Şimdi Ara

Güzel Bir Leptop Buldum Fakat Sizede Danışmak İstedım Lütfen Yardımcı Olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en kısa zamanda bi leptop alacagım fakat ne alcagımı bılmıyorum bir tane buldum yenı nesıl oyunları kasma problemı yaratmadan kaldırdımı linki alt tarafa koydum lütfen güzel bir cevap ve acıklayıcı bir cevap atın simdiden teşekkür ederim iyi ramazanlar.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-inspiron-3543-b50f45c-notebook-fiyati,154307.html

• ekran kartı çok düşük seviye minimum 870m ve üstü modellere bakın yeni nesil oyunlar için
  • sekhmet95 S kullanıcısına yanıt
    Bütcem 1700 Tl Tavsiyenız nedir acaba ?
  • asus x550jk 4 gb ramli olan modeli 1800 lira olması lazım. Rami sonradan arttırabilirsin.
  • ekran kartı yetersiz , asus x550jk da bakma oda yetersiz.Sözde her şeyi ultrada açtığını söylerler. sanırsın Titanx. uyduruk kart işte witcher 3 de low da 35 veriyor mu belli değil.Benim laptobu netten izledim gta 5 her şeyi ultraya dayıyor çözünürlük hd de ben hd de medium a dayıyamıyorum ki doğrusu bu notebookcheck e göre. videoya lafa güvenmeyin . Notebookcheck ten fps lere bakın ona göre alın. 850m ddr3 dediğim sitede yok ondan %30 daha iyi olan 850m ddr5 var.

Sen galina yenisin buralarda öncelikle hoş geldin.Sana şunu söyleyim bundan 8 ay önce falan 2500 liranın altıyla kimse düşük seviye gaming aramazdı. bizde derdik zaten bütçenin ne olduğunu.Bu aralar 840m oyun kartı gibi bi algı olduğu için 1700 e gaming alacağına inanan bi kitle oluştu. alırsın oyunları bu sene lowda oynarsın ama seneye iptal. gaming dediğin bu sene high a dayatacak laptop olmalı. ben sana kesinlikle masaüstü öneririm. gaming performansı alman için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 28 Haziran 2015; 0:58:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Laptop satıyorum 900 liraya gta 5 i orta ayarlarda oynadım bitirdim 5-6 saat oynadıktan sonra ısındığı için ufak kasmalar oluyodu onuda harici fan alarak geçirdim özellikleri İŞLEMCİ
    Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ
    Intel Core i5
    RAM
    4 GB DDR3 1600 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK
    500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ
    Windows 7
    EKRAN KARTI
    NVIDIA GeForce GT 635M Max. 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU
    15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
    1366 x 768
    SES ÇIKIŞI
    Stereo
  • feederman F kullanıcısına yanıt
    Marka ve Fotorafları rica edebilirmyiim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren8566

Marka ve Fotorafları rica edebilirmyiim ?

209668488 sahibinden deki ilan numarasi bu get li fiyati 880 lira eğer ilani bulamazsaniz linkinide atarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.