Şimdi Ara

Güvenilir, kaliteli Şifre Saklama programı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum, site ve banka şifrelerini saklayabileceğim güzel ve güvenilir bi program önerisine ihtiyacım var.

Ücretli ücretsiz olması önemli değil kullanışlı olsun yeter, birde mümkünde Tr dilide olsun.

• ben kaspersky password manager kullanıyorum çok memnunum yalnız tek sıkıntısı sık sık versiyon atladığı için firefoxda çalışmıyor şuandaki güncel sürümünde. ama ie olsun chrome olsun çok rahat bir kullanışı var mevcut kayıtlı şifreleri tarayıcılardan okuyabiliyor.

edit: tr dil desteği bildiğim kadarıyla yok yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan. -- 24 Eylül 2011; 23:10:43 >
  • AI Roboform kullanıyorum yıllardır. Çok kullanışlı. Online versiyonu ücretsiz ama ben ücretli olan hdd de saklanan versiyonunu kullanıyorum. Chrome 16 ile bile uyumlu, Firefox 6 ya kadar çalışıyor 7 de yakında yaması gelir, çok sık güncelleniyor.
  • Kasperskyı kullanmaya başladım, birde en çok istedğim zaten taşınabilir olmasıydı oda var. Tr değil ama işimi hallediyorum beğendimde güzel gözüküyor.

Birde AI Roboforma bakayım bakalım.

@Resident

AI Roboformda banka şifreleri de saklanabiliyormu?

Bunu şunun için soruyorum, bankaların güvenliği açısından Normal siteler gibi değil 3-4 tane yer girilmesi gerekebiliyor. Mesela Kullanıcı adı, müşteri no, parola vs. Bunların tümünü, ayrı ayrı kaydedebilmemiz mümkünmü?
    Kaspersky Password managerde mümkün olmadıda bu durum, AI Roboformda nasıl merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 25 Eylül 2011; 12:10:29 >
  • Evet ben birçok şifre yazanyeri öyle saklıyorum.
    Roboformda bir adet dosyada o sitenin üstüne yazılmış tüm şifreler şifreli saklanmış oluyor. Tek tuşla doldurup giriyor, hatta siteyi açmaya da gerek yok roboform da sitenin ismini tıklayınca site de açılıyor otomatik dodurup giriyor.
    Sitesinde deneme sürümü var deneme halinde 10 kadar site için saklıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Evet ben birçok şifre yazanyeri öyle saklıyorum.
    Roboformda bir adet dosyada o sitenin üstüne yazılmış tüm şifreler şifreli saklanmış oluyor. Tek tuşla doldurup giriyor, hatta siteyi açmaya da gerek yok roboform da sitenin ismini tıklayınca site de açılıyor otomatik dodurup giriyor.
    Sitesinde deneme sürümü var deneme halinde 10 kadar site için saklıyor sanırım.

Ai Roboform kullanmaya başladım, Teşekkürler güzelmiş beğendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.