Bildirim
gurundıg no frost 540 litre 1359 tl yada vestel statik 1050 tl 528 litre
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahçup
gurundıg marka nofrost 540 litre 1359 tl
çift kapılı dışarıda renkli ekran göstergeli yandan led aydınlatmalı
veya 1050 tl ye vestel statik çift kapılı 528 litre buzdolabı
cam raflı normal çift kapılı buzdolabı vestel
bunların hangisi
neden?
grundıg -
neden gurundıg
iç hacim olarak vestel daha geniş
gurundıg daha az hacimli
350 tl fark vermeye değermi -
tabikide grundig hacime bakma sen vestelden buzdolabı kesinlikle alınmaz -
quote:
neden gurundıg
iç hacim olarak vestel daha geniş
gurundıg daha az hacimli
350 tl fark vermeye değermi
vestel ın buzdolaplarının rafları sık aralıklı sıse dık durmuyor bıde arkası tellı hala -
quote:
Orijinalden alıntı: yağ tenekesi
tabikide grundig hacime bakma sen vestelden buzdolabı kesinlikle alınmaz
kullandınız mı-memnuniyetsizliğiniz giderilmedi mi????? -
quote:
gurundıg marka nofrost 540 litre 1359 tl
çift kapılı dışarıda renkli ekran göstergeli yandan led aydınlatmalı
veya 1050 tl ye vestel statik çift kapılı 528 litre buzdolabı
cam raflı normal çift kapılı buzdolabı vestel
bunların hangisi
neden?
elinde no-frost gibi nimet varken statik almasan daha iyi olur
vestelde no-frost 1099 tlye 454 llitre yetmezmi sana daha büyük hacimli mi olması lazım -
6e7y/m,b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 17:03:57 > -
Vestel ile Grundig kıyaslanmaz. Tartışmasız Grundig
Arçelik Vestel'e göre çok daha önde buzdolabı konusunda.
Çift devre soğutma, 39dB ses seviyesi, LED aydınlatma ve kullanışlı sade iç hacim Grundig'in artılarından.
Benim böyle bir bütçem olsa direkt KGE58AW30N alırım o ayrı. -
quote:
Orijinalden alıntı: sefacavdar
quote:
kullandınız mı-memnuniyetsizliğiniz giderilmedi mi?????
ben arcelik kullaniyorum babaannemlerde vestel var iyi sogutmuyo kapi menteseleri dandik dusme olasiligi cokyuksek ki gozumun onunde koca kapi dustu ya o ayri grundig te arceligin parcalari kullanilmakta ve iscilik olarak arceligin giris urunlerinden cok daha kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gurundıg led aydınlatma değil normal topak ampul aydınlatmalı
gurundıg rumuzu 540 yazıyor ama hacim olayı farklı
hacim etiketleride şaşırtıyor
dolabın üzerinde yapıştırılmış orjinal etiketinde dolap için 409 lt dondurucu için 106 lt yazıyor toplam=515 lt
ancak buzdolabının içinde yapıştırılmış etiketinde buzdolabına 396 lt buzluk için 106 lt yazıyor toplam 502 lt
dolaba akşam baktım kapı kulpları dokunsan kırılacak yani okadar esnek okadar dirayetsiz yanında samsung lg vardı kulpundan tut dolabı havaya kaldır o derece sağlam dirayetli duruyor
biz türkler neden bukadar basit hesaptayız anlamıyorum bu kulpları böyle yapan adı mühendiz başka yerlerini acaba nasıl kirişlemişlerdir acaba insanın aklına soru işareti takılıyor
candoğan beyin dediği gibi herhalde profilo low frosta kayacağım galiba ama gönlüm grundıg 540 no frosttan yana
vestel 530 lt statik 1000 tl ye alabilirim fiyatı makul geliyor!!!
candoğan abi yardım lütfen
500 lt den fazla hacimli olsun eni 70-72 cm olsun sen nedersen o olsun abimsin
hayat şartları malum bütçe :1300 tl ye düştü.
0544-2375778 tlf numaram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 6 Aralık 2012; 12:51:47 >
-
quote:
quote:
yağları eritmeye gitti Allahın fakesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorSalkımlı -- 6 Aralık 2012; 12:53:30 > -
quote:
quote:
quote:
ben arcelik kullaniyorum babaannemlerde vestel var iyi sogutmuyo kapi menteseleri dandik dusme olasiligi cokyuksek ki gozumun onunde koca kapi dustu ya o ayri grundig te arceligin parcalari kullanilmakta ve iscilik olarak arceligin giris urunlerinden cok daha kaliteli
anneanemde var, dedemde var, komşu teyzede var, bırakın bu liseli agızlarını gerçek kullanıcılar yada candogan gibi adamlar yazsınlar senin gibi fakeler değil, ona buna ok at kendin fake hesaplarla ortalıgı karıştır.
arçeligi bozdum servise yaptırdım diyecek kadar dogru, dürüst biri fake amcam.
senin gibi fakelere yer yok burada ya uslubunla adam gibi adam ol yada geldikleri gibi giderleri sana uygularlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rob dö şambır
Ailemde 15+ yıllık bir arçelik statik bende 4-5 yıllık indesit statik dolap var. Her ikisinin de alt tarafında yeterli soğutma olmuyor (kompresör saatlerce çalışıyor ve fatura kabarıyor). Şimdi alacak olsam no-frost alırım.
Aslında elektrik faturası açısından en ideali derin dondurucu ayrı, normal soğutucu ayrı dolap almak(veya bölümleri bağımsız çift kompresörlü dolap olsa). Böyle şeyler ev tipi yok maalesef.
vestel puzzle cıft komprasorlu ayrı ayrı çalısabılıyor.45 db gurultusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 6 Aralık 2012; 14:41:04 > -
500 LT VE ÜZERİ HACİMLİ KAÇPARA? -
al birini vur ötekine -
[jktuntquote:
Orijinalden alıntı: Lazpanyolquote:
Ailemde 15+ yıllık bir arçelik statik bende 4-5 yıllık indesit statik dolap var. Her ikisinin de alt tarafında yeterli soğutma olmuyor (kompresör saatlerce çalışıyor ve fatura kabarıyor). Şimdi alacak olsam no-frost alırım.
Aslında elektrik faturası açısından en ideali derin dondurucu ayrı, normal soğutucu ayrı dolap almak(veya bölümleri bağımsız çift kompresörlü dolap olsa). Böyle şeyler ev tipi yok maalesef.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 17:05:56 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
sırf çift kompresörlü diye 3000tl'ye dolap alamam. zaten onu koyacak mutfak yok.
bir mini derin dondurucu, bir de tek kapılı dolap alsam 1200 tl'yi geçmez. Aynı şey neden birleştirip tek dolapta olmasın?
mantıklı
-
Ben 5480 değil de 5680 modelinden bahsetmiştim. Bu model 74cm ama şu an Grundig'in ürettiği en başarılı model. Bunun dışındaki modellerini ben şahsen almam.
Arçelik hacimleri bol bol abartarak yazar her zaman. Bundan 10 yıl önce 435lt dediği 5233 serisine kasa değişmemesine rağmen bugün 470lt diyor mesela :) Gerçek kıyaslama için net hacimleri baz alın.
Vestel'i ben asla düşünmem; 100-200TL'den kaçayım derken başınızı ağrıtacak dolap almak bence mantıklı değil.
Kısacası Grundig 5680, Bosch KGE58AW30N, Profilo BD3058W3VV, Bosch KDV58VW30N, Profilo BD2058W3VV derim arayışınıza uygun olarak. -
Vestel çift kapılıyı (RT 455 white) 12 sene sorunsuz kullandım. Arka kısmı telli falan değildi. 12 yıl tık demeden çalıştı. Vestel baş ağrıtan bir marka değil. (Bizzat kullanan olarak yorumum.)
Ben olsam statik Vestel alırdım.
Vestelimizi koyduğumuz yer eğik olduğu için kompresör ses yapmaya başladı, servis 300 civarı bir paraya düzelir dedi ama değiştirdik..
Tercihimi bosh A++ sınıfı 520 lt lov frost bir üründen yana kullandım (1350 tl.). No frost almadım; servisteki bir dostum uzun vadede no frostun hava kanallarının pislik yaptığını ve temizlemenin zor olduğunu söylemişti.
http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/low-frost/KDV58VW30N.html
Vestelden korkma. Bence no frosta da gerek yok.. Karar sizin, hayırlı olsun.
Benzer içerikler
- en iyi buzdolabı motoru hangisi
- low frost ne demek
- arçelik no frost buzdolabı alt kısmı soğutmuyor
- açık kapalı işareti
- yiyeceklere sinen buzluk kokusu nasıl giderilir
- derin dondurucu yorumları
- en iyi buzdolabı markası
- dünyanın en iyi beyaz eşya markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X