Bildirim
güvenlik kodu sorunum var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bazı telefoncularda maalesef güvenlik kodu kıran gösteren programlar var kardeşim. Mesaj vs lerinizde çok mahzurlu şeyler yoktur umarım. Orta mahzurlular için şimdiden babana yolunu yap istersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 yaşındayım ve arkadaşın baskısıyla bi kızla cinsel ilişkiyi konuşmuştuk babam beni öldürecek -
Evladım, cinselliği bu yaşta konuşman normal hepimiz hatta baban da o yaşlarda merak etmiş konuşmuştur. O denli panik olma babanın buna çok kızacağını zannetmem o nedenle. Yine de bir akıl vereyim anneler iyidir annene az anlat konuyu annen halleder bence.
inşallah babamda senin gibi düşünür annemin tarafına geçmeyi denicem ailenin tek erkek çocuğu olmam inşallah bana birşey kazandırır -
Korkma evlat. Hepimiz insanız senin yaşlarda merak ve ilgi normal, babanın fazla kızacağını zannetmem.
Bu yaşlarda hangi birimiz yapmadık ki baban anlayış göstermeli
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- supersu root kaldırma
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- donanım katmanlarını devre dışı bırak nedir
- g518 general mobile
- telefonun yapım aşamaları
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X