Şimdi Ara

Güzel İngilizce çeviri yapabilen ücretsiz servis var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google'ın salak çevirisi beni deli ediyor arkadaşlar. Daha biraz önce bir sunum esnasında kullanılan "huzurlarınızda" kelimesini "your peace" diye çevirdi. Anlamadı diye eş anlamlısını yani "karşınızda" kelimesini kullandım onu da "your face" diye çevirdi yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 20 Nisan 2020; 16:47:39 >

• before kalıbı kullanılıyor genelde
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ben onu sadece bir örnek olarak verdim hocam. Bu ara biraz diyaloglar üzerinden İngilizce çalışıyorum ve düzgün çeviri servisine ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Ben onu sadece bir örnek olarak verdim hocam. Bu ara biraz diyaloglar üzerinden İngilizce çalışıyorum ve düzgün çeviri servisine ihtiyacım var.
    Bildiğim kadarıyla yok.Maalesef öğelerine ayırıp parça parça çalışmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Bildiğim kadarıyla yok.Maalesef öğelerine ayırıp parça parça çalışmak gerekiyor

Alıntıları Göster
    hey deer zodion yuzing whatsapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

hey deer zodion yuzing whatsapp

Alıntıları Göster
    Gavurca konuşma.Günah.Müslümanların dilini konuş.İsmet Özel ne demiş.Müslüman Türk demektir
  • Yandex çeviriyi dene bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Bu mesaj silindi.
    Düzgün konuş koçum haddini bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Gavurca konuşma.Günah.Müslümanların dilini konuş.İsmet Özel ne demiş.Müslüman Türk demektir

Alıntıları Göster
    Kendi kendine hüküm verme.

• microsoftun tercümanını kullan translatetten iyi
  • Günümüzdeki çeviri siteleri bir insan gibi çeviri yapabilecek seviyede değiller. Olsalar bile hiçbir cümle çevirisi genel olarak konuyu, cümlenin geçtiği ortamı bilmeden yapılmamalı. Kendinize bir iyilik yapın ve İngilizce öğrenmeye başlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.