Şimdi Ara

güvenlik kodu sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14 yaşındayım zorunlu olarak yatılı gittiğim kuran kursundan atıldım babam telefonumu aldı telefonumun güvenlik kodunu söylemedim açtırıcam bütün mesajlarını okucam dedi telefona format atmadan güvenlik kodu kaldırılabiliyormu lütfen acil cevap atın . telefonumun modeli Discovery Elite

• Bazı telefoncularda maalesef güvenlik kodu kıran gösteren programlar var kardeşim. Mesaj vs lerinizde çok mahzurlu şeyler yoktur umarım. Orta mahzurlular için şimdiden babana yolunu yap istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşındayım ve arkadaşın baskısıyla bi kızla cinsel ilişkiyi konuşmuştuk babam beni öldürecek
  • Evladım, cinselliği bu yaşta konuşman normal hepimiz hatta baban da o yaşlarda merak etmiş konuşmuştur. O denli panik olma babanın buna çok kızacağını zannetmem o nedenle. Yine de bir akıl vereyim anneler iyidir annene az anlat konuyu annen halleder bence.

• inşallah babamda senin gibi düşünür annemin tarafına geçmeyi denicem ailenin tek erkek çocuğu olmam inşallah bana birşey kazandırır
  • Korkma evlat. Hepimiz insanız senin yaşlarda merak ve ilgi normal, babanın fazla kızacağını zannetmem.

• Bu yaşlarda hangi birimiz yapmadık ki baban anlayış göstermeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.