Şimdi Ara

GÜZERGAH ÖNERİSİNDE BULUNURMUSUNUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle. Nihayet tatile çıkıyorum,darısı herkez'in başına. Ankaradan çıkıp karadeniz turu yapıcam,ilk Sinop,son güzergahım'sa rize. Bundan önce hep akdeniz ve ege tarafı gittim ilk olacak karadeniz,ilk olarak sizlerden ankara sinop güzargah önerisi alabilirmiyim.benim için önemli olan, şu yol bi kaç km daha uzundur ama daha düzgündür, şu güzergahı öneririm demeniz.Birde karadeniz'e gidiyorsun madem şurayıda kesin görmeni öneririm gittiğine değer diyebileceginiz yerler.Bu gece 3:00 da yola çıkıyorum.
    TEŞEKKÜR EDERİM.

• ankara çorum merzifon havzadan da sinopa giriş var samsundanda bence havzadan sinop tabelasını görünce dal içeri dönüşte samsuna gelirsin direk sora samsun çarşamba ünye bence ünyeyi bi gör güzel biyer.. sora fatsa orasıda güzeldir eğer zamanın varsa fatsadan orduya yeni tünelden değilde sahil yolundan git gayet güzel manzaralarla karşıalşacaksın...ve orda et yapan yerler var ucuz ve güzel yerer denize bakıor ..orduda boztepe ye git ... sora giresuna doğru yola çık beni ara çayımı iç giresunda...0538 298 79 24 cihan adım :) giresundan sora tirebolu ve trabzon öyleeeee gidersin...
  • Sağol kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Ağustos 2008; 16:05:58 >
  • hatta ben yarın büyük ihtimalle ünyede olurum kaynanamlarda ordada görüşebilriiz istersen araban var madem gezdiririm gezilecek yerlerini...
  • ahaa
    kimlerle gezdiğini biliyoz olurda kaybolursan seni bunlara sorarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.