benzer konular açılmış fakat üzerinden aylar geçmiş durumda
Aktif olarak Guild Wars oynayan Arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim
Tek takılan ya da grup olarak oynayanlar mutlaka vardır
Birleşirsek oyunun daha güzel olacağını düşünüyorum
Oyuna başlamayı düşünmüyor değilim ama pve çok zayıf diyenler var.
Merhaba ben abimle 1 yıldır oynuyoruz gw..Oyundaki adım 'Larus Blave' ekleyebilirsin beni genelde online'ım.Ve ayrıca başlamak isteyenlere sesleniyorum gw gerçektende en iyi mmorpg oyunu.Ben wowuda 3 yıl oynadım birçok 80 characterim var.Ama gerçekten gw ye başladıktan sonra wow oynamak anlamsız geldi bana.Hiçbir oyunda bulamayacağınız zevki gw de bulabilirsiniz.Ancak ingilizcenizin iyi olması gerek çünkü oyun çok fazla ingilizce istiyor..
Teşekkürler..
GW'ye bende başlamayı düşündüm ama PVe sırasında koskoca haritada sadece siz oluyorsunuz, parti sistemi yok. Bu dediğim şeyler GW2 ile gelecekler bende GW2'nin çıkmasını bekliyorum.
bende aktıf olarak oynuyorum nıgtfall ve eye of the north paketlerım var amerıka serversınde oynuıyorum daha youn ve partı kurma ımknaınız daha fazla... eklemek ısteyen arkadaslar warrior karakterımın adı thy einherjer dervish karakterımın adı da moonlight desire...aktif arkadaslar eklemek ısterlerse bırlıkte oynayabiliriz
eu serverındayım pm den ulaşın bana lütfen
eu serverıde ıyı ama amerika serverı daha yogun hatta neredeyse tum oyuncular orada party yaparken de ısınız kolaylasıyor bıraz daha kısı sayısı cok
bende bir tek eye of the north yok hala aktif bi şekilde oynuyorm karakterlerimn adları Ritualist:Elesmera Adurna Ranger:Vermillion Slytha Dervish:Rhonin Moore Assassin:Khazad Dum Mora Mesmer:Eisenheim Mandrake Warrior:Valeera Salander Msn:Yazuach@hotmail.com bana ulasırsanız her türlü yardımda bulunurum ;)
Ben oyunda 4. üncü yılımı doldurmuş bulunmaktayım.
Oyunda artık sadece "title hunter" lık yapıorum. Toplam 23 max title ım vari hedef şu anda 30 max title :)
Aktif char ismim "Lydia Achilles".
Görüşmek üzere...
thy einherjer / moonlight desire bunlar benım aktıf olarak oynadıgım isimler, senı lısteme ekledim sakıncası yoksa...
her serverda oynarım God walking amongst mere mortals burda
guild warsi zevkle oynayan, seviyeli ve her daim aktif oyunculugu elden bırakmayan arkadaslar yeni kurdugumuz ve sirf Turklerden olusan guildimiz TR ye katilabilirsiniz... katilmak isteyen arkadaslara burdan yada ozelden yardimci olabilirim...
dostum ben bir tane turk guild buldum turk taglı onlar 12 kişiymiş ben oyna başlagımdan beri aynı adamlarla oynadığım için ayrılmadım istersenz onların ismini verebilitim bi tanesinin adı cok komikti gundelik ihtiyac karı monk
quote:
Orijinalden alıntı: tunckutman
Ben oyunda 4. üncü yılımı doldurmuş bulunmaktayım.
Oyunda artık sadece "title hunter" lık yapıorum. Toplam 23 max title ım vari hedef şu anda 30 max title :)
Aktif char ismim "Lydia Achilles".
Görüşmek üzere...
dostum 4 yıldır oynuyorsun 23 tane mi aldın ben 1 yılda evden uzak olmama rağmen sadece tatillerde 30 max yulaştım
AYrıca oyun da yardım isteyen olursa sevev yardım ederim King of Farsis benim war ismi ancak yardım isterken ab,i bana para ver gibi şeyler olmasın eğer elimde olupta ihtiyacım yoksa silah verebilirim tavsiye isteyen olursada yardım ederim
yeni başlık açmaktansa buraya yazayım dedim;
Kimler oynuyor? Her akşam online olabilenler, her akşam olmasada sık sık online olanlar da kabulumdür.
oyunda şuan çok büyük bir türk "Alliance"ı bulunuyor içerisinde 4 aktif türk guildi var bunlar TURK,TR,KIRO,ROD biz TURK guildi olarak 29 türk oyuncuya sahibiz ve 10un üzerinde online sayımız oluyor genelde bana oyundan Magthere Slytha isminden ulaşabilirsiniz
Beyler konuyla alakasız olacak ama, bende Guild Wars'ın bir sürümü var, hangisi olduğunu bilmiyorum. Bir ara yükleyip biraz oynamıştım sonra bırakmıştım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ancak kullanıcı adımı-maili giriyorum fakat hata veriyor. Kullanıcı adı-şifrem mi yanlış bilmiyorum, çünkü aynı zamanda oyundaki karakter adını soruyor fakat onları da bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL
Beyler konuyla alakasız olacak ama, bende Guild Wars'ın bir sürümü var, hangisi olduğunu bilmiyorum. Bir ara yükleyip biraz oynamıştım sonra bırakmıştım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ancak kullanıcı adımı-maili giriyorum fakat hata veriyor. Kullanıcı adı-şifrem mi yanlış bilmiyorum, çünkü aynı zamanda oyundaki karakter adını soruyor fakat onları da bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
NCsoft support kısmında ticket yollaman gerekiyor. Ben sadece CD-Keyimi yazarak yollamıştım fakat yeterli olmuyor. Şunların cevabını istiyorlar,
-- What first and last name did you use when you created the account? -- What street address did you use when you created the account? -- What date of birth did you use when you created the account? -- What is your Guild Wars login name? -- What are the last 4 digits of the credit/debit card used to make any Guild Wars purchases online from us? (if applicable) -- Can you recall any partial names for your characters?
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
NCsoft support kısmında ticket yollaman gerekiyor. Ben sadece CD-Keyimi yazarak yollamıştım fakat yeterli olmuyor. Şunların cevabını istiyorlar,
-- What first and last name did you use when you created the account? -- What street address did you use when you created the account? -- What date of birth did you use when you created the account? -- What is your Guild Wars login name? -- What are the last 4 digits of the credit/debit card used to make any Guild Wars purchases online from us? (if applicable) -- Can you recall any partial names for your characters?
Fakat aynı maille üye olup olmadığımdan emin değilim, NCsoft master accountla giriş yaptığımda oyun hesabı trial gözüküyor. Bu işlemi yaptığımızda tam açık hale mi geliyor, yoksa farklı mail mi denemem gerekli?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Fakat aynı maille üye olup olmadığımdan emin değilim, NCsoft master accountla giriş yaptığımda oyun hesabı trial gözüküyor. Bu işlemi yaptığımızda tam açık hale mi geliyor, yoksa farklı mail mi denemem gerekli?
Anlayamadım. Ben karakter adımı unutmuştum o yüzden yollamıştım. Aynı sebep sanırım.