Şimdi Ara

Güvenli kitap siparişi verebileceğiniz internet mağazaları neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
14
Favori
92.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Listede bulunan internet mağazaları ile ilgili detaylı görüşlerinizi yorum veya mesaj olarak iletirseniz konuya ekleyebilirim.


    Son 1 yıl içinde farklı yollarla birçok kitap satın aldım. Bazen internetten sipariş verdim, bazen de bizzat kitapçılardan satın aldım. Konuyu açmamda ki sebepte kitap satın almak isteyenlere bu konu hakkında yardımcı olmak. Sizlerde tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
    Öncelikle her ne şekilde olursa olsun kitapları internetten almanızda yarar var. Çünkü kitap fiyatları kitapçılarda hem daha pahalı hemde bir sorun olduğunda geri iadede çok fazla sıkıntı yaratıyorlar.
    Son 1 yıl içinde düzenli olarak şu 3 internet mağazasından alışveriş yaptım;
    1 - D&R (www.dr.com.tr )
    Bence gözü kapalı kitap siparişi verebileceğiniz bir mağaza. Hem etiket fiyatı üzerinden %25 indirim yapıyorlar. Hemde kargo ücreti çok makul bir fiyat. Bunun yanı sıra düzenli olarak günün fırsatlarını takip ederseniz popüler kitapları cazip fiyatlarla alabilirsiniz.
    Bunların yanı sıra kitapları hediye paketi yaptırdığınızda ücret almamaları bence çok düşünceli bir hareket. Son olarak kitap siparişi verdiğim mağazaların içinde ürün paketlemeye en büyük önemi veren mağaza yine D&R. Özellikle aldığınız ürünlerin zarar görmesini engellemek için kullandıkları BubbleBag'ler çok iyi. Mağlum kargo şirketleri paketleri taşırken çok fazla özen göstermiyorlar. D&R'ın bunu düşünerek bu konuda titizlik göstermesi çok iyi olmuş.
    2 - İdefix ( www.idefix.com )
    İdefix'in diğer iki mağazaya göre biraz daha pahalı bir mağaza olduğunu söyleyebilirim. Yine de bizzat gidip kitapçılardan almaktansa İdefix'den almanız sizin yararınıza olur. %15 - %25 arası değişen indirimleri ve ürün yelpazesi ile aradığınız kitabı bulmakta sıkıntı çekmeyeceksinizdir. Yalnız İdefix'in kargo ücreti konusunda pek insaflığı olduğunu söyleyemem. Bunun yanı sıra birde hediye paketinden ücret almasını ben hakaret ve saygısızlık olarak algılıyorum. Bu yüzden pek fazla alışveriş yapmıyorum ama karar elbetteki sizin. Ancak bu kadar dezavantajın içinde birçok sitede pek rastlayamayacağınız bir avantaj var ki İdefix'i diğerlerinin yanına taşıyor. Eğer set halinde kitaplar okumayı sevenlerdenseniz. İdefix'in set indirimlerini takip etmenizi tavsiye ederim. Çünkü birçok sitede tek tek aldığınızda finansınıza büyük bir darbe indirecek olan kitaplara İdefix'te ki kampanyalardan birisine denk geldiğinizde set halinde alınca çok cazip bir fiyata alabilirsiniz.


    Üyeler tarafından tavsiye edilen internet mağazaları;

    İş Bankası Kültür Yayınları

    6:45 Dükkan

    PTT Kitap

    Nadir Kitap
    Nadir Kitap, genellikle sahafların satış yaptığı bir mağaza olduğu için uzun zamandır basımı yapılmayan veya yasaklanmış kitapları rahatlıkla bulabileceğiniz bir site. Kargo ücreti satıcıdan satıcıya değişiklik göstermekte. Nadir Kitap, güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza.

    Kitap Yurdu
    İnternetten alışveriş yapan kişilerin en çok tercih ettiği sitelerden bir diğeri de Kitap Yurdu. Güvenilirliğini ispatlamış olan bu site %20 ile %30 arasında değişen indirimleri ile müşterinin kesesini düşünüyor. Bunun yanı sıra alışveriş yaptıkça kazandığınız puanları kullanarak kitap alabilme olanağı sağlıyor. Kitap Yurdu, gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza.

    Oku Oku
    Birçok üyenin güvenerek alışveriş yaptığı bir site. Hem fiyatı uygun hem siparişlerin paketlenmesi iyi. Siparişiniz tıpkı D&R'daki gibi BubbleBag içinde geliyor. Kampanya dahilindeki bazı kitaplarda kargo ücreti alınmamakta.

    Kabalcı
    Kabalcı Yayınevi'ne ait olan bu site internetten kitap alışverişlerinde birçok okurun güvenini çoktan kazanmış. Özellikle firmanın ürünü müşteriye ulaştırma hızı takdire şayan bir davranış. Aradığınız kitaba hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz bir site.

    İlk Nokta
    İthaki Yayınları'na ait bu site Fantastik - Edebiyat okurlarının severek alışveriş yapacağı bir adres. İthaki Yayınları'na ait kitapları internet üzerinden en ucuza alabileceğiniz site olmakla birlikte gerçekten güvenilirde bir site. Bedava kargo kampanyası ile müşteriyi kendisine çekmekle birlikte ilk kez internetten alışveriş yapacaklar için kapıda ödeme seçeneğide sunuyor.

    Biraz Oku
    Açılalı henüz 6 ay olmasına rağmen çok iyi yolda olan bir site. Birçok site gibi kitapları satın almadan okuma fırsatı da tanıyor. Alışveriş sonrası ödemelerinizi teslimattada yapabilirsiniz.

    Kitap Store
    Tüm yayınevlerine ait kitapları indirimli olarak satın alabileceğiniz ve kısa sürede elinize ulaşabileceği bir internet sitesi. Bilge Kitap Kulübü, 35 senedir aktif faaliyetini sürdüren, ülkemizin en etkin kitap dağıtım şirketlerinden biridir. KitapStore 2002 yılında siz kitap severlere daha iyi hizmet verebilmek için kurulmuştur.

    Hobi Vizyon

    Yardımcı Kitaplar

    BKM Kitap

    Kariyer Kitapları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayalp -- 8 Ocak 2021; 10:8:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Faydalı bir başlık ve yeterli bilgilendirme için teşekkürler. dr.com.tr sitesi hesaplı olmakla birlikte paketleme mükemmel ve kargo ücreti çok iyi. Ayrıca dil kitaplarını(İspanyolca) en hesaplı bulduğum site yine bu site. Diğer ikisinden alışveriş yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
    www.hepsiburada.com sitesi hesaplı olmakla birlikte kargo kampanyasına denk gelmezseniz kargo ücreti uygun olmuyor. Tedarik sürelerinde az da olsa sıkıntı yaşanabilmekte. 1 sefer tercih ettiğimwww.kitapyurdu.com sitesinden de paketleme, kargo ücreti ve tedarik süresinde memnun kaldım. Son olarak dawww.nadirkitap.com sitesinden bahsetmek istiyorum: benim gibi, stokta bulunmayan, satış dışı bırakılan kitapları bulmak istiyorsanız ve 30-50 yıl öncesinin kitaplarını arıyorsanız aradığınız adrestir. Sahaflar satış yaptığı için kargo ücreti değişebilmekte. Örneğin, a sahafı 5 kitabı 5 tlye yollarken b sahafı 1 kitabı aynı mesafede 8 tlye yollayabiliyor. Paketlemede ise gayet memnun edici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 24 Haziran 2012; 20:22:29 >




  • ilknokta.com da çok iyi bir site tavsiye ederim.
  • Öncelikle amacım konuyu sürekli canlı tutmak. Bu yüzden bu mağazalarla ilgili herhangi bir sorununuz veya şikayetiniz olursa buraya yazabilirsiniz. Böylelikle insanlar bu mağazaların sadece artılarını değil eksilerini de görmüş olurlar.

    @iztuzu önerdiğin sayfalar için teşekkür ederim. Özelliklewww.nadirkitap.com çok işime yarayacak. Babam sürekli eski siyasi kitaplar okuduğu için bazen aradığı kitapları bulmakta zorlanıyorum. Nadir kitap bu konuda çok işime yarayacak. :)

    @Rodinwww.ilknokta.com'u çok fazla duydum ancak daha önce hiç alışveriş yapmadım. Umarım birgün ordan da kitap siparişi veririm. Önerini dikkate alacağım. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başlığın 3-5 yorumluk nefesi olmasından ziyade güncel olması gerekiyor. Alışveriş yapan arkadaşlar olumlu - olumsuz sonuçları yazarlarsa ve sitelerdeki özellikle indirim kampanyalarından haberler yer alırsa gayet hoş olur.
  • idefix bugüne kadar bir çok kitap aldım sıkıntı yaşamadım.
  • http://www.insankitap.com/

    Tavsiye ederim. Bir çok kitap aldım ve sıkıntı yaşamadım.
    Müşteri temsilcileride gayet yardımsever. Bir şey sormak için mail attığınızda kısa sürede cevaplıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurayalp

    Öncelikle amacım konuyu sürekli canlı tutmak. Bu yüzden bu mağazalarla ilgili herhangi bir sorununuz veya şikayetiniz olursa buraya yazabilirsiniz. Böylelikle insanlar bu mağazaların sadece artılarını değil eksilerini de görmüş olurlar.

    @iztuzu önerdiğin sayfalar için teşekkür ederim. Özelliklewww.nadirkitap.com çok işime yarayacak. Babam sürekli eski siyasi kitaplar okuduğu için bazen aradığı kitapları bulmakta zorlanıyorum. Nadir kitap bu konuda çok işime yarayacak. :)

    @Rodinwww.ilknokta.com'u çok fazla duydum ancak daha önce hiç alışveriş yapmadım. Umarım birgün ordan da kitap siparişi veririm. Önerini dikkate alacağım. ;)

    Size zahmet olacak, önerilen tüm siteleri ilk mesajda maddelendirirseniz, hatta 1-2 cümlelik +/-'li notlar düşerseniz bilgilendiricilik yönü artar.




  • O zaman şöyle yapalım. Sadece artılarıyla değil eksileriyle birlikte ilk mesajda bulunmasını istediğiniz siteleri yazarsanız ben yorumunuzu mesajıma eklerim. Sadece güvenilir siteleri değil, uzak durulması gereken siteleri de yazarsanız insanları uyarmış oluruz.
    Yorumlarınızı pm atabilir veya yoruma yazabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Idefix'ten alışveriş yapıyorum. Bir keresinde ürün hasarlı gelmişti. Geri göndermiş, kargo ücretini de ben ödemiştim. Sonra kargo ücretini verdiğimi belirtince bana anında hediye kitap yollamışlardı. ben Idefix'ten memnunum. Tek dezavantajı biraz pahalı olması. Dolayısı ile en azından 5-6 tane kitap almalısınız ki kara geçesiniz.
  • Kitapyurdu.com harici bir yerden kitap aldığımı hatırlamıyorum. Bu zamana kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Biriken puanlar, piyasaya göre ucuz olması, kargo ücreti yerine 12 adet tükenmez kalem, kitap ayıracı, kargo ödeyen kitaplar gibi kampanyalar, kitap çeşitliliği...vs özelliklerinden dolayı tek tercihim burası oldu.
  • Nadir Kitap ve Kitap Yurdu yoruma eklendi.
    Önerebileceğiniz veya uzak durulması gerektiğini düşündüğünüz internet mağazalarını bizimle paylaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Tl üzeri alışveriş yapana kargo bedava gibi kampanyası olan site var mı?

    Bi yardımcı olursanız sevinicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrem'

    30 Tl üzeri alışveriş yapana kargo bedava gibi kampanyası olan site var mı?

    Bi yardımcı olursanız sevinicem

    30 TL üzeri kargo bedava olan bir site yok. Genel olark birçok sitede 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava. Kargo ücreti sizin için problemse eğer D&R'da Yurtiçi Kargo ücreti 3.5 TL. Kitap Okusakta PTT Kargo ücreti 2.5 TL. Bu iki siteden herhangi birinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • şu ana kadar 3 kere ilknokta.com 1 kere de DR.com dan alışveriş yaptım. ikisinden de oldukça memnun kaldım.

    -ilknoktada 4 TL fazladan ödeyerek kapıda ödeme yapabiliyorsunuz ve bazen %50 indirimli kitaplar oluyor almıştım kral katili güncesini.

    -DR fiyatları bakımından çok uygun. 50 TL üzeri kargo bedava. şu aralar anasayfasında da yazdığı gibi 25TL üzeri kargo bedava. ilknoktada %50 indirimli olmadıktan sonra DR'ı tek geçerim.

    kitapyurdu-idefix falan çok pahalı geldi bana. 1-2 kitapta farketmiyor da 3-5 kitap alırsanız totalde 10-15 lira pahalı bunlar DR'a göre. Ayrıca flash bellek aldım DR'den HB'den falan ucuz. bakalım yolda:)
  • maxkitap.com'u tavsiye ederim. İlk alışverişimi gerçekleştirdim gayet memnun kaldım.

    +ları: Şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyatlara sahipler. Maxpara kazanıyorsunuz kazandığınız paralarla bedava alışveriş yapabilirsiniz. Kitap günlüğü oluşturarak okuduğunuz kitapları kaydederseniz size uygun kitap tavsiyeleri oluyor. 75 tl ve üzeri kargo bedava(kargo ödeyen kitaplar da mevcut). Kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz.

    -leri: İlk siparişim bugün elime geçti. Kitapları muhafaza etmeden kargolamışlar. Benimkilerde sorun yoktu ama kitaplar yıpranabilir. Taksit seçeneği tek Bonus kart için mevcut.

    Ekleme: Kazanılan Maxparaların süresi yokmuş. Site yayın hayatına devam ettiği sürece kullanılabiliyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hchinaski -- 26 Haziran 2012; 11:58:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jnic

    maxkitap.com'u tavsiye ederim. İlk alışverişimi gerçekleştirdim gayet memnun kaldım.

    +ları: Şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyatlara sahipler. Maxpara kazanıyorsunuz kazandığınız paralarla bedava alışveriş yapabilirsiniz. Kitap günlüğü oluşturarak okuduğunuz kitapları kaydederseniz size uygun kitap tavsiyeleri oluyor. 75 tl ve üzeri kargo bedava(kargo ödeyen kitaplar da mevcut). Kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz.

    -leri: İlk siparişim bugün elime geçti. Kitapları muhafaza etmeden kargolamışlar. Benimkilerde sorun yoktu ama kitaplar yıpranabilir. Taksit seçeneği tek Bonus kart için mevcut.


    Maxpara olayı güzel de geçerliliği 1 hafta 1 ay gibi kısa bir zaman dilimi ise pek esprisi olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurayalp

    quote:

    Orijinalden alıntı: İrem'

    30 Tl üzeri alışveriş yapana kargo bedava gibi kampanyası olan site var mı?

    Bi yardımcı olursanız sevinicem

    30 TL üzeri kargo bedava olan bir site yok. Genel olark birçok sitede 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava. Kargo ücreti sizin için problemse eğer D&R'da Yurtiçi Kargo ücreti 3.5 TL. Kitap Okusakta PTT Kargo ücreti 2.5 TL. Bu iki siteden herhangi birinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    Teşekkür ederim. Sorun olacağından değil ama kargo parasına bir kitap daha almayı tercih ederim . Kitap kurdu oldum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iztuzu

    quote:

    Orijinalden alıntı: jnic

    maxkitap.com'u tavsiye ederim. İlk alışverişimi gerçekleştirdim gayet memnun kaldım.

    +ları: Şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyatlara sahipler. Maxpara kazanıyorsunuz kazandığınız paralarla bedava alışveriş yapabilirsiniz. Kitap günlüğü oluşturarak okuduğunuz kitapları kaydederseniz size uygun kitap tavsiyeleri oluyor. 75 tl ve üzeri kargo bedava(kargo ödeyen kitaplar da mevcut). Kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz.

    -leri: İlk siparişim bugün elime geçti. Kitapları muhafaza etmeden kargolamışlar. Benimkilerde sorun yoktu ama kitaplar yıpranabilir. Taksit seçeneği tek Bonus kart için mevcut.


    Maxpara olayı güzel de geçerliliği 1 hafta 1 ay gibi kısa bir zaman dilimi ise pek esprisi olmaz.

    Haklısınız ama bu konuda bir bilgim yok maalesef.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrem'
    Teşekkür ederim. Sorun olacağından değil ama kargo parasına bir kitap daha almayı tercih ederim . Kitap kurdu oldum ya

    DR'da normalde 50TL üzerine kargo bedava. Şu an kampanya var 25TL üzeri kargo bedava
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.