< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 25 Ocak 2023; 18:1:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel yakışıklı ve aileden zengin insanların hayata bir sıfır önde başlaması




-
-
Şöyle düşün: Bir kültür var elinde. Sen de bakteri yerleştiriyorsun. Hadi fotosentetik bakteri olsun. Bunlar ürüyor da ürüyor sayıları trilyonu buluyor. Sonra o bakterilerden biri diyor ki ben niye güneşe yakın tarafa doğmamışım da daha karanlık yerde doğmuşum? He işte senin şikayetinde ona benziyor. Yapacak hiçbir şey yok. Kader de yok. Şikayet edebileceğin yaratıcı da yok. Her şey rastlantısal. Ya ağla ya da oyuna devam.
-
Amacın burdaki kişiye yardımcı olmak değil, amacın ateist olduğunu ilan edip karşı tarafa da bu pisliği zerketmek.
-
Bu dünyadaki yaşamın geçici, yiyip içeceklerin belli, nefesin sayılıdır. Burdan sonra gideceğin yer ahıret olup, 2 sonsuz olan bi yerde; yani ya cennet ya da cehennemde olacaksın.
Nerede olacağın, burdaki yaşamına bağlı: nice yakışıklı ve zengin olup sonradan sapıtanlar var . Azıtıp bağımlı olup altın vuruş ile kendini yakanlardan tut, bunalıma girip kendini asanların niceler hep yakışıklı ve zengin idi.
Fakat bu özellikleri kendilerine bi faide sağlamadı. Çirkin ve fakir olup sonra da zengin olanlar da var.
Hüküm neticeye göre verilir: yani sen zengin ve fakirsin ama cehenenneme giden yoldasın. sen fakir ve çirkinsin ama cennete giden yoldasın. Önemli olan sondur. Hangi yolda olduğuna kafa yar, sonuçta burdaki hayatın en fazla 1 asırdır veya biraz daha fazlası, o kadar.
-
Rahat ol zaten öleceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.80 üstü kumral saç mavi beyaz eli yüzü düzgün vücut yaısı sağlam eli yüzü düzgün biri olsan veyahut direkt cüneyt arkının gençliği gibi birisi olsan bile pek bir işe yaramaz. sadece karılar daha fazla bakar diğer şeylerde de az birşey avantajı olur.
ancak güzel bir kadınsan çok rahat edersin veya zenginsen de öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 25 Ocak 2023; 20:53:5 > -
Esas duruş O7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 25 Ocak 2023; 21:2:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yapınca sevap oluyor da ben yapınca niye pislik oluyor? Ben de bilimin kelamını yayıyorum işte.
-
Ne yaptığın değil elindekilerle imkanlarınla ne yapabildiğin önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne 1-0'ı yigenim en az 10-0 önde başlar öyle bir varlık bu fani dünya'ya. XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allahü tealanın yarattığı yer yüzünde dolaşıp onun yarattığı nimetleri yiyip içip sonra da tüm bunların sahibini inkar ettiğin halde, Allahü teala tüm bunlara rağmen sana rızıklar göndermeye, sebeplere yapıştığında da bunların olumlu neticelerini yaratmaya devam ediyor. Bir de hala gelmiş soruyor!
-
Aileden zengin olan stressiz hayat yaşar hacı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
csb
-
Ona bakılırsa Müslüman ailede doğanlar ahiret için hayata bir sıfır önde başlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman bir ailede doğmak Allahü tealanın bir ihsanıdır ama bu şansa sahip olduğu halde ateist olup sapıtan çok olduğu gibi, farklı dinlere mensup ailelerin evladı olup da müslüman olup doğruyu bulan da çokdur. Müslüman bir ailede doğmak kesin bir kurtuluş yolu değildir. Bu dünyada Nuh Aleyhisselam'ın oğlu inkar etti imansız öldü artık gerisini sen düşün
-
Zengin ve yakışıklı/güzel olarak doğan ile çok büyük ihtimal ile ne kadar çalışırsan çalış aynı seviyeye gelemeyeceksin. Hadi maddi olarak o noktaya gelsen bile o kafada olamayacaksın.
İş hayatında olanlar şunu çok görmüştür, babadan zengin olan adamın tarzı ile kendisi çalışıp gelen adamın tarzı çok farklı oluyor. Birisi zaten hiç bir sıkıntı yaşamamış, yüzünde tek kırışıklık yok, öbür yanda oraya gelmek için o kadar uğraşmış ki elleri de kalbi de gelene kadar nasır tutmuş insanlar tanıdım.
Sen diyorsun ki 1-0 önde başlıyorlar. Oraya nasıl geleceğim diyorsun ya. Geldiğinde de onlar gibi olmayacaksın merak etme. Bir şekilde zengin olsan, hatta en zenginler listesine bile girsen, bebekliğinden beri yabancı mürebbiyeler ile büyümüş, havyarı kahvaltılık olarak içselleştirmiş, her canı sıkıldığında başka bir ülkeye uçup kafa dağıtabilen insanlar gibi olabilecek misin?
En Beğenilen Yanıtlar

Amacın burdaki kişiye yardımcı olmak değil, amacın ateist olduğunu ilan edip karşı tarafa da bu pisliği zerketmek. |
Şöyle düşün: Bir kültür var elinde. Sen de bakteri yerleştiriyorsun. Hadi fotosentetik bakteri olsun. Bunlar ürüyor da ürüyor sayıları trilyonu buluyor. Sonra o bakterilerden biri diyor ki ben niye güneşe yakın tarafa doğmamışım da daha karanlık yerde doğmuşum? He işte senin şikayetinde ona benziyor. Yapacak hiçbir şey yok. Kader de yok. Şikayet edebileceğin yaratıcı da yok. Her şey rastlantısal. Ya ağla ya da oyuna devam. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X