Şimdi Ara

Güvender YGS Kolay Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız kardeşim seneye sınava hazırlanacak. Şimdiden çalışmaya başladık beraber. Bu kitap nasıldır? Neden kolay diye bir sıfat eklemişler? YGS için hangi geometri kitabını tavsiye edersiniz? Birey konu anlatım nasıldir birde? Uzun süredir uzak kaldığım için unutmuşum. Zaten kitaplar da değişmiştir.

• Geometrisi kötüyse mutlaka çözsün geliştiriyo gerçekten.Benimde kötüydü çözmüştüm gelişmişti.Aynı şekilde kardeşim 11.sınıfta geometrisi pek iyi değil direk aldırdım :)

Kolay denmesinin nedeni kolay olması.Dediğim gibi geometrisi kötüyse çözsün iyiyse basit gelir.Zaten bildiğim kadarıyla konu anlatımlı satılıyordu.Daha doğrusu özet gibiydi konuyu pek anlatmıyor, formülleri veriyor ki bence bu daha iyi.

Birey'i pek bilmiyorum, sadece kolay geometriyi ve dersane kaynaklarını çözdüm(fem).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 22 Aralık 2011; 21:22:00 >
  • Cevap için teşekkür ederim. Çok kolaysa eğer kesin sıkar. Birey yayınlarına bakayım bir de.
  • FDD nin geometrisi iyidir. Aynı şekilde Karekökünkide
  • Karekök sıfır geometri öneririm tabi bu kitaplar geometri bilgisi zayıf olanlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    apotemi lys deneme mat
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.