Guti, Holosko ve Hilbert, Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile oynayacağı maç kadrosuna dahil edilmedi.
SporTiVi
sebep?
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
sebep?
Sebep yok.Her zaman kadroda olacaklar diye bir durumda yok bence.Hoca tırnağı olana gitarı veriyor dediği gibi.Alves ve Edu 18 kişilik kadrodaymış.
Holosko'nun son maçlardaki performansı iyiydi... ilginç.
RÜŞTÜ REÇBER İSMAİL KÖYBAŞI MANUEL FERNANDES İBRAHİM TORAMAN TOMAS SİVOK RICARDO QUARESMA VELİ KAVLAK HUGO ALMEIDA MUSTAFA PEKTEMEK MEHMET AURELİO NECİP UYSAL SIMAO SABROSA SİDNEİ FABİAN ERNST EDU EGEMEN KORKMAZ TANJU KAYHAN UMUT KAYA Cenk yok Mehmet yok Alves yok Guti yok
hilbert'le holosko zaten bu takımın oyuncusu değil. guti'yi de kadroya almamak kolay iş değil. sevmeye başladım carvalhal'i
Doğru tercih.Cenk'in hafif sakatlığı varmış.Ondan yoktur kadroda.Öte yandan Necip'i aldığına göre Guti'nin yerine iyileşmiş tamamen Necip.
O kadar adam aldılar sag bekımız yok kadro guzel ama ıste toroman nasıl olucak orda belırsız buyuk maclarda sıkıntı
Cenk muhtemelen sakat ki Umut alınmış kadroya.Mehmet Akyüz alınmamış,izlemek isterdim.Necip iyileşmiş her halde.Onuda ikinci yarı görürüz muhtemelen.
Holosko ve Hilbert hiçbir zaman da kadroda olmasın zaten, doğru karar da Guti'ye şaşırdım açıkçası.
Belki Guti ye küçük bir mesaj vermek istemiş olabilir. Ya da necip fernandes ernst onun yerini doldursa daha ne isteriz ki Guti gibi bi oyuncu var ama ona gerek yok eğer küstürmezse istediği zaman joker gibi kullanabilir.
Cenk kadroya dahil edilmiş arkadaşlar.
Carvalhal olması gerekeni yaptı. Guti yıldız futbolcu diye maç kadrosuna alınmamalı. Forma hak edenin olmalı.
Bence ortasahamız Necip-Ernst-Fernandes üçlüsünden oluşmalı. Daha dinamik ve oyunu çift yönlü oynayan oyuncularla 90 dk boyunca oyunda rakibe üstünlük kurabiliriz.
Çok süper olur. Bence Tel Avive saklanıyor Guti. Çünki dış sahalarda diri bir takım çıkarmanız gereklidir . İç sahalarda ise gutinin kilit isim olarak oynamasını bekliyorum
Ntv de Hakan Gündoğan bağlantısında Guti'nin mutsuz olduğunu belirtti.Genelde boşa konuşmayan bir isim gerçeklik payı yüksek.
guti zaten maç sonuna doğru girse daha iyi olur holosko zaten berbat adam hiç mi hiç iyi değil hilberti zaten bu takıma alanda kabahat anlaşılan carvalhal malın iyisinden anlıyor
Son zamanlarda disiplin problemlerinden dolayı Guti biraz takışmış olabilir. Sonuçta kadro dışı bırakılması ne kadar doğru tartışılır.