Şimdi Ara

Güvender Sınavı Nasıl Geçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Çok Zordu . Türkçeyi Yetiştiremedim .

• Sosyal 0 net.
    Diğerleriyle de 100 netin altına düşme ihtimali bile var.
    Moral bozmaya birebir sınavdı.
  • Zamanı yetiştiremedim ama sanırım genel bir sorun bu. Bence gayet zordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe 5 soru haricinde orta bir sınavdı sosyal ortalamanın üstünde

• geçen senenin güvenderine göre kolaydı. ygs bu güvendere göre bir tık kolay olur bence. kaliteli sorulardı :) 300bin kişi girmiş midir acaba ? umarım çok kişi girmiştir ..
  • Türkçe uzun sürdü 50 dk da bitirdim.Sosyale fazla bakamadım 10-14 soru anca.Mat ve fen benim için her zaman ki gibiydi.
  • Benim alanım TM, sığınacak bir ders bulamadım. Yetişmedi bence hepsi zordu. Özellikle matematik diyeceğim ama diğerleride zordu. Off moral berbat, seneye mezun team.

• Turkcede cok vakit kaybettim uzun sorular vardi. sosyalde muallakta kaldigim sorular oldu. Mat ise bence kolaydi ama ben ygsye yeni basladigim icin 15 tane yapabildim. fen hakkinda bir bilgim yok.

• matematik değil de geometri zordu bence özellikle çember ve analitik soruları çok seçiciydi türkçeyi iyi yapan öne geçer bu sınavda belirleyici büyük ihtimal türkçe olur sosyal genel anlamda kolaydı ama tarih ve coğrafyada birkaç zor soru vardı tmci olduğum için fene pek bakamadım 20 tane işaretledim 17-18 net gelir.
  • Cok kolaydi la

• Özellikle Türkçe zor ve zaman alıcıydı.
    Matematikte problemler özgün ama zaman denemelerinib problemlerine göre 2 tık kolaydı.
    Geometri bana kolay geldi normalde 2 soru işaretlerdim bunda 5 oldu
    Sosyal de ise coğrafyadaki bilgi soruları hariç genel olarak kolaydı.

• Bence çok zor değildi ama biyoloji zorladı.türkçede de çok zaman kaybettim

• Mat ve feni fulle yakin yapmak amaciyla girenler icin zor bi sinavdi. Fen asiri basitti diye yazanlari hicte anlamadim.Zaten osym de bundan zor fen sormaz. Matta eleyici kisim geometriydi bence.Turkce ise sinavin eleyici kismi olur.

• Türkçe->28-30
    Sosyal->30-35
    Matematik->24-27
    Fen->25-28

Net arası bekliyorum..Biyoloji,geometri ve türkçe maçın yıldızlarıydı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe 50 dk mı aldı.Matematik iyidi gayet ama bakalım ne olacak.Fende biyo boş :D Fizik kimya yaptım. sosyaldende 4 tane işaretledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

Mat ve feni fulle yakin yapmak amaciyla girenler icin zor bi sinavdi. Fen asiri basitti diye yazanlari hicte anlamadim.Zaten osym de bundan zor fen sormaz. Matta eleyici kisim geometriydi bence.Turkce ise sinavin eleyici kismi olur.

Fen basit fakat zaman alıcıydı.yoksa sorular zor değildi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Benim alanım TM, sığınacak bir ders bulamadım. Yetişmedi bence hepsi zordu. Özellikle matematik diyeceğim ama diğerleride zordu. Off moral berbat, seneye mezun team.

hemen mezun diyorsunuz sanki mezuna kalınca bişey değişecek bir sınavda hedefinizden bu kadar kolay sapıyorsanız hiç girmeyin bu sene sınava
  • Yanımdaki sınav boyunca offf, ufff, ahh , uhh sesleri bazen de garip garip sesler çıkardı. Bence çok zordu sınav matematik zamanla eşitti. Türkçe, sosyal zamandan zordu .
  • Fen cozmememe ragmen yetismedi dogru duzgun matta bakamadigim 10 soru vardir rahat. Turkce uzun ama oyle zor gelmedi. Sosyalde cok celiskide kaldim din bile uzundu ayrica

• 7 bos kaldi isin garibi dil bilgim iyi olmasina ragmen 2 tane dikkatsizligimi buldum az once matematikten de 2 tane buldum Kim bilir daha ne kadar cikar moral bozdurmayacak :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.