Şimdi Ara

Güzel bi kız olmak isterdim bee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muhittin dayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF1E67A65 -- 5 Mayıs 2016; 14:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de tecavüze uğrama ihtimalini aklına getirip öyle düşün bakalım yine güzel bir kız olmayı isteyecek misin

• iyi semtler harici (belki oralarda bile) taciz ve tecavüz riski çok yüksek. bu ülkede dişi olmak zor

• Ne saçma görüş. Güzel kız olsan da yine pasif durumda beklemen gerekecek çoğu zaman, biriyle ilgilensen ortalıkta kaşar diyen insanlar türeyecek, birini reddetse kezban, bir yerleri kalkmış diyecekler, kıza hiçbir şekilde rahat yok ülkede. Onun yerine yakışıklı, boyu posu yerinde bir erkek olmayı istesen her şeyi yapabilirsin. Erkek egemen ülkede kadın olmayı isteyecek kadar kötü durumda olanları görmek üzücü.
  • aynen pnp zengın mutahıt yaslı bır koca bulurdum.mırastan kalan paraylada yurtdısına kacardım.
  • kız olsan sadece dış görünüşüne önem veren kültürsüz, saçma sapan bir tip olurdun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün kuzenlerin yazlığındaydık. 7 kişilik güzel bir genç kız grubu var evde. 4 tanesi kuzenim, biri ablam, diğerleri siteden arkadaşlar...

Yakınlarda festival gibi bir olay vardı, ona gitmek istediler. Saat 21 civarı. Dayım, katiyen olmaz dedi. Kızlar bir süre direttikten sonra dayım bana baktı: "Sen de gidersen olur." dedi.

Cinsiyet eşitsizliğine mi üzülsem, hiç sevmediğim ortamlara gireceğime mi yansam; kızları eğlenceden mahrum bırakacak olmanın vicdan azabını mı yaşasam bilemedim. Dolayısıyla (mecburen) kabul ettim.

Bu da böyle bir anımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıro, hırbo hayvanatların olmadığı ve gece hayatı gayet iyi bir ülkede olsaydın o zaman zevkli olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ne saçma görüş. Güzel kız olsan da yine pasif durumda beklemen gerekecek çoğu zaman, biriyle ilgilensen ortalıkta kaşar diyen insanlar türeyecek, birini reddetse kezban, bir yerleri kalkmış diyecekler, kıza hiçbir şekilde rahat yok ülkede. Onun yerine yakışıklı, boyu posu yerinde bir erkek olmayı istesen her şeyi yapabilirsin. Erkek egemen ülkede kadın olmayı isteyecek kadar kötü durumda olanları görmek üzücü.

Gören de kadınlar için görüldüğü yerde vurulsun diye kanun var sanacak. İki cinsiyetin de kendine göre zorlukları var. Elit gibi konuşup + peşinde koşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ne saçma görüş. Güzel kız olsan da yine pasif durumda beklemen gerekecek çoğu zaman, biriyle ilgilensen ortalıkta kaşar diyen insanlar türeyecek, birini reddetse kezban, bir yerleri kalkmış diyecekler, kıza hiçbir şekilde rahat yok ülkede. Onun yerine yakışıklı, boyu posu yerinde bir erkek olmayı istesen her şeyi yapabilirsin. Erkek egemen ülkede kadın olmayı isteyecek kadar kötü durumda olanları görmek üzücü.

Gören de kadınlar için görüldüğü yerde vurulsun diye kanun var sanacak. İki cinsiyetin de kendine göre zorlukları var. Elit gibi konuşup + peşinde koşmaya gerek yok.

Bitti mi cumhuriyet

• Kız olsan çirkin kız olma ihtimalin daha yüksekti. Boşver çirkin erkek olmak çirkin kız olmaktan iyidir, çalışıp iyi bir gelire sahip olup yine istediklerini elde etme imkanın var.
  • Hırslı Liseli kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı bir erkek olursanda zevk alırsın hemde kat kat

• hem yakışıklı bir erkeğim, hem güzel bir kızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

hem yakışıklı bir erkeğim, hem güzel bir kızım

• şuan sokakta çirkin kız çok az ...
    istanbulda yaşıyorum şirinevlerdeydim bu gun
    bakımlı olmaları yetiyor kızlara
    boyalarla zaten level atlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

hem yakışıklı bir erkeğim, hem güzel bir kızım

takam kafama hocam bende anlamadım
  • God lv Trap olmak isterdim

İkisi birden

• Kız mı daha baskın erkek mi peki :D ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.