Şimdi Ara

Gürültü şikayetleri ciddiye alınıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 19 Nisan 2017; 22:22:21 >

• Dükkanlarına molotof at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 numaralı düşünce işe yaratabilir ama sizin şikayet ettiğinizi öğrenmemeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 28 Mart 2015; 14:28:22 >
  • Hepsini dene hocam. Ama bu tiplere bulaşmadan, izini belli etmeden hallet.

• Welcome to Turkey
    Adalet desen yok
    Krizden insanlar diplomalarini yakiyorlar
    Kurtler icin kanal aciliyor kurtlerinde cokda ***inde devletten nefret edilmesin
    diye cezada kesilmiyor
    Hadi onu gectim insanlarin ozgurlugunu kisitlamak yasal suc degil mi
    Peki neden bu tur durumlar oluyor tabiki sorulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

Hepsini dene hocam. Ama bu tiplere bulaşmadan, izini belli etmeden hallet.
    Zaten ben kavga için 3 kişi bulsam da dalsak bunlar beş dakika içinde en az yirmi tane adam toplarlar. Komşu dükkanların çoğu kendi memleketlerinden bu itlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 28 Mart 2015; 14:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

Zaten ben kavga için 3 kişi bulsam da dalsak bunlar beş dakika içinde en az yirmi tane adam toplarlar. Komşu dükkanların çoğu kendi memleketlerinden bu itlerin.

1 - 2 - 3 - 4 yolu da dene. İşini şansa bırakma. Olmadı, sende gürültü yap. Sesi son yap. Örneğin adamın görüşünü bul, mesela diyelim Chp liyse, Akp nin şarkısını aç. Akp liyse, Chp nin şarkısını açmak gibi yollar deneye bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7015A580

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

1 - 2 - 3 - 4 yolu da dene. İşini şansa bırakma. Olmadı, sende gürültü yap. Sesi son yap. Örneğin adamın görüşünü bul, mesela diyelim Chp liyse, Akp nin şarkısını aç. Akp liyse, Chp nin şarkısını açmak gibi yollar deneye bilirsin.

Alıntıları Göster
    Heepsini okumadım ama biz arkadaşlarla yazlıktayken biraz gürültülü müzik dinliyorduk. Jandarma geldi, ''Ortam güzelmiş beyler ama şikayet var biraz kısın, ceza yazmak zorunda kalmayayım.'' dedi. Yani şikayet edin polise geliyor ceza falan yazıyor ikinci üçüncüde.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Heepsini okumadım ama biz arkadaşlarla yazlıktayken biraz gürültülü müzik dinliyorduk. Jandarma geldi, ''Ortam güzelmiş beyler ama şikayet var biraz kısın, ceza yazmak zorunda kalmayayım.'' dedi. Yani şikayet edin polise geliyor ceza falan yazıyor ikinci üçüncüde.

Alıntıları Göster
    polis geliyor uyarıyor 2-3 defa olursa da ceza yazıyor. gayet de güzel ciddiye alınıyor. hele binadayken komşular falan rahatsız oluyorlarlsa 2-3 aile arasa yeterli. ben dışarda drift atan apaçi tayfa için aramıştım 5 dakika da geldi. 1 hafta sonra bi kere daha oldu yine aradım. daha da görmedim elemanları.

• Carnage86 C kullanıcısına yanıt
    Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)'e attığın her yazı dikkate alınıyor hocam. Bizzat çok şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

polis geliyor uyarıyor 2-3 defa olursa da ceza yazıyor. gayet de güzel ciddiye alınıyor. hele binadayken komşular falan rahatsız oluyorlarlsa 2-3 aile arasa yeterli. ben dışarda drift atan apaçi tayfa için aramıştım 5 dakika da geldi. 1 hafta sonra bi kere daha oldu yine aradım. daha da görmedim elemanları.

Alıntıları Göster
    Bizim de karşı apartmanın bodrum katında konfeksiyon atölyesi var sabahın köründe kürtçe müzik çalmaya başlıyorlar akşama kadar hiç susmuyor. Bir gün uykumdan uyandır bende açtım hem ait olduğum belediyeye mail attı hemde İBB'ye mail attım, yaklaşık bir hafta içinde arka arkaya gelmişler. Uyarmışlar ve şikayet devam ederse dükkanınızı kapatır demişler.

Ama dikkat et şikayet ettiğini kimseye söyleme(en yakın arkadaşın bile olsa). Yoksa bir şekilde kulaklarına gider canını yakabilirler. Beni şikayet ettiğimi duymuşlar ve kim olduğumu öğrenmeye çalışmışlar. Böyle birşeyle karşılaşınca gidip konuşmak zorunda kaldık. Neyse ki birşey olmadan kapandı konu. Şuanda yine arada sırada müzik çalışıyorlar ama kısık seste.

• Ah hocam ah neler cektik biz ailece o kafelerden,o yuzden cok iyi anliyorum sizi. Sabahlara kdr ses gelirdi,uyuyamazdik babam asagi inecek de serefsizler ona zarar verecek die ne korkardim sinir hastasi olduk hepimiz hala uyku problemlerim devam edio,ne ders calisabiliyordum ne yatip dinleneniliyordum az dua etmedim zamaninda cikip gitsinler die,sizin tabir ettiginiz kisilerdi bi sey yapamadik biz de. Allahtan sonralari is yapamamaya basladilarda basip gitti serefsizler,simdilerde bile evlerin altinda cafe gordum mu ust katindakiler icin uzuluorum,Allah sabir versin diorum ve o cafe lere gitmiorum. Ne diyeyim ki hocam bu ulkede kanun filan hikaye polis cagirirsin polise rusvet verirler kurtulurlar,mahkemeye verirsin sonra seni tenhada skistrip canina kastederler sokakta araban filan varsa ona zarar verirler boyle iste kanun,hukuk yok bizim ulkede o yuzden Allah size sabir versin demekten ve cafenin tez zamanda kapanmasini temenni etmekten baska bi sey gelmiyor elimden

• "Ne yaparsan yap kimseye söyleme" diye akıl veriyoruz şuraya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

"Ne yaparsan yap kimseye söyleme" diye akıl veriyoruz şuraya bak.
    Tahminimce adamlar malum ırk doğru mu ?
  • Hocam, polis gelen ihbarları gayet de ciddiye alıyor.Polisi arayıp durumu onlara izah ederseniz yardımcı olacaklardır.
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. cafe sahipleri kavga anında dayanışma yapan kesimden insanlarsa sizin de yapacağınız bir şey yok. benzer durumda olup da sorununu çözemeyen arkadaşlara Allah sabır versin, bu görgüsüzleri de ebedi olarak cehenneme atsın.

şikayetlerini polis yoluyla çözen arkadaşlarla aynı ülkede mi yaşıyoruz cidden merak ediyorum. bugüne kadar hukuk yoluyla çözebildiğim bir sorunum olmadı.
  • 4. yoldan sonuç alınca sırasıyla 2. ve 1. yolu deneyin derim. Sizi epey sindirmişler. Birlik olsanız öttürürsünüz ama birlik lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Hocam, polis gelen ihbarları gayet de ciddiye alıyor.Polisi arayıp durumu onlara izah ederseniz yardımcı olacaklardır.
    Müzik değil de alt katımızdakilerin geceleri yaptığı gürültüden bizde rahatsız oluyorduk. 3-4 defa polis çağardık. Polise misafirimiz var dediler. Apartman yöneticisine söyledik toplantı yaptılar ev sahibini uyardılar. Eğer bunları göndermezsen sana dava açacaz dediler çünkü adam sürekli sorunlu tipleri getiriyordu. Zaten bu rahatsız olduğumuz kişilerde uyuşturucu satıcıymış aynı zamanda fuhuş. Tehlikeli tiplerdi. Ama ben bağardım çağardım bunlara. Pek korkak olmamak lazım. İnsanın korkaklığından fırsat buluyorlar. Özelden mesaj atacam kardeşim bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9B9D22A8A

Müzik değil de alt katımızdakilerin geceleri yaptığı gürültüden bizde rahatsız oluyorduk. 3-4 defa polis çağardık. Polise misafirimiz var dediler. Apartman yöneticisine söyledik toplantı yaptılar ev sahibini uyardılar. Eğer bunları göndermezsen sana dava açacaz dediler çünkü adam sürekli sorunlu tipleri getiriyordu. Zaten bu rahatsız olduğumuz kişilerde uyuşturucu satıcıymış aynı zamanda fuhuş. Tehlikeli tiplerdi. Ama ben bağardım çağardım bunlara. Pek korkak olmamak lazım. İnsanın korkaklığından fırsat buluyorlar. Özelden mesaj atacam kardeşim bakarsın.

Alıntıları Göster
    polis ilgilenmez öyle şikayetlerle en fazla gelir görünür giderler. o kansızları anamı düdükle babam ol diyene kadar dövmeden çözülmez o iş. 30-40-50 kişi neyse ölümüne döveceksin ayıltıp tekrar döveceksin hastane masrafını karşılayıp düzelince tekrar döveceksin. ağız burun kol bacak kırılmadık kemik bırakmayın.

bu ülkede efendilikle adamlıkla hiç birşey çözülmüyor malesef çözebilen de 10 da 1 dir.

• Hem gürültü hem korsan olarak şikayet et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.