Şimdi Ara

GVZ türkçe konuşma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programı indirebileceğimiz bir adres falan yokmu çok süper bir konuşma programı imiş Arçelik bilgisayarlarla 150 dolar gibi bir fiyat karşılığında dağıtılor pahalı bir program

• valla aslında o kadarda süper değil ama istersen gvz.com.tr de demosu var. eskiden sahibinin sesi diye bi program vardı o daha iyi ve ücretsiz :)
  • evet sahibinin sesi daha güzel bir metni tarıyorsun ve kopyala diyorsun sonra bir yere basınca tarattığın metni okuyordu hemde bir diskete sığacak kadar küçüktü
  • ne işe yarıyo bu arkadaşlar ,sese göre komut mu gerçekleştiriyor yoksa?
  • olurmu uşaklar bu profesyonel bir programmış yani tamamiyle insan gibi konuşuyor.Fiyatı 150 dolar daha ne olsun.Ayrıca Türkçe kontrol etme işine de yarıyormuş.Bu işi çözmemiz lazım nereden buluruz...
  • arkadaşım o program benim pc imde yüklü şu anda. evet profesyonel bi program ve konusunda gerçekten uzman bi firma tarafından çıkartılıyor. ama çok büyük bi kalite bekleme. eğer istersendewww.gvz.com.tr de programın demosunu bulabilirsin. ama bana dersen ki 150 dolar a değer mi. değmez derim ben. Hele arçelik-beko pc ler verileni biraz kırpılmış versiyon netokur ve pcokur diye iki program var. pcokur veriliyor sadece. oda şu mantıkla çalışıyor. yazı olan bi alanı seçiyorsun sonra programı açıp play e basıyorsun. net okur u ise şu anda hatırlamıyorum ama explorer da tüm herşeyi okuyordur.
  • Ama sahibinin sesi gibi de mekanik bir okuma da yapmıyordur herhalde..
    riririririririririri yazıyorsun hızlı oku diyorsun Thomson makineli tüfek gibi ses çıkıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce radio programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok babacım ondan daha kaliteli... bazı kelimeleri süper okuyo bazıarında vurgu eksikliği var. zaten bu gvz bilgi iletişim teknolojileri birçok çağrı merkezinin felan sesle yanıt sistemini yapan bi firma.. ama açıkçası 150 doları bana versen 24 saat nöbet tutarım pc nin başında :) açız aç...[drknrd]
  • Acharad sende taktın sahibinin sesine ne alaka dostum yani sahibinin sesi nere gvz dediğim program nere.Şimdi deve ile pireyi kıyaslayıp durmayalım.Sahibinin sesi eğer güzel programsa onun gibi 50 tane program biliyorum internette dolu.Hepsi robot gibi okuyor.GVZ programı prof bir programmış.Ama Thomson tüfek gibi ses çıkratıyorsa bizim sahip bak o iyi işime yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.