Şimdi Ara

Güvenlik düzeyim sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye format atıp güvenlik yazılımları kurdum.Sizce bunlar nasıl

Avira AntiVir Premium+Spybot Search&Destroy+Ashampoo Firewall

Sizce pc virüs saldırılarına dayanırmı bu programlarla.

• Ashampoo çok dayanamaz.Comodo kullandın mı bilmiyorum ama Comodo dene derim.Ashampoo leak testlerde de audit te de çakılıyor malesef.
    "Comodo denedim zor" dersen,Online Armor Free,Netveda Safety.Net veya PcTools Firewall (bunlarda çakılır ama Ashampoo dan daha dayanıklıdır.) öneririm.Bunlar ücretsizdir ve kullanımı kolaydır.
    Diğer programlar yeterli düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Haziran 2008; 21:58:42 >
  • comodo kullandım bir zamanlar fakat pro sürüm olsa bir işime yarar diye düşünüyorum.Bu yüzden dandik de olsa ashampoo yu kurdum.Dediğim gibi comodo nun hormonlu halini bulsam onu kullanırım.Ashampoo windows un güvenlik duvarından iyimidir.
  • Comodo Pro zaten ücretsiz.Pro yazısı ilk çıktığında yoktu.Sonradan eklendi.Hormonlu halinin içinde V-Smart var ki ona da gerek yok zaten.V-Smart,virüs programı.O yüzden ihtiyacın yok ona.Kurabilirsin Comodo yu.Çıktığından beri ücretsiz program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Haziran 2008; 22:06:03 >
  • Ben şimdi comodo yu indiriyorum.Bu comodo ücretsiz olduğu için özellik kısıtlamaları varmıdır.
  • Hayır.Tamamen ücretsiz olduğu için öyle bir durum yok.Doctus ta resimli ayarların olduğu bölüm var ama şu an sitede sorun var.Açılmıyor.Açıldığında ayarları vereceğim.
  • Programı indirip kurdum.Belirli programlar için kural oluşturabilirmiyiz.Bazı programlara ötüyor.Ve sürekli izin ver yazısına tıklamak zorunda kalıyorum.Varmıdır bir ayarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Hangi donanım sizce ???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sys. Tray de iken üstüne sağ tıkla, Balloon Popup ı kapatırsan sürekli ötmez.Ayrıca firewall u ve Defense+ ı Learning Mode a alırsan daha az soru sorar.
    Kural oluşturabilirsin de şu an menüyü hatırlamıyorum.Bende 2.4 sürümü var.3.0 ın menüleri farklı biraz.
  • 2008 'in iyi Firewall'larına şuradan bakabilirsin :http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/
    2008 'in iyi Antivirüs'larına şuradan bakabilirsin :http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

Arkadaşlar pc ye format atıp güvenlik yazılımları kurdum.Sizce bunlar nasıl

Avira AntiVir Premium+Spybot Search&Destroy+Ashampoo Firewall

Sizce pc virüs saldırılarına dayanırmı bu programlarla.

yeterli bence ama arkadaşların uyarılarını dikkate al
  • Bence bu kadar güvenliğe gerek yok.Beni Anti-Virüsüm sadece indirdiğim dosyada virüs veya spyware bulunup bulunmadığını bana bildirsin yeter.Zaten Hack,warez,crack... sitelerinden dolaşmıyosan bence gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afk07

Bence bu kadar güvenliğe gerek yok.Beni Anti-Virüsüm sadece indirdiğim dosyada virüs veya spyware bulunup bulunmadığını bana bildirsin yeter.Zaten Hack,warez,crack... sitelerinden dolaşmıyosan bence gerek yok.

bazı arkadaslar cok ayrıntıya gırıyor valla guvenlık konusunda bu kadar anlamıyom ben:(

kasperskym acık, guvenlık duvarım var oyle takılıyorum.sorun olcagını sanmıyorm
  • jetico cok basariliydi bana gore, cok memnundum. yinede fikir olsun derseniz asagidaki linkleri inceleyebilirsiniz.

firewall leak tester guncel sonuclar yok, fakat matousec'in yapmis oldugu bir challenge var.
    sonuclara asagidaki linklerden ulasabilirsiniz.

results
    interpretation of results
    detailed results
    firewalls-ratings

• quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

Orjinalden alıntı: afk07

Bence bu kadar güvenliğe gerek yok.Beni Anti-Virüsüm sadece indirdiğim dosyada virüs veya spyware bulunup bulunmadığını bana bildirsin yeter.Zaten Hack,warez,crack... sitelerinden dolaşmıyosan bence gerek yok.

bazı arkadaslar cok ayrıntıya gırıyor valla guvenlık konusunda bu kadar anlamıyom ben:(

kasperskym acık, guvenlık duvarım var oyle takılıyorum.sorun olcagını sanmıyorm

istediğin programı kur her türlü giriyorlar pc'ye...

o yüzden 2 ayda 1 format

• @video graphics array
    Jetico çok güzeldi.Eski başarısını yakalayamıyor bir türlü.Halbuki zamanında Comoda ya kafa tutabilen tek programdı.Birde jetico,acemi kullanıcılar için kolay değil.Çünkü herşeyde izin istiyor.Comodo da bunların ayarları var kapatabiliyorsun ama Jetico öyle değil.Aşırı derecede soru sorar.Daha çok uzmanlar için bir program.Eski başarısı olmasa da hala sevdiğim firewall lardan biridir.Bir müddet kullanmıştım ve memnundum.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Fakat tedbiri elden bırakmamak lazım.Her an herşey olabilir.
  • güvenmediğin sitelere girme ve güvenmediği dosyaları indirme nette gördüğün herşeye tıklama yeter bende sadece indirdiğim dosyaları taratmak için bitdefender free var o kadar onun yanında combofix diye bişi var ufak virüsleri götürüyo xp yi temizlio zaten ikiside sen söleyince devrede anlık koruma yok bende
  • @BrooklynZU
    her konuda hak veriyorum, hala kullanilabilecegine inaniyorum, tabii rule based olmasi nedeniyle bir cok kisi tarafindan kullanimi zor yorumunu alacaktir diye tahmin ediyorum.
  • Tabiki bence de hala kullanılabilir.Ama dediğim gibi,firewall bilgisi olmayan kişilerin uzak durması gereken bir program.Çünkü çok soru sorduğundan neye izin verip neye izin vermeyeceğini bilmesi lazım onu kullanan kişinin.Gerekli izinler atandığında çok sormuyor ama her program için ayrı ayrı kural atamak gerekiyor.Aksi taktirde soruyor hepsine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.