Şimdi Ara

H

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi languager15 -- 23 Haziran 2016; 19:03:20 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    yanıtınızı bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 18 Haziran 2016; 14:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablana bağlılığın biraz abartı derecesinde.yaşın küçük olsa hak verirdimde koca adamsın abla abla diye üzülme yani.Evlenme çağına gelen evlenir gider.Sende sonuçta bi evden kız alıcaksın ilerde.Bu kadar boş yıpratma kendini.Arkadaş sıkıntısı herkeste var yapıcak bişey yok.üniye gitmeden önce çok hayaller kurmamak lazım.Ama kendi sosyalliğine yapına göre çevreni yaparsın.Hiçkimseden hoşlanmıyorsan da kendi kendine aktiviteler bulucaksın ilgi alanlarına yönleniceksin.Dünyanın sonugibi yıpranmana gerek yok.Zaten okul arkadaşlıkları gelip geçici.Çok bişey de kaybettiğin yok.Toparlan kendine gel hayatını yaşa.Somurtarak çaresiz moduna girerek biyere varamassın

tamam hersey arkadaslıklardan ibaret degil ama gercekten artık bazı zamanlarda cok bunalıyorum depresyon noktasına geliyorum böyle uzaktan olmuyor insan gercekten kendini birilerine yakın hissetmek istiyor
    suan cok yogun bir duygusal dönemden geciyorum icinden cıkılacak gibi hissetmiyorum
    yazınızı okudum cinsiyetim bay değil demişşiniz o zaman bayan olmalısınız herhalde , konuya gelince bende 6-7 aydır yukarıda yaşadığını deyindiğiniz cinsten bir sıkıntı içerisindeydim ve hala öyleyim ama biraz düzelme hissediyorum gibi mesela kitap okumaya başladım sigarayı bıraktım arkadaş çevrem zaten yok o yüzden sosyal olmaya başlıyorum spora başladım kız kardeşimden birilirim o da ablasına çok düşkün abi -erkek kardeş arası nasılsa - abla kız kardeş arasıda öyle sıcaktır ama hayat çok hızlı ilerliyor sizde biraz değiştiğinizi hissetmeye başladığınızda birşeyler değiştiğini fark edeceksiiz umarım...
  • artık büyüme vaktin gelmiş kabuğu kırman lazım, Can'ın ne istiyorsa ne şekilde iyi olacaksan onu yap. yalnızlıktan memnun değil misin? git birileriyle sohbet et, arkadaşlık kur memnunsan zaten sıkıntı yok, herkese her şeyi anlatamıyorsam buradaki birçok kişi de öyle, forumlar internet vs. bunlar içün var. her şeyin çözümü var, güneş her gün farklı doğuyor

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Burdur lu musun hocam

• Kimseden birşey bekleme. Neden insanlar ihtiyaç duyuyorsun? Neden ablamdan kopamıyorsun? Alt tarafı bir insan nihayetinde.. Takma bu kadar.

Okulu bitirmeye bak.Hem erkek olsan anlarım da, kızmışsın bir de.Niye arkadaş çevren yok? Niye rutin-monoton yaşıyorsun şu hayatı? Niye ev okul, okul ev yapıyorsun? Bu yaşlar bir daha geri gelmeyecek.Tabularını,önyargılarınu yık,bir kenara bırak. Ondan sonra kampüste otur bir cafeye tanımadığın insanlarla sohbet etmeye çalış.konu konuyu açar.

Ne bileyim, bak kötü bir öneride bulunacam forumdakiler kızacak. Çıkmazdayım dediğin için diyecem bunu.

Madem sıkılıyorsun, git makyaj yap (güzellik geçici, çirkinlik kalıcı demişler :D) erkeklerin duygularıyla oyna(diğer kızların yaptığı gibi) özgüven patlaması yaşa. Her hafta farklı bir çocukla çık. Kafanı dağıt yani. Ablana kafayı takma. Anı yaşa, geç.

tavsiyelerinin beni şuna icinde bulundugum durumdan cıkarabilecegini düşünmüyorum bu öyle pat diye olacak bir sey degil şu yasıma kadar belirli bir yapı inşa etmişim bunu yıkmam zaman alır ve yıkabilecegimi düşünmüyorum buraya gerçekten realist bir tavsiye almak umuduyla yazıyorum ve sadece içimi dökmek

Orijinalden alıntı: languager15

kızlar yalnız kalamıyormuymuş tek erkeklere mahsus bir durum mu herinsanın üstesinden gelemedigi bir durum bir nokta bulunur hayatlaında ve bende suan o dönemde geçiyorum kusura bakma ama
    tavsiyelerinin beni şuna icinde bulundugum durumdan cıkarabilecegini düşünmüyorum bu öyle pat diye olacak bir sey degil şu yasıma kadar belirli bir yapı inşa etmişim bunu yıkmam zaman alır ve yıkabilecegimi düşünmüyorum buraya gerçekten realist bir tavsiye almak umuduyla yazıyorum ve sadece içimi dökmek

Aslında uzun uzun yazmak istiyorum ama senin de dediğin gibi her şey pat diye değişmiyor bence her ne kadar üniversite 3. sınıf öğrencisi olsan da bazı şeylerde şansın iyi gitmemiş seneye 4. sınıf ardından belki çalışma hayatı peki nerde gerçekleşecek bu arkadaş ortamı değil mi ? Ben belki 3.sınıf öğrencisi değilim ama şimdiden böyle hissediyorum çocukluğumdan beri tanıdığım ve onun da bir arkadaşı var benim de arkadaş grubum bu şekilde dışardan üniversite biraz benim de pek istediğim gibi gitmedi sanki birkaç dost diyebileceğim insan var ama bir yere kadar onlar da sana tavsiyem önce yakın bir arkadaş bulabilmen bu kız olur erkek olur ama erkek olursa sadece arkadaş olduğunuzu her koşulda belirtin ortak hobiler belirleyin bugün çok çok güzel yabancı diziler var oturup beraber izleyin birbirlerinizin evini ziyaret edin ayakkabı çıkmadan arkadaşlık ilerlemesi sadece o noktada kalabilir çünkü masa tenisi oynayın beraber sinemaya gidin

yazdığım şeyle farkettiysen toplu değil daha çok bireysel ve yanında bir iki kişiyle yapılacak aktiviteler kafe ortamıdır bilmem nedir hiç sevmem yapamam daha doğrusu sen de bir yerlerden başla emin ol devamı gelir

• Aynı durum bendede var son 1-2 yıldır mutlu olamıyorum. İlişkiler yapmacık geliyor.
    Ayrıca bölümünüz nedir?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.