kısaca şöyle anlatayım : Telefonum iki hafta önce alttan açılmaya başladı bence 100 TL vererek yapıştırma yaptım, sonra telefon 1 hafta önce ısınmaya ve bu seferde yanlardan açılmaya başladı sonra yine başka tamirciye götürdüm ve tamirci bataryan şişmiş yenisiyle değiştirelim dedi ama bir gün sonrada yeni bataryayı takarken bataryanın patladığını ve para felan verme yeter ki telefonu al dediler, sonra aynı gün yani geçen Salı başka bir telefoncuya verdim ve 400 TL'ye yeni batarya taktırdım ve tamirci şarz yerinin çalışmadığını söyledi, bende başka bir tamirciye vererek şarz yerini değiştirdim ama bu tamirci üçkağıtçı çıktı ve şerefsiz şarz yerinin yapılamıdığını söyleyerek bana telefonumunun bir üst modeli Huavi'yi 2.300 TL'ye sattı, sonra eve gelip şarz için telefonumu denediğimde şarz yerinin yapıldığı gördüm ama bu seferde telefonumda aramalarda ses geldiğini ama sanrım batarya patlamasından dolayı buzzer'ın bozulmasıyla hiç bir videodan ses gelmediği fark ettim ve İstambul Ümraniye Dudullu'da bulunan bu telefoncu tayfalarından çok dilim yandığı için Kadıköy Kozyatağın'da bulunan iş yerimin karşısında bulunan telefoncuya verdim arkadaş tanıdık olduğu için çok şükür bugün 650 TL'ye sağlam bir şekilde bana telefonu verdi sonuç olarak 1 haftada telefonumu adam etmek için tam 1.150 TL ve elimde kalam ikinci el telefona verdiğim 2.300 TL'yle beraber tam 3 450 TL'em gitti şimdi özellikle Dudullu bölgesinde bulunan bu üçkağıtçılara haybeden aldığım telefonu 3.000 TL'ye satmaya çalışacağım, eğer en azından 2.500 TL'ye kadar inmeyi düşünüyorum o da olmazsa telefonu bana satan üçkağıtçıya gidip verdiğim para olan 2.300 TL'ye satmayı düşünüyorum inşallah sabah bu konuda başarılı olurum durumu yarın size haber veririm son olarak hepinize tavsiyem siz siz olun telefonunuz bozulduysa kesinlikle İstanbul Ümraniye ilçesinde bulunan DUDULLU telefon tamirci esnafına telefonunuzu teslim etmeyin ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 9 Ağustos 2023; 1:0:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt