Şimdi Ara

Güzel kızlar ve Yakışıklı erkekler neden aşk acısı çekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav güzelsin/yakışıklısın zaten o olmasa başkası olur . Yani tamam diyebilirsiniz ki aşk bu öyle her insana olmuyor , herkese karşı hissedilmiyor ama mesela bi kız birini seviyo olmuyo diye ağlıyo falan Saçma hacı . Güzelsin işte . Bir sürü şansın var daha . O olmasa başkası olur . Tipi iyi olan güzel olan kimse üzülmesin sevdiği hoşlandığı olmayınca . Ya üzülsün biraz ama o kadar ağlamak falan boş işler .

Tipsizler ne yapsın . Bizde ki olay aynen şöyle : Güzel veya orta halli güzel kız görülür 2 saniye bakılır teşhis koyulur baş öne eğilir "bu kız miksen bana bakmaz, allah sahibine bağışlasın" denir ve yoluna devam edilir . Hani öyle olma ihtimali falan sorgulanmaz . Sorgusuz sualsiz durum kabul edilir. Hani biz ne yapalım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 11 Mayıs 2017; 23:52:24 >

• Hocam uzun yazmışsın be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunur hocam 7,5 satır bişe
  • Bizim arabesk kültürümüzle ilgili o biraz, biraz da eskilerden kalma ataerkil yapıyla ilgili. Yani herkes biraz acı çekmeyi seviyor, kadınlar daha duygusal olduğu için erkeklere göre bunu biraz daha abartıyorlar.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Bence tam tersi ya kızlar ayrıldıktan sonra sadece kısa süreli olarak üzülürler.
    Erkekler ise ayrılık sonrası daha olayın ciddiyetine varmamış biraz da çevresi varsa laylaylom şeklinde bir süre takılırlar.
    Değerini anlamak 3-4 ay sürüyor.Sonra da benim gibi 6 sene yolunu beklerler.
  • bakın ben şuna inanıyorum ve buna defalarca şahid oldum

cidden karakter tipten önemli

karakterden kastım insanın özgüveni konuşması mizah anlayışı falan

bu tip şeylerle kendini zaten sevdiriyor becerebilen

ne güzel ve yakışıklılar var kasıntı, egoist, itici olarak elinde kimseyi tutamıyor

o yüzden rahat olun, doğal olun, insanlarla sohbet edin zaten olursa olur
  • YQQ4 kullanıcısına yanıt
    Tabi kişiden kişiye, durumlara göre değişebilir. Olmuyorsa önüne bakmak lazım. Her işte bir hayır vardır. Birşeyi çok istemek bazen saydığımız kadar iyi sonuçlar doğurmayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YQQ4 kullanıcısına yanıt
    2,5 saattir teoman sevdim seni bir kere calıyor bu yorumu okumasaydım keske.
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Bu şarkılar aşk acısına giriş şarkılarıdır.
    Biz buralardayız
    https://www.youtube.com/watch?v=6t4BiJH15s0
  • Yakışıklı bir erkek olarak soruyu cevaplayayım. Toplumun ortalama güzellik/yakışıklılık değeri üzerinde tipe sahip insanlar genellikle kendilerini mükemmel görür eğer biraz da kafa basıyorsa. Ve bu kişiler kendilerini mükemmel gördükleri için sevecekleri kişi olarak da mükemmel birini seçerler ve ona tutulurlar. O gittikten sonra onların mükemmelliğini kimsenin tamamlayamayacağını düşündükleri için de acı çekerler. Eğer bu kişiler biraz karaktersizse gideni unutmak için etraftakilere umut verip onlarla zaman geçirebilir ama karakterli insan zaten aklında biri varken başkasına iş atmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YQQ4

Bu şarkılar aşk acısına giriş şarkılarıdır.
    Biz buralardayız
    https://www.youtube.com/watch?v=6t4BiJH15s0

1 gun sonra bırıncı yılımız ama ılerde olmayacagı bıtecegı bellı dıye bıtırdık bu ara yanı kız ıstedı haklı olarak.aileler sıkıntı daha dogrusu onunkı sıkıntı benım aılemle tanıstı dolaylı olarak. hayırlısı bakalım. severek ayrılmak zor ama suan tam ayrılık da sayılmaz bence cunku hala konusuyoruz normal olarak.

• O olmazsa başkası olmuyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Yakışıklı bir erkek olarak soruyu cevaplayayım. Toplumun ortalama güzellik/yakışıklılık değeri üzerinde tipe sahip insanlar genellikle kendilerini mükemmel görür eğer biraz da kafa basıyorsa. Ve bu kişiler kendilerini mükemmel gördükleri için sevecekleri kişi olarak da mükemmel birini seçerler ve ona tutulurlar. O gittikten sonra onların mükemmelliğini kimsenin tamamlayamayacağını düşündükleri için de acı çekerler. Eğer bu kişiler biraz karaktersizse gideni unutmak için etraftakilere umut verip onlarla zaman geçirebilir ama karakterli insan zaten aklında biri varken başkasına iş atmaz.

Anladım hocam . Güzel özetlediniz .

Nasıl bi duygu hocam, yakışıklı olmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.