Şimdi Ara

Güzel bir malware temizleme programı öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bu virüs ve malware lerle ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sizden bana yol göstermenizi rica edeceğim.virüs programı olarak crack li falan bi program kullanmak yerine microsoft un kendi ürünü olan windows security essentials ı kullanıyorum sizce yeterli midir?

bir de asıl konuya gelirsek bu virüslerin dışında tabi malware denilen zararlılar var acaba bunları tespit edip bilgisayardan silmek için önerebileceğiniz bi kaç program olursa cok memnun olurum.bilgisayarı yeni aldım sayılır da o yüzden dikkatli kullanmak istiyorum.şimdiden teşekkürler

• sürekli aktif kullanım için eset smart securty 4.2.71.2 yi öneririm, hem pc yi hiç kasmıyor hemde iyi koruyor. antivirüslere crackı zaten bende önermiyorum onun yerine googlda arayarak 1 aydan 6 aya kadar yasal lisans bulup orjinalden farksız kullanabiliyorsun.

bilgisayarı taramak içinse spyware doctor 8 i kullanabilirsin. bununda lisansını googldan arayarak bulabilirsin. gerçi öyle bilmediğin sitelere girmediğin sürece kolay kolay virüs girmez. bide sana ad_block plus ve no script eklentileriyle firefox kullanmanı öneririm. diğer tarayıcılardan çok daha güvenlidir. ama Noscript eklentisini kullanmakta biraz güçlük çekebilirsin ama alıştıktan sonra vazgeçemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 26 Şubat 2011; 17:18:20 >
  • önerileriniz için teşekkür ederim.indirip deneyeceğim.peki bu firewall programları ne işe yarıyor ne gibi zararlardan koruyor bilgisayarımızı onun hakkında da bi bilgi verirseniz sevinirim.tabii yine bi yazılım da önerirseniz memnun olurum.gerçe eser smart security de var sanırım firewall olayı ama ne biliyim işte.

başka arkadaşların da önerileri varsa memnun olurum.kolay gelsin
  • eset smart securty de antivirüs-antispyware-antispam-firewall hepsi var. aslında başka bir program gerekmiyor zaten. bu arada eset gibi kaspersky 2011 ve norton securty de önerebilirim ama bunlar eset göre daha çok kasıyor. tabi sistem özelliklerinizin de bu kasmayı belirliyor. firewall güvenlik duvarıdır. kısaca açıklamak gerekirse internet bağlantılarını kontrol eder. pc den internete çıkmak isteyen bir program veya internetten veya ağınızdan pc nize bağlanmak isteyen birini firewall denetler, ve eğer tehlikeli sayılabilecek bir bağlantıysa size uyarı verir. açıkça ben şimdiye kadar hiçbir yararını görmedim ama pcninizin kullanım amacına bağlı olarak işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 26 Şubat 2011; 17:28:57 >
  • anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • malwarebytes anti malware.

üstüne yoktur ve parasızdır.

gugılla bul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.