Şimdi Ara

GUZEL OYNAYIP BEGENDIGINIZ OYUNLAR :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BANA OYNAYIP ETKISINDE FALAN KALDIGINIZ OYUN ONERIN MESELA Bİ SEVGILIMIZ VAR ONU KACIRDILAR KURTARICAZ FALAN FARCRY 3 TE OLDUGU GIBI MESELA OYLE BI OYUN VARMI :)

• Metro 2033, senin dediğin tarzda değil ama efsanedir
  • Aynen 2033 ve last light olmadı max payne 3 tam senin dediğin gibi kaçırılma mı dersin aksiyon hiç bitmiyo zaten oynanış güzelliğimi dersin oynadıysan ne mutlu ama oynamadıysan ilk işin olsun senaryo mükemmel insanı içine alan bi psikoloji yaratıyo diğer bir yandan film izliyormuş gbi oyun oynuyorsun ara demolar çok başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ED3412 -- 21 Eylül 2014; 17:32:52 >
  • Şu metroyu indireyim bari herkes öneriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende max payne 3 alayım , metro bir beni sarmadı sanırım.
  • Tomb raider 2013,bioschock serisi,hitman absolition şiddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkisinde kaldığım en baba oyun mafia 2 ydi ,bundan sonra öyle sağlam bi senaryolu oyun çıkarmı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L.A. Noire, To the Moon, Mafia II
  • ARKADAŞLAR ÜYELİĞİMİ NASIL İPTAL EDEBİLİRİM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
  • Duke Nukem Forever... ikizlerimizi kaçırıyorlar.
  • tomb raider 2013 gerçekten çok kaliteli. mafia I-II hikayelerini çok beğendiğim iki efsanedir. Mafia 1 in efsanesi daha fazladır tabi 2 den :)
  • Mafia 1-2, Fahrenheit tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

Mafia 1-2, Fahrenheit tavsiyemdir.

Mafia 2 hariç kesinlikle katılıyorum. Sen Türkçe yama ile bi Fahrenheit (Indigo Prophecy) oyna bir de üstüne Mafia The City of Lost Heaven yap. Senden kralı olmaz
  • Benim için klasik oldu böyle konulara yazmak ; Far Cry 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.